68

Анонимен

преди 6 години

В цнетъра не може, а в другите квартали може, това ли измисли т..ъпата кметица на София

67

pipo

преди 6 години

Що не пущите индианците да си паркират талигите пред НДК-то, па да си вържат коня на попа и да осерат све, та да им стане ясно в Европа к'во племе си отглеждаме и дондуркаме от избори до избори!

66

Анонимен

преди 6 години

Защо бе, покажете им индианци малко.

65

mathur

преди 6 години

Ушевите като ги видят си затварят очите , а нас с автомобилите ни спират.....боко ,боко ....*** за зеле не ставаш...и твоята е изпята

64

Анонимен

преди 6 години

А катуните около по-малките градчета няма ли да ги изрине? Ама защо се впечатлявам, асинганите в Лондон бяха направили палатките. Кои сме ние тука, че да се противим

63

д-р Исня

преди 6 години

И що се опитваме да се прайм на такива що не сме пред белите хора?

62

Анонимен

преди 6 години

НА ЕКСКУРЗИЯ ВЪВ ФАКУЛТЕТО НЯМА ЛИ ДА ГИ ВОДЯТ?

61

Анонимен

преди 6 години

Борисов не може да се раздели с тези комунистически прийоми.Като идва дипломатическият корпус, всичко да се лъсне.Сега като ще идват тия брюкселски пхе де рунгели, пръскаме стотици милиони, да покажем столицата във фалшива светлина.

60

Гаргойл

преди 6 години

Батя, а рикша може ли? Айша ша дърпа коляската, бай Асан ша са вози. Еко и етно. Батя, ша ги сцепим от вазхищение, ша им падне имунитета от умиление!

59

Анонимен

преди 6 години

И кого лъжем ,като си идат намазаните костюмари каруците пак ще са си тук?Да не мислите,че на брюкселките зелки им дреме дали има каруци или не.

58

Анонимен

преди 6 години

таааа.....пак едно време ! щеше да ивда андропов,мисля ,на посещение в бг. като спретнаха пътя от люлин до бояна - асфалт,та свети. и ние си викахме : ех,защо по-често не идва някой като андропов.........сега за какво да си мечтаем - по - често европредседателство ли ? и да облажат и крайните квартали,не само центъра?

57

Анонимен

преди 6 години

едно време работех в строителството за апартамент. обекта беше в зона Б-5 И СЛЕДОБЕД ТРЯБВАШЕ ДА МИНЕ БАЙ ТОШО НА НЯАКВА ПРОВЕРКА. освободиха ни от работа още на обед. гледам долу в плод-зеленчука едри,черни,прекрасни череши. човека минава и се смее : ТОВА ЗА ДНЕС ЛИ Е,ЗАЩОТО МИНАВАМ ОТ ТУК ? тааааааа....и сега - така ! за пред "големците" ! и - само в центъра !

56

Анонимен

преди 6 години

по време на европредседателството от догодина,................а преди това и след това - нас: кучета ни ял. ще ринем фъш кии. всичко - за пред хората ! гледам ги в люлин : аз хвърля пластамсовата бутилка от сок,олио или бира в съответния контейнер. качвам се у нас и гледам през прозореца : каруцаите обръщат контейнерите и пълнят каруците. каквото падне на тротоара - там си остава. ще спра да хвърлям разделно,да знаете !

55

Анонимен

преди 6 години

Дайте да се покажем такива каквито не сме а като си заминат ще си караме по старому

54

чичо Гошо

преди 6 години

Аааа,не така!Трябва да сме толерастни!Няма само да пребиват,ограбват и изнасилват нас!Нека и евродепутати от други държави да опитат благодатта от ромската интеграция!

53

До 63

преди 6 години

Кои заплати ? И защо правителството да ги увеличава ?! Моята заплата ми а дава и увеличава шефа , а не държавата. Държавата може да ви увеличи минималната заплата. Или да повлияе на заплатата на държавните служители. Но те пък така и така взимат доста високи заплати с ДМС

52

Анонимен

преди 6 години

А защо само тогава???

51

Анонимен

преди 6 години

Що бе? Нека си стоят, па може и да повозят някой брюкселец из Факултето или Филиповци.

50

пред чужденците

преди 6 години

Една добра инициатива, но крайно недостатъчна за пред чужденците. Предлагам докато трае председателството, за да не правим лошо впечатление, да увеличат заплатите за срок от 6 месеца до средно европейските нива. ;) базикам се, това не ни излага толкова, колкото каруците по булевардите, според управляващите колонизатори ;)

49

Жана

преди 6 години

На кого толкова му пречат каруците? В тях нама нищо срамно, а по-скоро са любопитна атракция от която можем да извлечем и полза. Например може да се направят пощенски картички с тях, с надпис - Поздрави от София, както има подобни такива с трамвайте в Лисабон или автобусите във Валета. За много хора от чужбина да видят каруца е нещо много необикновенно.