72

Анонимен

преди 6 години

Но тарикатите искат печалбата само за тях и обаламурват наивниците с разни "капитализми", "социализми" и др. подобни за да приложат трика win/lose. Т.е. техната печалба се формира за сметка на загубата на наивниците плащащи данъците :-(.С които се строят и "магистралите", "АЕЦ-ите" и "Луврите" :-))).

71

Анонимен

преди 6 години

Левски не е масон, но му се е налагало да контактува с тях ;-).Виж след "освобождението" "българите"(немасони) си избрали за "цар" предсташител на една от най-масонските фамилиии в Европа - Сакскобурготската. И така до 1944-а ;-).А след 1989-а побързаха да си нарекат главния площад на Републиката на ... Батенберг :-))). Как мислите дали Батенберг има взимане даване с масоните.Това е христоматиен пример от типа как крадеца вика дръжте крадеца - т.е., че Левски е масон ;-).

70

Анонимен

преди 6 години

До 37-и. Това е вашата логика. Всеки един ЗАКОН е една или друга форма на диктатура. При 100% съгласие, това е идеалното съгласие. Всеки се съгласява да се самоограничава. При Демокрацията не само 50%+1 НАЛАГАТ волята си на останалите, ами както правилно друг коментиращ го е забелязал процента е далеч под 50% :-))). При по тарикатските схеми е дори под 20%, че и повече ;-).Левски го е заковал, ПЕЧАЛБАТА да се сподели с всички или не е такава !В теория на игрите това е стратегия - win/win.

69

Анонимен

преди 6 години

Той подчерта, че при залавянето и целия период на ареста Васил Левски е бил третиран като политически водач. ....Абсолютна лъжа.В мотивите към смъртната присъда е записано всичко. Защо е осъден на смърт, а именно за убийството на ратая.Ясно е защо не се изваждат на яве всички документи свързани с него, а такива има много, но ще стане ясно какъв "герой" е.

68

Васил Левски

преди 6 години

Чистата и святата Република все още е мечта за българската публика!!!!Народееее ! ! !

67

Анонимен

преди 6 години

Их, мечтая такива герои като Левски, Ботев, Бенковски да оживеят и да погледат какво става в Бг. Такива шамари се раздадат на висшата политическа класа, че свят ще им се завие.

66

Анонимен

преди 6 години

Левски по убеждения по скоро е бил социалист републиканец.

65

християнин

преди 6 години

Левски е честван най -балансирано през монархията.Там знаеха,че е луда глава дала живота си за нацията .Толкоз.Другото е пропаганда и болни комплекси за малоценност на цяла нация. Особено днес. Други са проблемите и те няма да се решат с Левски или Ботев.

64

Анонимен

преди 6 години

Каквито и послания да е изказал ние ги оакахме и сага за това ни опкат масово! :))))И сега болшинството от нас българите си копуват дипломите за да сме като него! А на бившите и настоящи "борци и ятаци" им ги даваха ей така без даже да плащат! Чудо сме ей!

63

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИТЕ КРИЕХА ЧЕ ЛЕВСКИ Е БИЛ МОНАХ.КОМУНИСТИТЕ ЗАЛИЧИХА ГРОБА НА ЛЕВСКИ"ПРИЯТЕЛСКАТА" РУСИЯ БЕШЕ ПРОТИВ ОБЕДИНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТОПЛАТИХМЕ ТОНОВЕ ЗЛАТО НА "БРАТСКАТА РУСИЯ" ЗА СВОБОДАТА СИЗА БЛАГОДАРЯ ТЕ ИЗБХА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НИПОМНИ ГЛУ.ПАВ БЪЛГАРИНО. ТЪЪЪЪП ТЪЪЪП ТЪЪЪП ЩЕ СИ ОСТАНЕШ АКО НЕ СИ ОТВОРИШ ОЧИТЕ И НЕ ВИДИШ ЧЕ РУСИЯ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА СТРАНАТА ТИ ГЛУПАКООООООО

62

до 64

преди 6 години

Напротив ,комунистите го смятаха за свой другар и го издигнаха както никой .Та нали ние се плъзгаме по тяхната инерция и честванията имат подоен социалистически патос.

61

в

преди 6 години

Левски ако види днес поробена България отново би се върнал в манастира и не би излязал от там .

60

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Професор Павлов, съжалявам,че преди да напишеш днешната страница за Левски, не можа да прочетеш,,приписките в неговото Евангелие,,което пак остана настрана от събитията,които тълкувате правилно,но сред тях липсва нещо много съществено....от делото на Левски.

59

Мафия

преди 6 години

Апостола на българската олигархия много харесва апостола Левски?????

58

PD

преди 6 години

На крива ракета, космоса и пречи!Не ще учения днес, при народа да слезе. *** му бил, и по възвишените въпроси, тип има ли живот на марс, нямал възвишено мнение.А какъвто народа, такъв му и елита. А по умния, по не толкоз брат, да води е пратен. И не само акъл да дава, а в дело да запрята ръкави. Да ама умния не ще, учил е, за да не работи, и празни думи по всевъзможни медии да реди.Нищо има и други, който голям е, с голямо дело се залавя.

57

И

преди 6 години

На комунистите им беше нужен Ленин,а на нашите историци патриоти ,Левски.А на небето има само един Бог!

56

Ние сме във Времето

преди 6 години

Населението на средновековна Европа и потурчена България се е занимавало с 1.полето2.софрата,3.еб..ята.Населението на БГ сега се занимава със същото,допълвайки ръчкане в Интернет и разходка с "резачката"-БМВ. Мързел,безделие и безпросветност люлее бедната ни Курволандия.Малко са тез,попиващи всяка дума на хора като Апостола(а той е давал и в политически и в просветен и в революционен план).Безнадеждна е работа с тоя "матриал"...Срамно е в кабинетите на управниците ни да има негов портрет !!!

55

Мислител

преди 6 години

Как да има герои бе човек,масони като Левски са се борили герои да само те.Това не разбирате.

54

Анонимен

преди 6 години

Тогава също е имало предатели и малодушни хора,но имало е и герои готови на саможертва. Трагедията на нашето време е,че пак има предатели и малодушни, но вече няма герои.Просто си чакаме краят, без да можем да извикаме дори.

53

Да ама

преди 6 години

Аз вярвам в Бог Исус Христос.Не ми е нужен заместител.А това представлява Левски за повечето българи и Ахмет Доган барабар.