178

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми на този въпрос да отговори боксера от банкя. Защо позволяваме на корпорациите да си изнасят печалбите. А какви данъци плащат само те си знаят. Вероятно половината от тях са на загуба кота лукойл например......

177

Анонимен

преди 6 години

До anonimen 218 цените горе долу същите като тук - в москва по скъпо горивото около 20% по евтино след последното увели4ение -- бялата техника много скъпа поне двойно това е в раша

176

anonimen

преди 6 години

Гледай съотношението заплати - цени, то отразява реалното равнище на живота

175

Елка

преди 6 години

Пак се излага. Между социални помощи и подкрепа има разлика, ама важното е да напишем колко зле са руснаците и да вземем някой долар на Ш о рош, нали?

174

няма такъв смях

преди 6 години

Средната заплата в бедна България, без природни ресурси, разсипана от 50 годишно руско/комунистическо/болшевишко робство е по-висока от Русия, факт.

173

Анонимен

преди 6 години

До ЗозоА бре Зозо, как преди 30 и повече години Имахме технологии и злато и мед да копаем, и АЕЦ да построим, рафинерии, и заводи за какво ли не, и сами си строяхме и пътища, и мостове, че и в други държави нашите инженери ходеха да строят, а сега нищо не можем сами, дори водата трябва да ни доставят французи, тока да ни го произвеждат американци, а да ни го доставят чехи, храната да ни я произвеждат поляци, германци и гърци, мостовете да ги строят испанци, въобще- вече нищо не можем ?

172

dsc

преди 6 години

До Анонименмалоумник, в момента пише средна заплата 592 евро!!! Що тука колко е??? я тука да е 592 евро пък да видим зле ли е!!??

171

Анонимен

преди 6 години

Отново, отново поръчкова статия. Тая журналистка спирка няма щом се касае за Русия. Нищо вярно в статията, пълна глупост, само не знам как и допускат публикациите. Ако има фалшиви новини те е на първо място. Платинен снукс за журналистката.

170

Анонимен

преди 6 години

То и аз не пестя в чужбина, ама това не означава, че всеки е така.Черноморието не ти е критерии, там е такъв евтиняк, че даже карат разни от Челябинск със самолети. Миналата година изкарах 4-5 дни с няма и 400 лева.

169

тато

преди 6 години

Не знам какви са заплатите на руснаците, но повече от половината почиващи по черноморието са руснаци, вероятно със социални помощи.Ходил съм на ексурзиии по чужбина даже с руски фирми, всичко е на по-високо ниво и не забелязах руснаците да пестят. Много "идеология" има в тези коментари, да оставим ,че става дума за чисто чуждопоклонничество и блюдолизство, това го можем по навик още от соца.Никой не обича наведените, даже сами не се обичаме.

168

Анонимен

преди 6 години

Е то от 150-200 милиона държава все ще има и по-богати. Но е факт, че който руснак се позамогне, веднага се маха от рая на Путин. Взима имот някъде в лошия Запад, или, ако не му стигнат парите за Виена - в България.

167

Анонимен

преди 6 години

Дам ... в Русия поне дават помощите на руснаци !В България се дават на *** лекторат за да си осигурят управлението .

166

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че Крим е руски, ако ще и от глад да се гътнем, нали, Олечка?И не мисля, че е пропаганда - "Ведомости" е едно от най-старите издания в Русия изобщо и поне допреди 3-4 години не пускаше какви да е статии.

165

Анонимен

преди 6 години

шок за *** :)))

164

data

преди 6 години

Не знам колко е зле в Бг и колко е добре в Русия , но доста граждани на Русия вече живеят тук и притежават имоти . Просто трябва да се гледат фактите , а не постоянно да се претака зелето

163

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 200Ако беше такава далавера това със златото, вашия герой - Шиши щеше да го копае.

162

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Ауууу колко ужасно е в Русия. Средна работна заплата 600 евро.Предполагам в европейска България е в пъти по-висока.

161

Зозо

преди 6 години

До АнонименБогати сме...Ами взимай лопатата и оди копай. Едно е да има злато, друго е да имаш технология да го добиеш. То тва да не е - "бръкни си, вземи си". Аман от мозъчета!

160

Гражданин

преди 6 години

Шорошка пропаганда-измислици и полулъжи. "Браво" на "обективната журналистка".

159

Евро-гей либерал

преди 6 години

Предлагам да подарим природните ресурси на България на западни компании и да живеем без ресурси богато както в Лихтенщайн