15

да се издигне

преди 6 години

на Бузлуджа паметник на ГЕРБ,или да се прекръсти настоящия.А и Бакърджиев би свършил перфектна работа...Той историята не го вълнува,дай само да се събаря...

14

Анонимен

преди 6 години

Оригинално название на върха е именно Бузлуджа. Това е турска сума, както и Мусала.Хсджи Димитър е живял доста по-късно.

13

EU

преди 6 години

Комунизма трябва да отиде на Съд в Европейския Съд , не само това Комунизма е Геноцид

12

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

хобо де,закво сички социалисти и комсомолци тръгнаха да събират едни пари? в името на народа? нгие слап вратаро..

11

Анонимен

преди 6 години

Съвременник съм на епохата. Всички българи по това време доброволно правеха дарения за с а може паметникът да прославя Родината ни. Но европейските слуги от ГРОБ и ортаците им в краденето нямат Родина. Те са ***.

10

Анонимен

преди 6 години

Близо до нас направиха градинка 20 на 30 метра с 5 милина евро, а това грамадно съорежение струва 14 милиона лева.....

9

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ искат да задраскат 1300 години от историята на България. Все едно че преди Тиквената диктатура България не я е имало.

8

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ искат да задраскат 1300 години от историята на България. Все едно да че преди Тиквената диктатура България не я е имало.

7

Весилена

преди 6 години

А, ти Генади кой си, че е трябвало на всяка цена точно теб да питат, сигурно не си бил роден когато е строен този паметник. Е, ако пък с нещо много лично си допринесъл за възхода и известността на Родината, имаш право, но ако си само един консуматор на благините, които някои други създават, наведи глава и усмири злобата си, защото с такива като теб ,България няма да прокопса.

6

гг

преди 6 години

Да се бута и на негово място да се издигне Български паметник на ЦАР .Стига с тези руски,турски *** паметници .

5

Анонимен

преди 6 години

Държавата е на народане на управниците ни, паметниците ни също ги е издигал народа и е двал средства за тях. Така, че и този паметник добър или лош времето ще каже е също на народа.

4

Анонимен

преди 6 години

Повече тротил. От това съсипване на природата полза няма. Трябва всичкия бетон да се изнеса и да се остави природата на мира. Кой ненормалник е закарал толкова бетон в планината, и кой му е разрешил?

3

По Български

преди 6 години

По Български 30г го оставиха този паметник на произвола насъдбата и сега изведнъж като се появи някой заинтересуван да го стопанисва казаха не. Не трябва на мен да ми е добре а на Вуте да му е зле. В България всичко е срещу течението, манталитет като този нашия няма никъде.Държава цирк.

2

Хомосексуалист

преди 6 години

Предлагам комунистическия паметик да се разруши и на мястото да се направи арена за евроатлатнически демократични гей паради!

1

Анонимен

преди 6 години

Паметника трябва да се запази и да се направи музей.