14

Анонимен

преди 6 години

СЪДИЯТА ОТ Хаваите със сигурност не е от бялата раса.

13

Пустиняк

преди 6 години

Хахаха. Ситуацията е ясна. Разделението на властите показва на Тръмп че устойчива демокрация би трябвало да може да устои на... олигофреничността. Обаче 15 коментара смешни на драгите съфорумници, къде *** най-влиза в роля. Разпределя бежанци, върти дипломация, заклеймява и присъди дава. Драги Ганьовисти, за срам сте, честно. Голи мръсни прости и опустошени, Ганьовисти бранят християнизма и генофонда. Смях...

12

Анонимен

преди 6 години

Не ги щем тия тук, дръжте си ги там в европа и БГ, култивирайте си ги и интегрирайте! Тъкмо ще омате повече дюнерджйници!

11

Това е

преди 6 години

До АнонименИзвестен ромей тук, подвизава се и с Burzum или подобна глупост. Много се гордее, че е избягал от Столипиново и успешно е измамил немците, че е бежанец. Сега *** помощи и плюе всичко българско, въпреки че е отраснал от нашите помощи. Храни куче да те лае!

10

Европейка

преди 6 години

Казват,че американския президент има голяма власт,а всеки селски съдия може да му отмени указите.Това е идиотска държава.Сутринта четох,че британски фотограф загубил дело срещу правозащитна организация,че не платил авторски права на ***,която снимал.Разорили го и сега човекът ще разхожда кучета,за да живее.Дали *** е взела парите или хитрите правозащитници?Кой съд е издал решението?

9

Берлин

преди 6 години

Ние германците пътуваме до Америка само с ESTA travel authorization. Вас пък здраво ви отказват визи, защото джобите. Понамалете джобенето и може да се смилят над вас.

8

Анонимен

преди 6 години

Доколкото знам, нито Канада, нито Мексико воюват с някой, така че тези не са никви бежанци. То по тая логика и аз да ходя в САЩ, щото 5 века сме били под тypcко poбcтво.

7

Анонимен

преди 6 години

Да си приемат бежанци. Нали те предизвикаха тази бежанска вълна. То лесно се дробят попари, ама друг да ги сърба после.

6

Ам

преди 6 години

До ЧудесноАмерика е сбиршина на елита в света-затова за такива като тебе и тези които ти се иска да дойдат тук няма да го бъде.Тук не е Европа бе селенджър.

5

Чудесно

преди 6 години

Америка и без това си е сбирщина. Там им е мястото. Всички да отиват там.Правиха и шествия в защита на измъчените хорица. Хайде,всички в Америка!

4

Анонимен

преди 6 години

Винаги на снимките са усмихнати изстрадали момиченца.Винаги реалноста е брадати талибани.

3

Мишел Бонев

преди 6 години

До Анонимен 2Върви реви в либерасткия *** Дневник бе!

2

оценка на риска.

преди 6 години

Ляво- толерастията прави последни издихания, но татко Тръмпи си знае работата!Скоро на безконтролната либерастия ще бъде сложен край !

1

Анонимен

преди 6 години

САЩ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА СБИРЩИНА НА БЕЖАНЦИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ОЩЕ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ!!!ТОВА ДА ЗАБРАНЯВАТ НА БЕЖАНЦИ НОВИ ДА ИДВАТ Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО И АБСОЛЮТНА ДИСКРИМИНАЦИЯ!А ТРЪМП Е ЕДНО ПЪРВЕНЮ ХВЪРЛЯЩО ПРАХ В ОЧИТЕ ОЩЕ ОТ ИДВАНЕТО СИ НА ВЛАСТ!