28

СВЕТЛИНА

преди 6 години

ами да се появява.10 дена харчат луди пари да го издирват.тази работа започва да мирише.вместо да помогне -бяга.майката нагло зад вратата говори че ще се крие като го дирят.бил уплашен.от куртоазия да беше отишла да види пострадалите.положението му така се усложнява повече.дано поне да е жив.всичко е поправимо.

27

Анонимен

преди 6 години

леле какви всезнайковци и разбирачи има тук и философи законът та законът ами това е един много млад човек който може да бяга от родител а и сега е в супер шок ,ако е чувствителен човек може да не излезе и да остане травма

26

Анонимен

преди 6 години

щом мамата не го търси най-ожесточено и обяснява как ще излезе като спрат да го търсят, то значи знае къде е и хич не се притеснява.Слагат родителите в панделката за възпрепятстване на правосъдието и момчето до 24 часа само ще излезе от някоя роднинска къща.

25

анонимен

преди 6 години

идете в болницата да се поинтересувате как са ранените имат ли нужда от нещокои ще плаща разходите

24

DIDI

преди 6 години

До АнонименНай-вероятно е т. 1 . - някой го крие.

23

играч

преди 6 години

какъв Триград, момчето отдавна е в Гърция по плажовете...

22

Ники

преди 6 години

Района е богат на пещери, най-удобна, с добра видимост и слабо посещаема е Харамийската.Трудно се открива някой който не иска да бъде открит. Ако някой ятак му носи храна, става невъзможно. Добър планинар може и месец в планината да изкара без проблем, но той едва ли е такъв.Разбираемо е че хората се дразнят, деянието му е наказуемо, и трябва да си понесе последствията !

21

Жоре Планинаро

преди 6 години

Момчето е на 16 години...на тази възраст всеки прави бели, някой по-големи, други по-малки.Аз като се сетя какво съм ги вършил на тази възраст и тръпки ме побиват. Виновен е, и родителите му са виновни защото са му позволили да взема колата, но в крайна сметка е най-важно да се върне жив и здрав. Хората които са пострадали да си търсят обезщетение и нека му е обеца на ухото- най-важното е, че не е убил никого за щастие и всичко е поправимо.

20

Анонимен

преди 6 години

Версиите може да са само три - 1. или се крие в познати, или те го крият2. или е избягал от всички3. или най-лошото - да не е оцелял.(я падане в пропаст, я среща с диво животно).

19

Анонимен

преди 6 години

Ще се "намери". Когато всичкия този цирк поотмине.Лошото е, че тея мурафети, дето това семейство ги прави, ги плаща данъкоплатеца.

18

анонимен

преди 6 години

Тъй като е доказан престъпник и търсенето му е във връзка с разследване и задвижване на съдебно производство, цената за това издирване трябва да се поеме от родителите, тъй като той е непълнолетен. Когато им дадат сметката веднага ще го намерят, защото всеки следващ ден е пари... а не да се отказват да го търсят. Те не го търсят, защото се е загубил, а за да си понесе отговорността по закон.

17

Анонимен

преди 6 години

Подобно на много други се питам защо няма повдигнати обвинения срещу бащата -

16

DarkSkies

преди 6 години

До BlueSkiesНе е само в България! Просто тук го търсят на грешното място. Що не вземат заповед за обиск на всички домове на близки и роднини? Ще излезе по-евтино, отколкото да пращат полицията в гората да търси някой, който от ден първи си е у тях.

15

Анонимен

преди 6 години

В момента, в който показаха как изхвърля телефона, разбрах, че момчето е инструктирано какво да прави. Но си мисля, че и най добрите схеми не водят до желания резултат.

14

Един

преди 6 години

Стига вече с този театър. Ясно е, че го крият някъде, носят му храна и вода, а пред камерите се правят на луди.

13

Анонимен

преди 6 години

или се крие в някоя къща или е при свети петър. В гората няма как да оживее досега.

12

Братя Галеви

преди 6 години

Тук е !!! Елате да го вземете!!! Или ние да го доведем??? В новата сграда на ДПС в Кърджали сме !!!Пламен

11

Анонимен

преди 6 години

Жалко за момчето, изяли са го койотите

10

Стоян 82

преди 6 години

А пък в Китай се е спукал балон

9

Анонимен

преди 6 години

Може би е в ЮАР с билет за 600?