9

Самотен пенсионер

преди 6 години

Повече няма да заключвам вратата, или още по-добре - ще я оставям открехната.

8

60 присъди

преди 6 години

Шведи крадци с 60 присъди живеят в огромни къщи, други от същото племе живеят в къщи палати отнети по документи в полза на държавата ... опитните мафии цедят държавата и народа а честния народ ходи на работа за 600лв.Държава цирк.

7

Анонимен

преди 6 години

ПОРЕДНОТО доказателство ,че милиционерите ни се захващат на работа само когато трябва да ескортират автокрадец с патрулката срещу 300лв... или да охраняват наркопласьор докато се труди.продължавам да търся причина изобщо да получават някакви заплати. ...

6

Анонимен

преди 6 години

Ха ха... аз като ви разправям, че родната полиция е една голяма комедия... уж го търселипод дърво и камък пък той си миел колите новФнос ...заедно със мафиотската трагична съдебна система направиха от държавата ни ТРАГИКОМЕДИЯ

5

Анонимен

преди 6 години

Смятай какво издирване е паднало...

4

Анонимен

преди 6 години

Гражданите сами ги разкриваме и намираме престъпницте, остава да започнем и сами да ги арестуваме, докато от МВР протестирта за пари ... това е България днес!

3

Анонимен

преди 6 години

Как е написано само, сякаш са хванали главата на мафията.

2

Анонимен

преди 6 години

Щеше да е новина, ако "Же суисъ протест + 20 заплати" го бяха намерили. А то както обикновенно ...

1

бай уЙ

преди 6 години

3 години уж го търсили, а човека си бачка, сменя си квартири и само благодарение на късмета, че човека си е мил колата в тази автомивка са го закопчали отново. Иначе родната полЮция ни пази и иска повече пари за заплати. На тези хрантутници и сегашните пари са им много. Его на вчера обявили един тъмен избягал преди 5 дни от ареста за издирване. Крили го, че е избягал цели 5 дни и сега молят гражданите за сигнал. Цялата полЮция трябва да бъде съкратена и уволнена и нови служители да има.