51

Сп??нс

преди 6 години

Налагат им се санкции, защото ако им оставят свободен достъп до пазарите , първото което ще започнат да продават са ракети с възможност да носят ядрен заряд. И тогава ще я оплескаме.

50

Анонимен

преди 6 години

Според путинистите те са най вкусното нещо, особено ако са с уран. Личи си по прасето на снимката.

49

Анонимен

преди 6 години

68 и 69 са прави. А тия които им пишат минуси не са били родени тогава и им е казано обратното. Или са живяли по него време, ама са били мързеливи. Бях го написал вчера, държавата от продажба на оръжие само имаше 3.5 млрд $ доход на година. Да не броим другото. Няма да кажа откъде го знам. Можеше само да имаме техниката която си позволяваме днес, ако се бяхме държали като чехите и унгарците. Бяхме по-послушни . Всеки строй си има недостатъци но сега не се живее.

48

Анонимен

преди 6 години

А В КОРАБОСТРОИТЕЛНИЦАТА ВЪВ ВЪРНА ПРАВЕХМЕ ОКЕАНСКИ КОРАБИ, КОИТО ИЗНАСЯХМЕ СЕГА ЩО НЕ ПРАВИМ?

47

Анонимен

преди 6 години

ЕС до Путин: Ракетите не се ядат!

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 70В края на 80 - те докато поискаш работа и вече я имаш.така е - млад инженер със 105 лв брутна заплата, след няколко години стигаше до 140 лв. Дънките се продаваха по 80лв.Виж каскетите бяха евтини - по левче :)

45

Разпутин

преди 6 години

Корейският народ няма друг път за оцеляване, защото акоза момент престанат с превъоръжаването си и се "унесат" в дълбок сън от отровните дитирамби отправяни към тях от САЩ и Европейския съюз, то на часа ще бъдат "налапани" от Триглавата Ламя зад океана !

44

ембарговец

преди 6 години

При ембаргото, което имат, ракетите им са съвсем евтини, изразено в храна. В пъти по-евтини, от коккото йиха били в ЕС.

43

Г. Сомов

преди 6 години

Пак виждам , че се навъдиха ново излюпени и зле информирани Комунисчета на този форум. Броени са дните на Северно Корейското Свинче.

42

Анонимен

преди 6 години

Ким дълбоко бърка с пинсети в мозъците на *** и убива розовите им мечти.

41

Десен

преди 6 години

До АнонименЛъжеш! Никой не е имал такива заплати в комунизма!

40

Анонимен

преди 6 години

В края на 80 - те докато поискаш работа и вече я имаш. Кът бяха само по - връзкарските позиции - пазеха се за свои хора. Ромите гладни никога не са били. За българските турци се отпускаха специално бройки в университетите, защото с приемен изпит не можеха да се класират и да влязат - равенство. Имаше жени директори, началници производство и т.н. - равенство между половете. Никой не искаше да знаеш 5 езика и имаш 15 години трудов стаж и да работиш за минимална заплата защото си на 23.

39

Румен до 65

преди 6 години

Продукцията ни била нискокачествена. Може би това което е излизало от двете ти леви ръце. Наши продукти плуваха по световните океани и летяха в Космоса наравно с чуждите. По политически причини седераски *** затвориха пазарите ни. И на тяхно място се настаниха китайци,турци и индийци. Те не се срамуват от продуктите си и вече са сред 20- те най развити икономики. А за емиграцията мога да кажа само че 2000000 българи избягаха от " демокрацията " и продължават да го правят.

38

Анонимен

преди 6 години

В края на 80 - те заплатата на баща ми беше 1200, а на майка ми беше 450. За сравнение, билета беше 6 стотинки, хляба 30ст, кашкавала 7лв, сиренето 4, вестника 3 ст, книгите бяха по 2 - 3 лева. И двамата не бяха комунисти и не бяха инженери. Аз бях на квартира и съм си купувал по 1 кило странджанско дядо с зелен чесън и 1 топъл селски хляб, от тея квардатните. Иаше и български държавен стандарт(БДС). Имаше много хора, дето вземаха и повече. Е имаше и чистачки с по 160 лева заплата.

37

Анонимен

преди 6 години

Извън СИВ изнасяхме ЕЛЕКТРОНИКА, двигатели, кораби, риба, пилешко, овче, телешко, свинско, зърно, текстил, дрехи, консерви, закваска за кисело мляко, бои, торове, бъчви, вина и каквото още се сетиш. Защо си мислиш, че мерките на европейската банка за отпускане на кредити за българия разсипаха земеделието и леката промишленост? Защо ромите останаха без работа? За да не конкурират с евтиние си труд държавите от ЕС, наивнико!

36

До 52

преди 6 години

В края на 80те и по време на купоните нищо не се ядеше защото нямаше.Който е преживял Лукановата зима може да ви разкаже ,пубери разглезени и разпасани.ЕС ли,САЩ ли,Русия ли ??? Ако ще всички блага на света да се ,,изсипят" в България вие пак ще сте кисели,хленчещи и недоволни.Такива като вас по време на соца изчезваха в мазетата на Московска 5,повечето завинаги.Ех слободия ,глезенеи и ненаказуемо плюене на всичко и всеки.Жална България с такива ,,чеда"

35

Анонимен

преди 6 години

ДО ЕС:Асфата не се яде.

34

Стар

преди 6 години

Кога сме имали производство което да да изнасяме извън СИВ.Никога.Отиде си СИВ ,сринахме се и ние.Кремиковци,Радомир,Девня,Правец,електрокарният и т.н.,работещи на ОГРОМНИ загуби и произвеждащи нискокачествени и неконкурентни стоки.За това рухнахме,рухна и социализЪма-недоносче според Т.Живков А младите родени сслед 75-80та не можете да го разберете.Ако се върне само за месец 88година примерно,цялото интернет поколение ще се изнесе вкупом./Както стана през 90-91ва/

33

Анонимен

преди 6 години

Като започнем да си продаваме земята на чужденци както ни наредиха от ЕС, ще имаме пари за ядене и няма да ядем асфалта на магистралите. И ще има с какво да се лекуваме от яденето на европейска измислена храна

32

онбашията

преди 6 години

добре е това с ракетите, сит търбух за наука глух е казал поета. и европейците ще се усетят по някое време че презадоволените общества нямат шанс за оцеляване