10

Анонимен

преди 6 години

Тровят ни от 30 години с европейски храни и миещи препарати, за спинърите се разтревожили. Колко трябва да си корумпиран за да не видиш, че спинъра омръзва за няколко дена, а перилните препарати и храните ги ползваш цял живот? Няма държава, ми се струва.

9

Виготура

преди 6 години

Държавата обяви война на спинърите. Смея си и плача едновременно.

8

маркиз Дьо ла Панкур

преди 6 години

Да допълня #9 Анонимен :Стадно чувство и първосигнално подражание , така умело използвано и в наши дни от производители и търговци !

7

Анонимен

преди 6 години

До НадетоНаде, основна задача на съвременния човек е да си харчи парите за глупости (то умностите са много малко) и да стимулира икономиката.А въпросните "спинери" първо са евтини от 2-3 до 6-7лв. за разлика от масовите други безсмислени продукти.И второ те са измислени като средство за успокояване на хора с аутизъм и просто за разтоварване на ръцете и съзнанието. Не съм чул някой да се пристратил (като към GSM-мите например) или пък да си е загубил времето.Вместо да въртиш химикалка вътиш..

6

сминдух енд чесън

преди 6 години

За кой ли път ще кажа,че държавната метрология е инструмент за рекет и шантаж над определена категория фирми несвързани с партиите от целия политически спектър.

5

ззз

преди 6 години

... но направо паднах от стола при констатацията:"...при нормална употреба (падане) отделят малки части, които могат да се погълнат от дете. ..."Още съм втрещен от констатацията и незабавно ще подам иск за изваждане от употреба на ВСИЧКИ стъклени бутилки (трепери Кока Кола!) чинии, чаши, GSM-и, всякакви пластмасови уреди и изобщо ВСИЧКО което при изпускане МОЖЕ да се счупи и изгладнелите български дечица хищно да налапат счупените частички търкалящи се по земята.ТЕЯ ТОТАЛНО ИЗТРЕЩЯХА!

4

ззз

преди 6 години

Щеше да е смешно, но за съжаление е тъжно!Тази провека за живак и олово толкова МИРИШЕШЕ на поръчкова та чак вoнeше!И сега ка'т не намериха под вола теле се опитват някак си да замажат положението и си изсмукват от пръстите разни "сензациозни" кошмарни обвинения.НЯМА стока внесена от Китай, при която да не се срешат гореизброените "пропуски" ноо "спидерите" незнайно защо станаха враг номер 1 и заплаха за националната сигурност!!!ГолЕм смЕх! Направо ми се реве от подкупната ни евроб-юрокрация

3

Георгиев

преди 6 години

Ех, Златко, Златкооо ви какви измишльотини си написал за заглавие на статията.

2

ОЛОВО и ЖИВАК

преди 6 години

Някой НАШ човек е внесъл много от играчките и не може да ги пласира!

1

Иванов

преди 6 години

А трябва да имат ли за да са на пазара?