39

Анонимен

преди 6 години

Тия що не направиха нещо свястно бре хора?! Само муслимски идиoтизъм струи от тях.

38

Stranno

преди 6 години

Е как само преди избори стават тея работи ... някой направи ли си труда да провери новината истинска ли е?

37

Анонимен

преди 6 години

Посегателства ясно че на е редно, но ако знаете как се обличат, потресаващо. Бях в една от големите вериги за дрехи, в съседната пробна момиче около 14 г. пробва дрехи. Панталони, които са в пити в д....и къси като боксерки, отгоре прозрачен мини потник и мама казва, че е супер. И така са масово, като добавим и че някои са доста пищни, защо го правят. И аз бях на фестивалите с дънки и яке, че беше доста хладно, женска компания хапнахме, пийнахме, беше супер.

36

TOP SECRET

преди 6 години

Германия е отдавна извън Контрол , но не се тръби по всички Медии както в България

35

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно от други български Медии са копирани 1:1 Новините

34

COPY-PASTE

преди 6 години

Всеки път когато реша да проверя от къде са копирани Новините , те просто ги няма там от където е написано че е цитирано или копирано поне не от БТА или ДПА

33

ами

преди 6 години

Е какво очаквахте? За две години в Германия влязоха около 1 500 000 бежанци.Около 70% са млади мъже идващи от райони,където жените са зачохлени и стоят затворени по къщята или по пещерите.Та представете си тези младежи сред направо голи според техните разбирания жени.Смятайте как им текат лигите.И полицията в Германия не е свикнала да работи с недисциплинирани диваци.Ще става все по-зле.То вече се установи,че повечето случаи не само че не се разследват,ами и се укриват от полицията.

32

Анонимен

преди 6 години

"Алкохолът е предпоставка за насилие, защото хората не могат повече да се контролират"Именно. Човек вече не може да се прикрива какво мисли, колко е "добронамерен" и "миролюбив".

31

Банан

преди 6 години

Една от причините да се махна от тоя ***. Може германците да са икономически силни, ама за една държава се съди и по наказателната й система. Която, като кажеш думата 'Flüchtling', прави огромен червен килим за нарушителите. Скоро и икономически силни няма да са. Btw от приятел знам, че полицаите даже казват на нападнати от бежанци хора, че нямат право да ги задържат/разследват! Хайде ходете още към Германия да ги храните с данъците си.

30

SOS

преди 6 години

Четете в Гугъл " плaнa Кaлегри"

29

Бабата на Германия

преди 6 години

Вижте - генофондът на Европа ставаще все по-повреден,с все повече уродства, алергии, ракове. Трябва да го освежим с мигрантите, доброволно или насила, просто нямаме избор, за да оцелее Европа. За ваше добро е.

28

Анонимен

преди 6 години

От километър си личи с какво нежелание властите съобщават случилото се - ама не били само мигранти , ама не било бъркане с мръсните пръсти на момичетата между краката , а било леко сексуално посегателство , ама алкохола бил виновен и какво ли още изречено с половин уста! Да не се наруши етническия мир ( със същото ни плашат и нас)Ами нека се наруши , пък да се свърши веднъж завинаги!

27

Анонимен

преди 6 години

Еееех , къде са SS ! Кой знае - може би някога в далечното бъдеще историята ще твърди , че времето на Хитлер е било най- добро за Германия(без войната, разбира се)

26

Социолог

преди 6 години

ЕС спешно трябва да превземе територии в Либия и Сирия където има нефт и да разтовари там нелегалните и да им осигури сигурност и да им праща стоките срещу нефт.Ердоган предложи този вариянт още преди 5 години ....

25

новата окупация

преди 6 години

До ПантелейНа ви евтина работна ръка! - германския народ да плаща за новата окупация!Не е онази ГФР преди 30 години. Днес по улиците ще видиш само чернокожи и теснооки.

24

Анонимен

преди 6 години

Всеки който е ходил в Германия знае какъв е морала на Германските. Или поне ги е виждал на Слънчев бряг.

23

Пантелей

преди 6 години

Когато през 1990 г за пръв път посетих Западна Германия бях шокиран от това, каква развита държава е, в която наука, технологии, култура и нечуван финансов просперитет се бяха оплели в една хармония и музика! Ако тогава някой ми кажеше, че Новия Световен Ред е отредил за този тогавашен рай 30г по-късно да се превърне в септичната яма на нашето време, в която фалшивите идеологии заменят технологиите, а просперитета е заменен с ислям, никога не бих повярвал. Жалко и жално е, но и безнадеждно!!!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Па мероприятие на уруспията меркел за осеменяване на нацията!

21

МАД

преди 6 години

Другаре, 45 + 30 годин не сме слизале от власт.Пребоядисахме се но па сме си комуняге.

20

Един

преди 6 години

Да са им честити! Интегрирайте си ги и им се радвайте. И като дойдат изборите пак си изберете Меркел.