24

Анонимен

преди 6 години

В Русия и трудещите се руснаци са роби на путиновата олигархия Преди 2 седмици бях в Гжелск (подмосковието). Не можете да си представите каква експлоатация е там.

23

Анонимен

преди 6 години

е каква е тая глупава статия , как може да се пишат такива глупости , утишле в русия да работят за лидера си , ако става въпрос за някакъв данък и вие да ми пишете че са роби е съвсем друг въпрос , то и при нас има данъци , ако не ги платиш нап те преследва като гладно куче , даже и си узакониха рекета

22

xъммм

преди 6 години

Драга редакция, моля не давайте идеи на българските работодатели, че вече се виждам препродаден на ушанките и заменен от по-евтини роби.

21

Живяла тогава

преди 6 години

Имах познати,които работеха в Либия.Имаха заплата 300 долара,от тях в България можеха да донесат 150,другите 150 бяха длъжни да похарчат в Либия. В България им взимаха доларите и им даваха левове в съотношение 1:1.Девет години работиха за панелен апартамент 80 кв.м.

20

Питам

преди 6 години

Че при нас не бише ли същото?

19

E2017 E1707 и др Е..

преди 6 години

Тая новинатска храна за *** е опасна за здравето!Съдържа много халюциногенни съставки и води до пристрастяване!Употребявайте само при липса на мозък!

18

Анонимен

преди 6 години

Какво пък толкова? Един диитатор дал под наем роби ка друг дикатор

17

Калеко Алеко

преди 6 години

Във външно политически план, другаря Ким Чен Ун, май поддържа тесни връзки само с товарищ путин. По всичко личи, че Грухчо е решил да види как се развива олигархичния капитализъм в раССия, за да може после да го приложи и в СК. Като близък приятел и съратник, товарищ путин може да му препоръча и някоя офшорка, където заедно да скътат авоарите си в долари и евра .... !!!

16

Анонимен

преди 6 години

"От спечелените пари севернокорейските работници запазват само една малка част" По времето на "развитият социализъм" у нас не беше ли същото? Даваха се пари, дупе.а се, само и само да се уредат за Либия!Получаваш една четвърт от заплатата, другото за партията, бачкаш три години, докараш два куфара парцали и си спестил за ...Лада!Не се смейте на корейците, навсякъде комунизма е с едно и също ОТВРАТИТЕЛНО лице!

15

Една баба каза...

преди 6 години

Абе кой ги пише тия слухове бе? Па и кой им вярва?както винаги източника е неизвестен!

14

Трол Горянин

преди 6 години

Чак невинно царско семейство- прочети малко и се образовай. Било е същото каквото е днес в Северна Кореа външна изолация , съсипана икономика и няколко загубени войни.

13

Анонимен

преди 6 години

До ПенчоПенчо батенка леко си се объркал. Царското семейство е разстреляно в Екатеринбург на 17.07.1918 г. така че тази година стават 99 г. от екзекуцията.

12

Joko

преди 6 години

...да печелят за родината, ..... Позната история от близкото комунистическо минало. БГ специалитите и работещите в чужбина получаваха до 1/3 от договорираната заплата. Останалото заграбваха ***.

11

ДО 13

преди 6 години

ЕМИ КВО ПРАИШ ОЩЕ ТУКА? АЙДЕ! ЧЕМОДАН ВОКЗАЛ МАСКВА - ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ - ПХЕНЯН!

10

WtF

преди 6 години

Ако в ЮКорея е 'hell korea' то какво е в северна Корея тогава hell ****** ли , много дезинформация в този интернет , и чии *** рускините търсят в ЮКорея като имат име na евтини ПУ т да си стоят в Сибир .....

9

Анонимен

преди 6 години

В Северна Корея са по-добре от България !

8

Анонимен

преди 6 години

Освен таблети ,Приморието е заринато с плодове и зеченчуци от С. Корея . И нещо завравихте ,пещерите . Да не би да не живеят вече в пещерите ? Жалки сте !

7

Анонимен

преди 6 години

До защоЗащото и *** е отишла да позаработи нещо на в Ню Йорк - явно от солидарност!

6

Прогрес

преди 6 години

А сега взимате кредити, които да изплащат и децата ви. За тесни тухларки и ряздрънкани 15 годишни аудита. И пак сте васали на турците. Борисов, Кунева, Ниново, Симеонов, Костов и прочие си пердашат круизите.

5

Коминтерн

преди 6 години

Така ,така ! С комунизъм на хоризонта !