82

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно е да им оповестят имената.Роднини и приятели на жертвите ще се погрижат за възмездие.Като се случи няколко пъти....страх лозе пази.

81

Подписка?

преди 6 години

Подписка срещу насилието? Абе вие нормални ли сте? Задържан за 24ч и го пускат, нищо няма да му направят защото е 17г. Само с подписка нищо нестава, събудете се бе хора. Мачкат ви отвсякъде и вие правите подписка. Абсолютен смях.

80

ххххххх

преди 6 години

На никой човек да не се случи да пострада от такива или подобни опасни неща и инциденти и дано всички пострадали оздравеят напълно!

79

Боко Тиквата

преди 6 години

Ще нападат , ще удрът , па ще им уврат главите с времето и ще престанат. Демолрацията така изисква!

78

НПО

преди 6 години

1. Пребит има, но етническо напрежение няма!2. Да се провери по-обстойно дали този 17-годишен младеж достатъчно учтиво е обяснил на ромите защо няма цигари? Дали отговорът или погледът му не са съдържали някаква неизречена обида?3. Все пак, ако ромите се окажат виновни, което е много малко вероятно, нека държавата да вземе мерки за превъзпитаването им:а/ да повиши сумите, давани им като соц. помощи;б/ да им дава ново жилище на всеки 5 години;в/ пенсии, щом навършат 45 г.;г/ детски по 300лв

77

MAD

преди 6 години

Е за да се гласува отново за герб, герб нали ще вдигнат НЕЗАСЛУЖЕНО заплатите на полицаите. БОЙКО Борисов и герб са ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО ЛОШО КОЕТО СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ, А ТО ВЕЧЕ Е ВСЕКИ ДЕН ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦИГА_НИ. БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ ТРЯБВА ЧЕСТНО И СПРАВЕДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО КЪМ ВСИЧКИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ, НЕЗАВИСИМО ОТ ПОЛЖЕНИЕТО КОЕТО ЗАЕМАТ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП

76

потърпевша

преди 6 години

И нас с приятеля ми ни нападнаха преди време едни *** (около 17-годишни) посред бял ден, на площадка пълна с майки и деца, и се нахвърлиха да бият приятеля ми без абсолютно никаква причина, дори не сме ги погледнали... Имаше ченге в близост - дойде и ги разтърва и им каза просто да се махат - по живо, по здраво. Нито извика колегите си, нито имаше някакви последствия...

75

Анонимен

преди 6 години

Протест срещу българската престъпност няма ли да има? Джуджето джамбазко няма ли да изригне с приказки за въжета?

74

Торанага

преди 6 години

Няма по просто племе от българопитеците.

73

Анонимен

преди 6 години

Ами ножът си го купих от оръжеен магазин в София - мисля, че с точилото ми излезе малко над 110 лв.Не разбирам защо да не мога да нося средство за самоотбрана - нож, законно огнестрелно оръжие, бокс и др. Ами ако някой ме нападне какво да направя - да се оставя като *** ли ? Ако имах бойните умения на Джет Ли със сигурност нямаше да ми трябват помощни средства за самоотбрана, но не съм тренирал цял живот бойни изкуства. И освен това не разбирам защо трябва да мислим за живота на нападателите?

72

до 84

преди 6 години

нека пита, нека знае)

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 81 Протестират и за ,,Закон за полицията ,,ама това няма да го чуеш отникъде ,камо ли от независимата преса .Законите се приемат он Парлямента . Там е заровено кучето . Колко му е ГРАБителите и Петреотарите да ги променят . Ама на мук.

70

Анонимен

преди 6 години

Купил съм си автоматичен сгъваем нож Smith & Wesson и в редките случаи когато се прибирам в малките часове на нощта /било то в София или друг град/ ножът е в ръката ми сгънат. Ако стане нужда с едно натискане на копче острието се показва, а е остро като бръснач. Ако някой ме нападне или удари въобще няма да се поколебая да му нанеса удар(и) със Смит-а, а дали ще оживее ми е все едно. Аз никога не бих тръгнал да удрям просто ей така, но нападателят да му мисли.

69

до 80

преди 6 години

Нали в 90 те, пък бабаитите реваха как ги биела полицията ,а факе жените ,че им мерили полите колко били къси.По-добре 10 лв за такси от това да мина с младо момиче през тъмна улица с тъмни субекти.

68

Анонимен

преди 6 години

Нищо, важното е че полицаите протестират за заплатки

67

Анонимен

преди 6 години

Такива бабаити, по времето на Тато, ги вкарвана в мазето на милицията и ги "съветваха".

66

Анонимен

преди 6 години

До БауПри теб, ако е било така при други не е. Като ти чета глупостите съм сигурен, че нито имаш дете, нито си имал такова. Не родителите изцяло, а средата ги прави такива децата. От екрана ни заливат холивудски екшъни с убийства и насилие, игри, новине, медии, интернет и т.н. Всичко това прави от децата насилници. Има обаче и такива, които са си агресивни по рождение. Още от яслите и детската градина са агресивни и нападат другите деца, а родителите кротки, мили, културни с положение.

65

Соро....

преди 6 години

Пресявате само удобните мнения. Браво, заслужавате си парите.

64

ХМ

преди 6 години

С неграмотниците от гетата трябва да се държиш като с аутсайдери с голям потенциал за криминални деяния.Тук НПО изкривиха нещата и на черното бяло казаха с мантрическото толерантност и малцинства.Проблема е социален ,необразовани,неработещи криминално рискови движещи се на групи.

63

bg__!

преди 6 години

Още чакам, г-н Премиерът да излезе с някакъв коментар, обаче като не му отърва си мълчи.. кротко.