165

да ФАШИСТИТЕ

преди 6 години

До Анонимен ЕДНО ВРЕМЕ СТАЛИН КОЛКО ДЪРЖАВИ ОСВОБОДИ ОТ ФАШИСТИ ТО НЕ БЯХА ЛАТВИЙЦИ , ПОЛЯЦИ, ФИНЛАНЦИ!!

164

Габровски шеги

преди 6 години

Изплагиатствали са от московската и посестрима - Малоумия!

163

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да се сложи край на преврата Финасиран от САЩ!

162

Сакам да Кажам

преди 6 години

Най-добре ще бъде Укрйн да подпише подобно на Македония договор за добросъседство с по-големия брат Русия . Нароса е един и същ и езика е един и същ ... , аналогията е същата .

161

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСложи си твоя снимка, за да проследим етапите на еволюцията!

160

Анонимен

преди 6 години

Тоя на снимката изглежда нещо недоеволюирал.

159

Ala_Bala

преди 6 години

Оказа се доста пресилена новина, почти фалшива!

158

Анонимен

преди 6 години

Нужен е нов общо славянски проект където народите не желаещи да са под железния ботуш на ЕС и САЩ да могат да работят заедно за своето благоденствие.

157

юбералес

преди 6 години

Целта на ''провъзгласяването'' е да се отвлече вниманието от поменът за отбелязване на тригодишнината от свалянето на малайзийския Боинг в Холандия днес.

156

КЕМАЛ КЪЛЪЧДАРОГЛУ

преди 6 години

ЧУДЕСНО ! НЕКА ВОЙНАТА ВЕЧЕ СПРЕ ! И ДАНО ДА СЕ ОФОРМИ ЕДИН СЪЮЗ МЕЖДУ РУСИЯ ,ДОНЕТК,ЛУГАНСК,КРИМ И ТУРЦИЯ ,ДА СЕ ОПРАВЯТ КАКТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ И НАЙ-ПОСЛЕ ДА ОСТАВЯТ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ НА МИРА ! ПИСНА НИ ОТ ТУРСКИ НОМЕРА ,ОТ РУСКИ НОМЕРА И РАЗНИ ПОДОБНИ МАЙМУНДЖУЛУЦИ !

155

Анонимен

преди 6 години

Руските *** вместо оа правят измислени републики, които единствено Русия ще ги признае, да преименуват *** си на Путинистан. Така ще е ясно кой е владетелят и какви поданици живеят там. Русофилите също могат да се заселят там. Дори е препоръчително.

154

Анонимен

преди 6 години

До АТАКИСТА Волен ще го пратим със семейството му посланик в Малорусия. Ако го пратим септември по Коледа ще се върне като най-върл русофоб и противник на джуджето. Русифилите единствено жизнь в *** може да ви превърне в нормални българи!

153

АБВ

преди 6 години

Абе , руски гъ------ зци, нали беше " новорусия"? Да не се пообъркахте?

152

Анонимен

преди 6 години

Не жилец Захарченко!

151

АТАКИСТ

преди 6 години

До 2 месеца Малорусия обявява че приема за национална валута рублата и веднага рублата скача с 20% на световните пазари. И Меркелица пак ше гледа кат теле с тъпите си санкции че не никой не ги бръсне за *** :)

150

юбералес

преди 6 години

Проектът ''Малороссия'' трябваше да включва осем украински провинции с 40% от нселението и 1/3 от територията на Украйна, но приключи с 1/8 от населението и 7% от територията (вкл. Крим). Тоест изпълнението на проекта е на 20% - пълен провал. Причина за това е лошата организация на руснаците в Украйна и подвеждането на Путин по обещанията им за активни военни действия в Одеса, Харков, Мариупол, Днепропетровск, Запорожие, Херсон, Миколаев. Проектът заработи в Донцк, Луганск и Крим.

149

създадена СЕГА

преди 6 години

след дълги "консултации" под директивата НА пУТИН как ДА СЕ ЗАЛИЧИ уКРАЙНА И ДА СЕ СЪЗДАДЕ СОЦКОМ мАЛАРУС.рОВЯТ, РИНАТ.дА ВИДИМ кой ще я признае.(Чавес, Кастро, Моралес.)

148

Анонимен

преди 6 години

Като така наречената "освободителна война" на България от 1877/78 . Целия зор на империята е да лапне новата задунайска губерния и после да я цепи и търгува .

147

до 153

преди 6 години

Никой не е получил държавност от империята на злото . Само масово изтребване.Империята толкова земя е отнела от Финландия че няма накъде повече .

146

Анонимен

преди 6 години

Империята на злото пак е решила да избива хора .Жадна за сиромашка кръв ...