8

Митко

преди 6 години

Забравихте да споменете, че след манипулация с ток рибата става безплодна, ако случайно оцелее. От 5 години ходя редовно по река Дунав, е като тази година никога не е било. Нищо, разбрите ли, нищо.За един месец - 5-6 каракуди. Моя любим спининг остана на сухо, нито распер, нито щука, за бяла риба изобщо не мога и да помечтая. Риба за хапване лових по река Искър - уклей, това ми беше риболова.Като не могат да докажат риболов с уреди на ток, тогава да криминализират притежанието на такъв уред !

7

Анонимен

преди 6 години

Какъв *** трябва да си,за да не осъзнаваш,че с електрически ток,убиваш всичко живо и рибата ще намалее и изчезне?А и не само рибата.Да не говорим за траленето,с което остъргват дъното и нищо не оцелява по дъното.Някога правеха така и по Черномирието за рапани.

6

Анонимен

преди 6 години

Да при комунизма се крадеше а сега не. Просто това което на времето беше кражба сега не е. На времето имаше крадци а сега предприемчиви хора.

5

ТАКА СИ Е...№5

преди 6 години

А , ПРИ КОМУНИЗъМА .......ИМАШЕ РЕД ----КОЙ ДА КРАДЕ ...И КОЙ ДА СЕ КЕФИ ЗА "НАРОДНА СМЕТКА"!ТИ БЕШЕ ОТ БОГОИЗБРАНИТЕ НА ТАТО , НАЛИ...??!!!А , СЕГА ТИ Е МЪКАААААААААА...НАЛИ...??!

4

Анонимен

преди 6 години

ТИКВОЛАНДСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!ХАОС..БЕЗРЕДИЕ И БЕЗЗАКОНИЕ!

3

Иван Пешев

преди 6 години

Също така трудно се доказва че някой е застрелял някой друг на къра особенно с гладкоцевно оръжие - демокрация какво да правиш

2

Глупости!

преди 6 години

И, защо да не може да се докаже....ЩОТО НЕМА КОЙ ДА УЛОВИ ТОКА ЛИ...??!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Ходил съм на риболов в много държави, единствено у нас можеш да дремеш без да напълниш тигана.