18

от мен

преди 6 години

Баба ми е на 93 години , ама не ви занимавам , нали!

17

анастасия

преди 6 години

Много тъжна снимка! Плачеща майка с детето си! А цял живот го е искала! Да са живи и здрави и двете!

16

Анонимен

преди 6 години

Допреди няколко десетилетия е било позор да се разведе човек.Мъжете трябва да свикват. Ще има все повече жени като нея. След менопаузата има много неизползвани яйцеклетки, но са неразвити.Лично аз мисля, че мъжът, с когото е живяла, не е искал да има деца с нея, може затова да я е избрал 40-годишна без деца.

15

Има неясноти

преди 6 години

Излиза, че сама си е платила всички процедури. Той не е участвал или пък й е дал някакви пари, но кредитът е на нейно име. Така излиза.Но дали е забременяла с негова семенна течност или с донорска? Отговорът на този въпрос ще изясни много неща.След като той има деца от първия си брак, значи е годен да стане баща. И ако детето е от негово семе, значи е постъпил като подлец.Ако пък семето е донорско, също не е постъпил честно - години наред уж я е подкрепял, а после я изоставя!

14

Много странно

преди 6 години

20 год. тя е опитвала да забременее, а той явно не я е възпирал.Защо своевременно не й е казал, че не желае бебе да му нарушава спокойствието?Могли са да се разделят цивилизовано и жената може би щеше да си намери друг мъж, който да няма нищо против да отгледат заедно дете.След като не я е възпирал да прави тези процедури, той значи я е заблудил с поведението си. Тя е вярвала, че заедно ще отгледат детето.Вероятно е мислил, че няма да успее да забременее и е искал тя да се грижи само за него.

13

Анонимен

преди 6 години

Турски семейни ценности.

12

Анонимен

преди 6 години

"Природата си знае работата. Това че науката може, не значи че е правилно и че трябва." Ами то в природата няма и 97% от храната която консумираш. Дори на домати и салата да я караш само- те пак са подобрени от човека и науката. Като толкова държиш на природното - *** в гората и яж гнили плодове от земята, не да даваш акъли от това дело на науката - компютъра

11

Анонимен

преди 6 години

Затрогна ме историята. Да са живи и здрави и майката и детето дълги години! Човешките истории край нямат и никой не е в обувките на другия, та да съди.

10

Анонимен

преди 6 години

Ами.. не знам какво да кажа. Да са живи и здрави!

9

Анонимен

преди 6 години

Най-важната част от статията:"Съпругът й Шериф Нокич /68 г./, който през всичките години на очакване е бил до нея, помагал й е и я е подкрепял, сега обаче се отказал от всичко напуснал дома им и не желае да даде името си на детето."Непремерените коментари и натискът от страна на неговото семейство в Турция (от първия си брак той има големи деца и внуци) си казаха думата", казва Атифа."

8

До 8 природния

преди 6 години

Е то по природа може да се ражда на 11,12 години. Ама тогава плюете по такива майки

7

Анонимен

преди 6 години

Ненормална история и чист едностранчив егоизъм. Природата си знае работата. Това че науката може, не значи че е правилно и че трябва. То скоро може и изкуствени утроби да износват деца, така ли ще действаме?

6

Реалността

преди 6 години

Проредно проявление на ромският тип манталитет, този път в невъзможност за проява на въздържание при очевидна прекомерна възраст за раждане на дете и реална опасност то да расте като кръгъл сирак.

5

Анонимен

преди 6 години

БОГ да Богослови нея и дитетои Амин !

4

л

преди 6 години

Какви мъже са тези, шерифа и министъра, срамота, ориентализма е много страшно нещо.

3

анонимен

преди 6 години

защо оставя детето сираче като искаш деца вземи и си осинови сега каквоправи с този живот

2

Анонимен

преди 6 години

Бели, жълти, черни.. кво значение има???? Ти избиралО ли си си каквО да се родиш? ниско/високо, космато/плешиво същество??

1

i'm

преди 6 години

Деца трябва да се разждат и отглеждат. Браво! Бели по възможност :)))