11

Пегъзи

преди 6 години

С тази говорна ''диария",едва ли някой мъж ще я изтърпи дълго време.И как не ги заболяват устите от толкова каканижене винаги се чудя?

10

klm

преди 6 години

Като започнат да ми обясняват любовните си драми, ми е най-смешно!"Ми и на мен ми е смешно, какво ни занимават с това момиче.

9

Жърт Жобейн

преди 6 години

ЖУРВА!!!

8

ммм

преди 6 години

Много е готина! Сладурана!

7

Кибик

преди 6 години

Това момиче има някакви невероятни комплекси. Не искала да слуша за драмите на мъжа.. Искала работата да е на сериозно ниво, пък тогава.. Тогава, моето момиче, ще си вече на 40 и кусур, ще разбереш, ако имаш поне малко мозък, че кариерата и парите не са най-важното нещо в живота, особено за една жена. Но ще е късно. Куха лейка.

6

Кулинар

преди 6 години

Поредната поничка със огромни откровения за живота :) Не обичала да и разказват,ха-ха!А него питаш ли го?Като ти мели балалайката 5 часа,без да спре и то безмислени фрази,наизустени от фейса,а?Ама имаш късмет,че още ти е стегната ду..па.р.а.та!За последното не съм сигурен,сега я виждам за 1 път,не гледам по 5 часа как се реже лук и домати :)

5

Анонимен

преди 6 години

Нормална съм, с чепове за дялане!==:))) без коментар!

4

Анонимен

преди 6 години

До ТипичноСмешно е, когато един мъж изцивява любовни драми - стегне се бе !

3

БОЖ(ке)ана

преди 6 години

Изключително натрапена личност, почва да ми се повръща при поява на нейна фотография. Спрете се

2

WYPROS

преди 6 години

Това Момиче се изразява като Борисов - иска да каже нещо ама се получава мучене .Няма Дар Слово .

1

Мишо

преди 6 години

Това заблудено девойче ще понатрупа още малко годинки и ще разбере, че работата е просто работа, а най-важното в живота са хората... любимият човек, семейството, близките, приятелите. Писнало ми е от такива откачени работохолички.