39

Анонимен

преди 6 години

Руснаците имат средна продължителност на живота с 12 години по-малка от тази в ЕС.Освен алкохола стоките им 99% са падельки или ментета, замърсяването на въздуха е ужасно . За здравословен начин на живот в Русия е абсурд да се говори.

38

Мнение

преди 6 години

До пущиняк 29 А защо при соца чуждия диктат не ти пречеше? Че беше от братушките , а ? Ах ти , двуличник.

37

Боби

преди 6 години

До Анонимен 41Ано Умни кое от написаното от мен не е Вярно - за да твърдиш че Лъжа?

36

Боби

преди 6 години

До Анонимен 40Заради големите размери на страната при рашките отпуските се смятат малко по по-различен начин. Имаш време за път което може да е до една седмица в едната посока. Така че ако човек си вземе 3 седмици отпуск и още две седмици време за път(независимо че ползва чартър и губи само 10 часа) и ето ти как Рашките остават и у нас и в Турция, Египет и прочие по толкова време да почиват.А ако особено могат да си позволят закупуването на жилище в България имат и почти гарантирана виза за ЕС

35

Анонимен

преди 6 години

Боби перуко вчесана пак ли лъжеш и мажеш в полза на ссср идеологията. Глад и шуробаджинащина до 9 то коляно.

34

Анонимен

преди 6 години

Те за това ли се изнасят на цели семейства по нашето черноморието. Дето глад .. Ами и водка нямало да има..

33

пущиняк

преди 6 години

До "до пущиняк",Путин принципно твърди, че децата му живеят в Русия, пък и че редовно вижда внуците си!Пък и то руснаците могат да изберат някой лидер, чийто деца са в Русия, като например Сергей Миронов. Това, обаче далеч не означава, че руската външна политика би трябвало коренно да се промени.

32

до пущиняк

преди 6 години

Абе човек ти не разбираш ли че Путин и Лавров са си пратели най скъпото нещо на света за един родител,децата,да учат и живеят на Запад.Този Запад който бил гмо,наркомански,гейски,сатанински,обладан от дявола и не знам си кво.Ти и другите като тебе,как ще обесните този факт.Остави всичко друго на страна.

31

Боби

преди 6 години

До Анонимен 35ЛЕЛЕ колко си НЯМА ДУМИ1. Национализъма в всичките бивши страни от СССР се подклажда от САЩ. За Украйна за подготовката на Майдана по ОФИЦИАЛНИ ДАННИ САЩ са изхарчили за няколко години 5 милиарда $. От там следва реакция изразяваща се в Сепаратизъм и Казуса Крим.2. Мюсюлманския Свят е разделен основно на 60-70% Сунити 30-35% Шиити и разни други по-малки фракции като Алуитите на АСАД. Борбата се води между САрабия и сие(Сунити) и Иран и сие(Шиити) кой ще управлява и е по-по-най

30

пущиняк

преди 6 години

До "до пущиняк"Те на вас все само Лавров и Путин са ви криви! Що не кажете нещо за Герман Греф, дето неведнъж си е позволявал публично да обижда сънародниците си, въпреки че богатството му е спечелено предимно на техен гръб? Не съм чул досега Путин и/или Лавров в някакво публично изказване да "бръщолевят" колко е зле в САЩ! Последните двама, обаче не са си и позволявали да се изказват негативно за сънародниците си, както онзи, горепосочения!

29

пущиняк

преди 6 години

До аанонимен 30,Путин и Ердоган винаги имат "едно наум" в отношеният помежду си! Я кажи разбирачо, как по-точно Русия е опитва да дестабилизира България? Може би чрез "Южен поток" или чрез АЕЦ "Белене"! Само дето и двата проекта реализацията беше осуетена! По отношения на "Белене", влез в "инвестора" и виж колко ще струва изграждането на френска АЕЦ във Англия! Пък по отношение на "зелените човечета, които чакат команда за десант" - не се плащи, такъв десант няма да има!

28

до пущиняк

преди 6 години

Лавров си е изпратил децата да живеят и учат в наркотична-гмо Америка,и след това излиза и бръщолеви колко е зле там,и такива объркани хора като теб му се връзват.От такива като теб и милиони нещастни руснаци Лавров и Путин печелят пари,за да може децата им да си живеят като царе на Запад,не в Русия.

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Между другото изискванията за качеството на храната в Русия са много по-високи от тези у нас==============Вервай си. Русия е страна на абсурдите. "То 10% сливочного масла и 75% сыра на полках магазинов признают фальсификатом, то 75% варено-копченых колбас произведено с нарушением технических норм.Роскачество заявляет,что уже проверило более 1,5 тыс. товаров, из которых почти 40% признаны не соответствующими требованиям - председатель Союза потребителей России Петр Щелиш.

26

до пущиняк

преди 6 години

Не братушка,в Русия изобщо няма наркотици и наркозависими.Проституция,мафия и корупция не съществуват.Няма бедни,няма бездомни.Всйо харошо.На здаровя.

25

пущиняк

преди 6 години

До анонимен 26,Нещо много си се объркал! Най-големите комунисти, които бяхте на времето, станахте най-големите седерaсти и поклонници на САЩ! Не съм каширал нищо в зелено и не съм пратил никой да учи и работи в САЩ! Моите принципи са, че българите си имаме държава и колкото и да е трудно, трябва да си живеем и работим тук! Трябва, обаче и да правим всичко възможно да ограничим чуждия диктат върху страната ни! Не нужно да мисли излишно как да стане това! Достатъчно е да почерпим опит от Унгария!

24

Главен готвач

преди 6 години

Седмично меню:От понеделник до петък - лосион за вана, мезе от варена елдаСъбота и неделя - боярищник (закупен в петък) и варена елда

23

Анонимен

преди 6 години

До пущинякВие, ДеСерастите, много се възмущавате от САЩ, ама кеширате с охота в зелено и пращате деца и унуци да учат и работят там...

22

пущиняк

преди 6 години

До Ч. им работа,Не, имаш гешка- изобщо не е възмущавам от САЩ! Просто констатирам факти! Само че, за разлика от вас, седерaстите, не се и възхищавам на САЩ!

21

Ч. им работа

преди 6 години

Аууууу, 19-пущняка се възмущава от САЩ, а то темата е за Русия.

20

1

преди 6 години

Като им спрат алкогола ще увеличат производството на препарати за вана направени то ...алкохол.