11

Борис Цветков

преди 6 години

Благодаря на гражданите от жк Дружба, които вчера и днес категорично се противопоставиха на поредния опит за ново строителство и защитиха своето (а и на много други столичани) жизнено пространство - нашият хубав парк около езерото в жк Дружба 1.Благодаря и на БТВ, БНТ, Нова ТВ, Bulgaria On Air и на другите журналисти, които отразиха протеста на гражданите от Дружба.Настояваме за проверка на реституцията и на действията на общината. Сигнализираме Омбудсмана на Република България и всички инстит

10

SILANCE

преди 6 години

До гербист-общинар. Нивата му не е получила разрешение за строеж. Като живее в град, да се съобразява с градската среда. Като не се съобразява,да се качи с нивата си на едно дърво и да си живейка сам там.

9

Дружбаря

преди 6 години

А този кмет колко се е оял, 150 кила живо тегло е Иво, и за него ще има бонус от строежа....за кифтета

8

Го4о

преди 6 години

Нова серия от сагата на БСП: "ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ"!..... Пращат в Неделя един багер да копае без разрешителни и цяла седмица "скандал" по медиите и парламента!

7

Анонимен

преди 6 години

До хммСега артекс строят такава в изток.

6

Иван

преди 6 години

Явно понятието "частна собственост" не се разбира от хората ...

5

Дружба

преди 6 години

Непосредствено до езерото има едни фавели на кариоки.Смрад на конска тор.По алеите бръмчат тунинговани брички и каруци. Те, законно построени ли са ?!?Православен християнин съм, но църквата на брега на езерото е на практика търговски обект в алеите около който редовно се набиват десетки автомобили на "хрисими вярващи".Иначе парка около езерото е хубав, нека да го опазим.

4

гербист-общинар

преди 6 години

Нека столичани да се научат да уважават частната собственост,все пак всички заклеймихме комунизма и вече имаме капитализъм. Теренът е частен, в ОУП е и там може да се строи, нека собственикът да строи след като иска. Той има това право и останалите не трябва да му пречат.

3

Анонимен

преди 6 години

Онзи район около езерото е много хубав, направо да не повярваш, че в обикновен софийски квартал има такива приятни места. Дано да не го ocвинят и него.

2

хмм

преди 6 години

Тези от дружба ако знаеха какво им готвят Артекс... 23 етажна жилищна сграда в Дружба 2. Не знам къде ще се намира, но дали ще протестират и за нея...

1

кандидат СофиЕнци

преди 6 години

Що протистирати бйе,ам'чи ний дйе да живейм кат додем у Софето?!