246

Еми

преди 5 години

Еми като са пълни защо тогава викате че няма работници? Май не е това причината. Причината е че работодателите не им се дава пари за обучение и след това голяма заплата на обучените кадри. Това на какво прилича. Еми стойте си сами *** работодатели дано фалирате. Вие искате да печелите и да ви робуваме за 100 кинта заплата. Еми то като ще е така то наистина роботите трябва да вземат всички места и ние да получаваме заплати от държавата ей така. Излагация , излагация.

245

Анонимен

преди 6 години

Работодателите В БГ се научиха да плащат малко и да печелят много за съжаление

244

Анонимен

преди 6 години

Е, за феноменалните заплати от 500-600 лева какво очакват? Хора с 10 години стаж по специалността, с 2 западни езика, готови да работят извънредно (без заплащане!)? Е, ще има да чакат!

243

Анонимен

преди 6 години

До ИзходътТова е добре, докато не се стигне до парадокса, че аз, със стаж от 4 години, осигуряван на сума от 2300 лева, след фалит на фирмата в която работя, получих 420 лева, разделени на три месеца, под формата на обезщетение, а според някакъв си кодекс, трябваше да са пари за 9 месеца и да стабилно по-високи. Та това ми бяха осигуровките за месец и половина. Сега съм 3а година в Германия, на подобна работа и няма да работя в България повече, ама никога ! Да липсва ми, но не искам да робувам

242

men

преди 6 години

да направят бригади за децата си. да ги върнат от станфорд и лондон да припечелят по некое друго ефро па и да научат бизнес, занаят... тарикати.

241

Анонимен

преди 6 години

работа има работници ...йок.пък на портала чакали за работа,на тумбиами то е като ...цените растът и пак никой не копува.

240

Чудна работа

преди 6 години

Работа има, работници няма, защото никой не иска да работи за под 1000 лв, на месец, а към Гърция колони от автомобили на българи за почивка на Халкидики.

239

Анонимен

преди 6 години

-шопе какво можеш - мога да копам - ама ние малко плащаме -я 4е толкоз ви работим

238

Анонимен

преди 6 години

търсене предлагане ЗАПЛАЩАНЕ основи на свободния пазар БЕЗ ПАРИ да ба4кат мазните крадливи *** СЛОЖЕНИ за шефове

237

Изходът

преди 6 години

А опашките в социалните служби?Държи ли се сметка дали лицето изобщо е търсило работа, предлагана ли му е такава,то отказвало ли е да постъпи на предложеното му работно място?Неуки и никога неработили хора имаме колкото щеш. Да се спре хрантутенето им наготово, да не им се дават повече от три месеца платено майчинство и надбавки само за по едно дете, ако родителите никога не са се осигурявали. Ако поне единият се е осигурявал - надбавки за две деца.НО, никакви помощи на здрави, на 18-65 г.!

236

бай Ганьо

преди 6 години

Като се научат да плащат като хората ще имат и работници като хората. Това в БГ е подигравка с хората. Геноцид.

235

Пенсионер

преди 6 години

До Българските 270 И аз се излъгах като теб приятел, че си продадох земята. Сега щях да взимам около 1100 лв. годишна рента да си платя утоплението , разходите по колата и мотора. А сега -нищо.Да тези които все още имат земя. Никога не продавайте.Никога.Земята е злато.

234

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 261 Абсолютно си прав за разделението приятел, ама нали избрахме Радев да ни обедини.Корделка каза че той знае как да обедини дърво с желязо.

233

Българските

преди 6 години

работодатели, са като земеделските арендатори?!До един авантаджии,муфтаджии,РУШВЕТЧИИ,афераджии и далавераджии?!Келепир да пада и печалба да има,тях нищо друго не ги интерисува?!Поради тази причина се пенсионирах преди години,продадох земите на село и сега живея сравнтелно скромно,но доволно и спокойно,и това ми стига?!Не желая да имам нищо общо с "бизнесмени" по-къси *** и джапанки,които не знаят откъде се отваря и затваря вратата,и че на влизане и излизане се казва "добър ден" и "довиждане"!

232

Анонимен

преди 6 години

Аз да не съм роб, бе? Какво са 800 лева заплата при днешните цени в България? Само за ядене пиене и сметки отиват и то само на един човек. Ами ако трябва да издържаш дете, две... кво правим? И след това се чудят що няма раждаемост. Как да ИМА, БЕ? МАННГАЛА НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ЩЕ ХОДИ БОСО И ГЛАДНО ДЕТЕТО МУ, НО БЪЛГАРИНЪТ ГО ИНТЕРЕСУВА. ЗАТОВА НИЕ СЕ РАЗЛИЧАВАМЕ ОТ ЖИВОТНИТЕ...ПАРДОН МАННГАЛИТЕ!

231

Анонимен

преди 6 години

Статията е в смисъл... не очаквайте достойно заплащане и по добър живот. За това пожелавам на писателката цял живот да работи неуморно за 460лв.

230

Анонимен

преди 6 години

никаква милост към тия Б.клуци жалки Бг работодателчета или давате добри пари или фалирвате и отивате в забвение средно положение няма

229

Нищо чудно

преди 6 години

Ами да не се чудят работодателите, горкичките. Инженер магистър е 5 годни обучение х 2 семестъра х средно 800 лв. разходи ( в свръх икономия) + неплатения отпуск от тяхна страна като бонус. Език поне три нива още 1100-1500 лв. Отделно наложителната почти постоянна смяна на работата, защото студента се "стимулира" у нас ( две трудови книжки като блокчета за рисуване в 4-ти клас). Защо сега да имам жал? В този живот всеки обяд се плаща господа, аз моя го платих, а сега е ваш ред!

228

Анонимен

преди 6 години

пишман Бг бизнеса да фалирва няма кои вече да им работи на тия Б.клуци

227

Анонимен

преди 6 години

Парадокса си го наврете знаете къде. То работа има бол, но за 700-800 лева да блъскаш 26 дни по 10 часа...що не се ... , а? За 3 лева на час да блъскам като луд?