95

Др. Гигълс

преди 6 години

При д-р Измилова само краставици и то нарязани.

94

Анонимен

преди 6 години

Драга докторке, не месото е виновно за агресията, а инсулиновата резистентност. Като имаш доктор пред името и човек може да се помисли, че си медик.

93

Анонимен

преди 6 години

аааааааааааааа римляните само месо маат от сутрин до здрач

92

Нов

преди 6 години

Аман от псевдо лечители ... Ама докато има балъци :)

91

Анонимен

преди 6 години

новата клетва на лекарите заместваща хипократовата е да не оставим никой да умре без лекарска помощ.

90

Доктор

преди 6 години

Тази шарлатанка пак се появи за да се рекламира. Явно е свършила парите от будалите за отслабване.

89

Анонимен

преди 6 години

Повечето от коментиращите тук, които са против нейната лечебна програма, са изключително невежи. За жалост, такива са голяма част от българите. Аз не съм била пациент на Д-р Емилова, но искам да се запиша, з/то съм убедена в ползата от гладолечението. Не защото съм пълна и искам да сваля кг, а защото нейната програма изчиства токсините от организма, по - спец. от дебелото черво, което е основната причина за възникване на много заболявания. Това се прави с детоксикиращата й програма с пробиотици. Дори водата която се пие в клиниката й е пречистена. Включва и много медитативни занятия като йога

88

Анонимен

преди 6 години

Като съм гладен подивявам и коля и беся всичко пред себе си.

87

Докторе, защо?

преди 6 години

на мен ми се струва, че гладът е доста по-сериозен източник на агресия.. пък бил той и лечебен. Лечебен глад ми звучи като лечебен бой :) може и да има начален ефект, но в дългосрочен план води до влошаване на нещата.

86

Анонимен

преди 6 години

Всеки знае, че веганите са с меко казано особен характер. Възможно е да е от нитратите, пестицидите и хербецидите. Но най-вероятно поради системен дефицит на аминокиселини.А примера с агнето и вълка искрено ме разсмя. Емилова, вълци никой не аде, ние си ядем кротки агънца.

85

Мда

преди 6 години

Докторката е права. Силно подценяван момент е това.

84

Анонимен

преди 6 години

Това, че храната физически има връзка с поведението, са вярвания от Средновековието, които нямат никаква научна стойност. Месото е било свързвано с агресията, защото трябва да се убие животното, и със сладострастието, защото е животинско. Точно така са вярвали и че плодовете са много вредни и греховни заради *** и ябълката в рая и не са ги давали на болни, които са мрели като мухи.

83

шматка

преди 6 години

Още един "доктор"се изходиВ човешката история има хиляди войни.И тях ли хормоните от днешното месо ги предизвикаха.Ей за тва ви шамарят.Щото сте все едни" доктори"

82

Башка Луд

преди 6 години

До самоГербТе после червените са им го върнали тъпкано! Само дето са те пропуснали тебе!Явно си мислиш, че царщината е била много прекласна! Аман от кандидат палачи!

81

Башка Луд

преди 6 години

"Най ми е леко на душата, кат ми е тежко на корема!""-ДоФторе, ти ми дай едно печено пРасе и една дамаджана вино, па ме чекай да умрем!""Апнал, пиинал, па му се доспало!"Народа го е казал!

80

само ГЕРБ

преди 6 години

До До 72Е и?И аз да бях на негово място, и аз щях да застрелям мръссните малки шумкарчета. Хората тогава са знаели каква чума се надига и са действали безкомпромисно. За съжаление дойде червената армия.

79

Анонимен

преди 6 години

Дебелите, по-принцип са по-кротки .Е питам, от зеле дебелее ли се ?

78

До 72

преди 6 години

Ако наистина не знаеш, виждам че ползваш Интернет и можеш лесно да провериш. Децата от Ястребино са застреляни лично от из-вер-га подпуричик Йорданов от 19-ти Шуменски полк. Това не е обикновено съвпадение на имената. Той наистина е дядо на бившия депутат от СДС Александър Йорданов от Варна.

77

Анонимен

преди 6 години

Ако имате достатъчно пари и сте мазохист-отивате при др. Емилова.Там ви държат гладни и Ви убеждават,че е за добро.Смъквате едни 10,15 кг и отивате да се хвалите пред познатите,докато не ги натрупате отново.И после пак повторение.

76

Анонимен

преди 6 години

защо обръщате внимание на тази египетска мумия ?