80

Измир

преди 6 години

До 71Че си имаме *** е вярно но нашите поне не се крият.Турските ханими-*** ни превъзхождат само че не го правят явно.Те са все забулeни докато влезнат в хотела или в колата.На кой ги разправяш и аз живея в Турция. А що се отнася за кражбите,всички пороци сме ги наследили от вас,като се започне от рушветството мини се през измамата и се стигне до проституцията.Та нали 500 години сте ни управлявали вие,ако не от вас от къде ще ги научеми тези мурафети beyefendi ???

79

Анонимен

преди 6 години

гадна турска измeт... Време е Дядо Иван да ви натика в мишата ви дупка, за да се научите къде ви е мястото.

78

Анонимен

преди 6 години

Като какъв присъства Областния управител Гюнай Хюсмен на това сборище? Ако е като официално лице, трябва да бъде незабавно уволнен. Ако е като частно лице, ДПС трябва да го изключи заради съвместен митинг с ДОСТ. И разбира се пак трябва да бъде уволнен.

77

ЗЕМЯ НА ДЕДИ

преди 6 години

До Гробокопач 1352г-----1878т земите са били ТУРСКИ и скоро пак и пак

76

100%TURK

преди 6 години

Тук гледам , така наречения "коментар 21" е спечелил доста симпатии. Прочетох го , и що да видя ...той е изпълнен със завист , злоба и ксенофобия ! Докога така бе българи ? Затривате се по този начин......

75

Анонимен

преди 6 години

Че откъде на къде ще го отбелязват в България,кой им дал разрешение да правят събития без да се съгласуват с институциите...полицията да си свърши работа и да ги подгони...като искат да отбелязват в турция тук Не...

74

Турски

преди 6 години

Етнос не съществува. Това са потомци на изклани родители, откраднати деца, изнасилени жени, насилствено помохамеданчени.21 е много прав.Това е псевдо-държава построена с кръв, болка, убийства, геноциди, изнасилвания, зверства, кланета, и т.н Кармата е много истинска...Господ Бог е справедлив, няма ненаказано зло. Амин

73

Анонимен

преди 6 години

Този Гюнай областния управител дали ще празнува годишнината от освобождението ни от Турско робство? Щом е областен управител в БГ то е и Българин,ако ли не се чувства такъв да предостъпи поста си на Българин!

72

До: 75

преди 6 години

А петстотинте години турско робство, а?Забрави ли ги?Или си траеш, защото Волен Сидеров на който сигурно си му фен услужливо мълчи... защото така са му заповядали от Москва?

71

Анонимен

преди 6 години

"Ако преврата беше истински, защо двата изтребителя които са го прихванали не са го свалили?Защото "преврата" е режисиран от него за да заграби цялата власт"Нещо не си разбрал...пътува със самолета си и го показват, че е нормален пътнически...а тези два изтребителя от не джунтаджиите му ескортират...твойта медия така ли ти каза:-) :-) :-)

70

Анонимен

преди 6 години

Браво на турците. Горд народ. Не си продават държавата за жълти стотинки, както едни други.

69

True

преди 6 години

Turcite sa sashtata negramotna I zlobna sgan kato ***.Moje da sa prosti, no za tova pak agresivni.

68

комитов

преди 6 години

дреме ми мой,аз съм на *** с крака,уши и чесън.и бира.дреме ми зя ердуганя.

67

Anonomen

преди 6 години

Do 21 ТурцитеAbe pisal si 4e sme zavistlivi i kradlivi.Predi nyakolko dena arestuvaha kradlivi balgarki vav Antalya.otkradnali 8500 $.a 6to se otnasya za prostitutciyata na parvo myasto ste vav evropa.Nyamate ikonomika.nyamate proizvedeni.samo kafeneta .restorantı.i prostitutki pred hotelite.ne me Karay da pi6a istinata.

66

Anonomen

преди 6 години

Do 23 kibir4estvay ,no Nyama balgari vav İstanbul za da praznuvat.a polovinata ot naselenieto na bg e tursko.

65

До 69

преди 6 години

You have to sucky the dicks of all Bulgarian men, sun of a masculated!!!

64

Анонимен

преди 6 години

Като гледам как се слагат минуси на съвсем точни анализи за зверствата на Ерсдухан се питам, живеят у нас явно, знаят, че са избивани и арестувани интелигентни хора, знаят, че всичко е против интелигенцията и Турция се връща в Средновековието, и подкрепят това!!! Това са долни предатели и се убеждавам, колко прав е бил Т.Живков с Възродителния проект. Изключително прав но закъснял с 10 години! Турци ли сте, не знам, като не ви харесва тук, чао! Хайде при Ерсдухан да ви натика по затворите.

63

Анонимен

преди 6 години

Ey negramotni yurode bulgarskiyy vijte po turskite tv kak cqla Turcia e za ERDOGAN milioni se stekoha po ulicite v momenta

62

Анонимен

преди 6 години

Ердоган кого се опитва да заблуди с тези "чествания"? Кой му вярва, че е запазил демокрацията? Натресе се на турците, ликвидира всичко мислещо с европейско съзнание, празнува? Хайде, и на нас се натресе Бай ***, купува си изборите човека, защото му позволяваме. И Ердоган ги купи, съмнява ли се някой? Ако преврата беше истински, защо двата изтребителя които са го прихванали не са го свалили?Защото "преврата" е режисиран от него за да заграби цялата власт.Какъв *** трябва да си за да празнуваш?

61

ПАМЕТ

преди 6 години

НЕКА ДА ПРИПОМНИМ, ЧЕ ВА 19 ЮЛИ СЕ НАВЪРШВАТ 140 ГОДИНИ ОТ ЗВЕРСКОТО КЛАНЕ В СТАРА ЗАГОРА, ИЗВЪРШЕНО ОТ ОРДИТЕ НА СЮЛЕЙМАН (СОЛОМОН) ПАША И ЕВРЕИТЕ ОТ ГРАДА.ЗАГИВАТ ПХО НАЙ-МЪЧИТЕЛЕН НТАЧИН `14000 ЖИТЕЛИ НА СТ.ЗАГОРА И ОКОЛРНИТЕ СЕЛА. 10000 МОМИЧЕТА СА ОТВЛЕЧЕНИ И ПРОДАДЕНИ ПО РОБСКИТЕ ПАЗАРИ В ЕГИПАТ И ЛЕВАНТА.Ще видите, че никаде няма да пишат за това клане.