11

Анонимен

преди 6 години

Споделено пътуване - колкото повече хора са в колата, толкова ползата е по-малка.Ако на сам човек (шофьора) пътуването му излиза примерно 60 лева, ако са двама ще е по 30 лева, ако са трима ще е по 20 лева, четирима - 15 лева и петима - 12 лева.При цена 20 лева за споделено пътуване, ще трябва да качи поне още двама, за да не плаща повече от тях за пътуването, а ако качи повече хора или няма да плаща или ще е на печалба от 20 лева.

10

Анонимен

преди 6 години

Не пътувам споделено с непознати, но споделям пътуването, с който отивам заедно на почивка и за двамата с кола ми е малко по-евтино, отколкото с влак или автобус, несравнимо по-удобно и доста по-бързо. Ако споделях пътуването и с двама непознати в колата, то отиването до Поморие например, ще струва по около 14 лева на човек в едната посока. Сега ми е около 28 лева на човек в едната посока и още толкова за връщане. Това споделено пътуване има смисъл само ако човек пътува сам с колата си.

9

До 2

преди 6 години

На сайта на БДЖ няма цени ... Може и да има цени в online резервациите, но очевидно няма да се регистрирам, за да им видя цените, ако ги има там.Пътуването с кола от София примерно до Приморско е по-евтино, отколкото с автобус и доста по-удобни и бързо - това е за двама души. В сравнение с влак е доста по-евтино и по-удобно по-удобно - няма го това прекачване от един транспорт на друг: такси до гарата в София, после влак до Бургас, после с неясно какво до Приморско.

8

Анонимен

преди 6 години

е що да не си пътуват споделено? удобството на една кола е къде къде по-добро от всеки автобус.недостатък е че не знаеш на кого ще попаднеш, ама ако си пътувате все едни и същи компании накрая си се знаете.п.п: и зимно време парното за разлика от повечето влакове има, а лятно климатик.

7

Анонимен

преди 6 години

И аз моето пътуване до морето го споделих ... с жена си.

6

Анонимен

преди 6 години

както си искам - така ще пътувам. не може някакви превозвачи да ми казват какво да използвам. когато ми предложат климатик, спирки за почивка, кафе и тоалетна където и когато си поискам и бързо пристигане - тогава ще пътувам с автобус, влак. сега само споделено

5

Анонимен

преди 6 години

Всичко, което е в полза на хората, се забранява и преследва от държавата. Кой нормален човек би предпочел да пътува с часове повече, да плати по-скъпо и да му се счупи автобуса или да протече тавана? Ако искате да ви използваме, осигурете поне нормални условия, не говоря за лукс. Нямате нито едно предимство

4

Анонимен

преди 6 години

Не знам да са смъкнали цените, от години Биомет от София до Варна е 32 лв. билета - еднопосочен.

3

ДАНЪЧЕН

преди 6 години

А ТИЯ ДАЛИ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИ, ДАНЪЦИ И ПАТЕНТИ ИЛИСАМО ПЕЧЕЛЯТ

2

Читател

преди 6 години

Автора първо да си оправи правописната грешка в първия абзац. И второ - да погледне отново цените на билетите с влак от София до Варна, цените започват от 23.60 а не от 39.00 лв. - елементарна справка в сайта на БДЖ.

1

zeus

преди 6 години

Щом превозвачите са смъкнали цените значи досега и там е имало картел ;)