79

eu

преди 6 години

До ХА ХА ХА ХААААААА-Kolko ti e trolskata zaplata ili ti plastat v makaroni i spageti.

78

Shark

преди 6 години

До прабългарин (турчин). Ооо не не, тези дето носят големите кръстове с разгърдени ризи са всичко друго, но не и християни. Това е мутренска показност, не вяра. И наистина само тъмни балкански субекти се носят по този начин. Всъщност в християнството се счита, че не е хубаво човек да носи кръст на врата си, или ако толкова иска, нека той е мъничък. Вярата не е закачена на верижка, тя е другаде!

77

popa ot razgrad

преди 6 години

До ХА ХА ХА:не количеството а качеството е важно!

76

ДОСТ

преди 6 години

Ако Турция беше диктатура, пучистите нямаше да са по затворите а в случайно изкопани крайпътни ями!

75

прабългарин (турчин)

преди 6 години

До SharkИ аз наполедък виждам балкански субекти носещи кръстове с разгърдени ризи. Означава ли че тези българи са останали в средновековието, по времето на инквизицията, че носят на врата си този римски уред за мъчения? и трябва да ги изключат от ЕС?

74

Shark

преди 6 години

До ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН. Ами при нас няма крайни религиозни настроения, както е в Турция. Ходил съм в Истанбул преди доста време, пред 4 години отидох отново, ами разликата е огромна, толкова много млади момичета със забрадки преди това нямаше. Значи няма как Турция да иска да бъде пълноправен член на ЕС, а в същото време нейният лидер да налага средновековни модели на поведение и да изповядва имперски интереси. На всичко отгоре отивайки в европейска страна да не желаят да спазват закони и правила.

73

ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН

преди 6 години

АЗ като български гражданин от турски произход се гордея че родината ми е България.Щастлив съм че между Турция и България има мир.Ако искаме,ако желаем може да превърнем нашата родина в рай.Това ще стане само с любов а не със омраза.Днес всички се питаме защо сме зле,отговара е в самите нас,прочетете коментарите и ще разберете че защитаваме чужди интереси.А ТЕЗИ ИНТЕРЕСИ НЕ ИСКАТ ДА СМЕ СИЛНИ И ЩАСТЛИВИ,А ТЕХНИ СЛУГИ.НАД 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ СЛУГУВАМЕ НА ТЯХ,НЕКА ЗАЕДНО ДА СИ ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОБРАТ.

72

ZULU

преди 6 години

До ХА ХА ХА ХААААААА-HA HA AKO BESE PREVRATA ISTISKI TOGAVA STAHME DA VIDIM DUPETA TA VI KAK STEHTE KATO PLIHOVE DA SE UKRIYETE,TEZI PRIKAZKI OT 1001 NOST MNOGO SME GI CUVALI

71

ZZP NL

преди 6 години

Teatir po erdoganovski,no se namirat mnogo ovtse da mu povarvat na lijite mu,ostavete gi v svoyata aziatska kocina da se radvat na seriata s arabskite maymunatsi.

70

Айше

преди 6 години

Един диктатор с болна глава успя да заблуди 80 милиона наивници.

69

прабългарин (турчин)

преди 6 години

българите от светско развитие и демокрация разбират военен преврат, при който президента се назначава не с избори а който каже този с танка? После ми се пишете на европейци, язък...

68

ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН

преди 6 години

До Sharkпо свеско развитие какво разбираш,Да предположим че ние сме по цивилиозована страна,Европейска да речем,с какво сме по добре от съседна Турция,в кое перо.При нас се краде като за световно,жив пример КТБ,има ли виновни,НЯМА,и няма да има.Колко права има един нормален гражданин при нас с разлика с един кредитен милионер или партиен лидер,ЗЕРО,НУЛА.Днес защо сме най зле от всички,къде е причината,голямата демокрация която я имаме само на думи,или големия патриотизъм,за да сме в властта

67

Shark

преди 6 години

До ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН. Не знам каква е истината за този преврат, най-вероятно Ердоган сам си го организира. Но по-жалкото е, че Турция е на път да изгуби светското си развитие, което и завеща Ататюрк. Уж много го тачите, а сте на път да разбиете всичко, което той постигна. Ердо води Турция към ислямизация и ще я върне в 16 век. Само дето възстановяването на империята ще остане само в сънищата му. Най-лошото от цялата тази работа е, че ще пострадат невинни хора.

66

ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН

преди 6 години

Ние като български граждани сме задължени да защитаваме нашите си интереси и после на съседите.Длъжни сме да има ме добри и топли взаимотношения с Турция.Проверете на гогравската карта ,Сащ къде са,и вижте Турция къде е.За това ние имаме нужда от един друг и приятелски и икономически и във военната индустрия.Просто всички знаем че и двете страни нямат интерес от омраза.А америка има друг интерес,те търсят пазар да си продават оръжията и да ограбват природните ресурси на други държави.

65

мухахахха

преди 6 години

Цирк "Ориент дьо Тюркей"! Трилър-постановка с елементи на хорор...

64

ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН

преди 6 години

До popa ot razgradЗА КОЕ ПРАВОСЪДИЕ МИ ГОВОРИШ,КОЕТО ВЪОБЩЕ НЕ СМЕ ГО ВИДЕЛИ В БЪЛГАРИЯ ЛИ.НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА НАИВННИ НИЕ НЕ ПОЗНАВАМЕ ДЕМОКРАЦИЯТА,И НЯМАМЕ ПРЕДСТАВА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТОВА

63

25863

преди 6 години

До АнонименТУКА ВИ Е ГРЕШКАТА,Турция не е България.Ако не сте забравили Чанаккале там фактите говорят какво представлява турската нация.И доказва как се брани национални интереси.

62

popa ot razgrad

преди 6 години

До прабългарин (турчин):за да живееш цивилизован живот са необходими правосъдие, култура, демокрация (които в Турция ги няма), а икономическият растеж е нещо съвсем различно...а съвсем друго е че икономиката на Турция в последните месеци никак не е добре...народът не живее по добре, инфлацията расте, безработицата расте, турската лира се обезцени и т.н.

61

ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН

преди 6 години

До Shарк-АКО АВТОРА НА ПРЕВРАТА БЕШЕ ТУРСКАТА АРМИЯ,100% ТОЗИ ПРЕВРАТ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ УСПЕШЕН,И СЕГА еРДОГАН НЯМАШЕ ДО ГО ИМА.ЗА ТОВА РАЗЛИКАТА Е ОГРОМННА

60

Анонимен

преди 6 години

До ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИНабе много насериозно взимаш тоя Ердоган, то е ясно че това си беше организиран от него преврат, нали се сещаш че ако беше с подкрепата на САЩ, Ердоган щеше да има съдбата на Алиенде и Нуриега, как мислиш щеха да го оставят да си фърка със самальота 3 часа и да пуска туитове, отделно армията на Турция отдавна не е това което беше по време на студената война и то се видя миналата година, кой нормален военен ще прави преврат и ще остави комуникациите да бачкат ?