20

Отговор

преди 6 години

До с 11 Ама САЩ са хегемон бе , не знаеш ли? Правото е на силния.Русия с какво право се меси в работите на независима Украйна? А де?

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21САЩ се водят от интересите си, а не вземат пример от никой. А интересите им се разпростират много далеч, вкл. Луната и Марс.Потърси инфо за доктрината "Монро".

18

Анонимен

преди 6 години

Лош е, защото няма ракети и ядрено оръжие. Всеки добър лидер има.

17

Анонимен

преди 6 години

Нито една латиноамериканска държава не се меси във вътешното положение на Венецуела, САЩ да вземат птимер от тях.

16

TURCIQ

преди 6 години

За Турция не смее .

15

Burzum

преди 6 години

Тоя все по вече ми заприличва на Жорж Ганчев.

14

Боби

преди 6 години

До cazzo duro 14Еххх експертии1. 70% от бюджета на държавата е за социални помощи Реално всички приходи от Нефт се разпределят малко или много за соц. помощи2. Проблемът с соц помощите е че вместо да развиват селско стопанство примерно купуват от чужбина храни което е глупава идея3. Падането на цената на нефта усложнява много ситуацията4. Военните искат да направят еквивалента на ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ и да се реши как ще се развива държавата. Опозицията не иска защото няма да вземе власта

13

Анонимен

преди 6 години

На Венецуела проблемите започнаха когато национализираха петролните компании заграбени от американците....това е! Пука му на Тръмп за хората.Пък и нашите и "световните "медии не ни казват истината , а само това, което им изнася!Сещате се защо...

12

cazzo duro

преди 6 години

ако не беше жалко щеше да е смешно. страната с най-големите петролни запаси в света тъне в мизерия. Ама при комунизма е така.......

11

Анонимен

преди 6 години

Най големият и неуспешен президент в историята на САЩ,....отново и отново върши и се изказва неправилно......време е за импийчмънт....

10

с

преди 6 години

Сащ-най голямото зло на земята :)Какво право имат да се месят в политиката на напълно независима страна?!?

9

Седящият Бик

преди 6 години

Маниту му е дал малко чудодейни гъби и сега Оранжевия скункс търси врага ...Търси го в Азия , Африка и Европа , но го намери в Южна Америка !!!!! Скункса е велик , той е американският Винету ...., той е Супермен , той е ....Големият Клоун ... :)))))) Хау !!!!

8

ккк

преди 6 години

7.6 милиона от общо 30 милиона жители на страната!Опозициятя направо ги е "размазала" на тоз референдум, бе....

7

Венецуела-тъжно е!

преди 6 години

Във Венецуела средната заплата е около 460 песос(около 20 долара). Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

6

Калина до 9

преди 6 години

Аааа, тъкмо се чудех дали спите още, фили и фоби. Че броячът цъка - трябва да се работи.По....здрав на демократичния ти господар.Хайде, време е да отиваш в кравешкия обор да чистиш, че като гледам, пак е изтропкал едно голямо!

5

Анонимен

преди 6 години

Комyнетата ги натиснаха навсякъде. Ще има предсмъртно *** но червени пpасета от Русия през КНДР та чак до Венецуела.

4

Анонимен

преди 6 години

Ша ги демократизират...явно скоро?

3

Анонимен

преди 6 години

Нефта е причината САЩ да се месят където не ги засяга. Що не идат в Сахара да се бутат ,където няма ресурси за крадене.

2

факт

преди 6 години

За САЩ тези който си пазят страните от грабеж и не се кланят са лоши лидери или диктатори,България губи на година по два милиарда лева от американските Марици 1-3 и нашите"лидери"са удобни и не ги критикуват.

1

агресия

преди 6 години

Уго Чавес навремето изгони американските фирми който ограбваха Венецуела,и мистериозно бе поразен от рак,от години САЩ правят опити да свалят властта и да заграбят пак страната.