152

Боби

преди 6 години

До Забелязахте ли ?До анонимен1. Канят фирми за проучвателни сондажи умници. За експлоатация на едно находище първо трябва да се построи ИНФРАСТРУКТУРА(тръби, помпени станции, постоянни сондажи, работнически градове, ел централи) - посочете ми фирмите които я строят.2. Кой мислите накара СССР и САЩ да подпишат договора за ракетите с среден обсег на действие? Цяла Западна Европа защото хората се усетиха че първи ще изгорят в един ядрен конфликт, а СССР и САЩ може да спрат до там и да оцелеят!

151

Анонимен

преди 6 години

Стига с тия руски лъжи бре!По кого ще стрелят с тия ракети, кажете де ?Никой нежиска да знае за тях, те строяли ракети да нападат другите.Русия винаги е нападала и ограбвала другите държави защото сама е неспособна да произведе нищо полезно. Затова го краде.

150

Анонимен

преди 6 години

Боби ми е любимия *** :)По-шашав е и от руснак

149

Анонимен

преди 6 години

Ауууу че страшни тия ватенки....Света трябва да трепери ли ?Смешници...Никой не се интересува от Русия.Но русия кани американски и канадски компании които да вадят нефт и газ в Сибир.Там работят над 40 такива чужди фирми, понеже руснаците нямат пари и технологии да вадят нефт и газ от вечно замръзнали почви.А иначе щяли самолет да правят :)))А се возят на Боинг и Еърбъс :))))

148

Забелязахте ли ?

преди 6 години

Русия строи Нападателни ракети.Сравняват ги с Пйтриът, които са Отбранителни...Русия е Агресор, Нападател!Затова трябва да се пазим от Русия!А дали ракетите им са невидими ... :)))Само пияниците от Кремъл си мислят така.Пейтриът са тествани в много ситуации, а руските - не са.Така че нищо не се знае

147

Анонимен

преди 6 години

ДО 139 БИКОЗначи да пишат за България.

146

Врачанин

преди 6 години

До бико 139 Браво приятел, единствения умен и правдив коментар. Паздравления!

145

Мнение

преди 6 години

Чета коментарите и си мисля ,колко умни хора има у нас.Инженери, астронавти , историци , географици...Ама защо ли като нация сме толкова назад?Че като гледам ние си имаме готови специалисти да произвеждами по добри бомби от руснаците.Ама само по форумите.А у нас от Русия се продава само водка и шевна машина Лучник.Същата е от преди 40г. но обвивкато вече е от пластмаса и не тежи 30 кг.

144

Боби

преди 6 години

До Потенциал 143Ето нещо незначително просто. Архип Люлка(известен в СССР строител на мотори за самолети по времето на Втората Световна Война) е получил патента за двуконтурния реактивен двигател(измислил, регистрирал и получил патент 40те години на миналия век). В момента 80% от всички самолети по света ползват такъв тип двигатели.

143

Боби

преди 6 години

До Анонимен 141Ходил съм в Гърция - много добре уредено особено ако си турист, но хората са едни надменни Брат ми работи в Гръцка фирма тук в България и странно на едно мнение сме макар че той в Гърция е ходил само по работаСкоро ще ходя в Сърбия искам да видя как е тамМой приятел замина за САЩ с 17 сертификата на МикроСофт и зелена карта След 5 години разнасяне на пици си намери работа в ИТ сфератаРускиня се залюби с БГ младеж и се разлюби след 10 години а сега работи авиоинженер в Москва

142

Потенциал

преди 6 години

До ОНЗИ ............Особеното при руснаците е, че умствения потенциал е много висок...Моля те да напишеш няколко за приноса на този умствен потенциал към човешката цивилизация, че нещо не се сещам.

141

Сабалян

преди 6 години

До "До трола Боби"Не можеш ли да си измислиш име ?Това мурзилажа можете да повтаряте само опорни точни и никакво творчество.

140

Анонимен

преди 6 години

Боби и русофил ските *** по цял ден хвалят Русия. Се едно всички сме слепи и глухи и не виждаме , какво е там :)) Много смешно.

139

Боби

преди 6 години

До трола 137Влизал съм в Български по скоро Шлосерски Цех от колкото завод. това ми дава представа как се е работело преди 1990 годинаКогато работих във фирма за електроника съм влизал в наш цех за роботизирано производство на електронни платки. Машините тогава бяха на Самсунг. След това Чух от бивши колеги че част от роботите бяха подменени с по-нови. Тоест имам представа и какво е един относително съвременен електронен завод.Е идеално е всяко производство да е на роботи но не винаги става.

138

бико

преди 6 години

Новини от ''Планетата на маймуните''.Стига сте ни занимавали с тази бензиностанция.Дайте нещо за цивилизованите държави,където произвеждат технологии за бита,животоспасяващи машини и лекарства.превозни средства,телефони,където мислят как да опазят планетата от замърсяване,където се твори бъдещето,където живеят и работят умните хора.А не всеки ден новини за пияни и деградирали същества които мислят само за война.Така няма да дръпнем напред.

137

ззз

преди 6 години

Поровете се в нет-а и прочетете какво казват хАмериканските генерали и анализатори в СЕНАТА:...Последните 15-20 години САЩ тотално е изоставила стратегическото въоръжаване и е изостанала драстично. Последните 15-20г. военната промишленост на САЩ е изцяло насочена към локалните конфликти ......до 2020г. 100% от военният бюджета ще отива за поддръжка и 0% за нови разработки...и факти: от 50 планирани супер кораба - със зор ЕДИН и то *** и т.н. и т.н.

136

До трола Боби

преди 6 години

Троби, ти влизал ли си в руски машиностроителен завод?Затлъстяването на мозъка е нелечимо!

135

Анонимен

преди 6 години

С тази инфлация кока-колата може да е и 5 рубли. И то по източното крайбрежие. За Лас Вегас може да е и 20 рубли.

134

БРАВО БОБИ

преди 6 години

До До трола Боби - 133Много си глупав, братче, ама много.

133

Боби

преди 6 години

До трола 133За пореден път те питам кое от казаното от мен е ГЛУПАВО или НЕВЯРНО според теб? Спри да обиждаш ако няма какво друго да кажеш.