12

Анонимен

преди 6 години

Познавам много безработни химици точно от СУ , в САЩ и България..Тази която е САЩ бе докторантка кара специализация в Япония , и в САЩ мие съдовете в клинична лаборатория, умряла е от глад..

11

факт

преди 6 години

спортистите от олимпиади получават по петдесет хиляди лева или апартамент от държавата, а тези ученици ще получат по една хартиена грамота.Но тези ученици след време ще поемат от терминал 2 към нова Родина и то завинаги.

10

Анонимен

преди 6 години

До ХимикИ като не е умряла химията, колко химически завода има работещи в България? Ти знаеш ли колко тона цианиди стоят на склад в КЦМ-ето, а ценни метали се изнасят от концесионери за без пари. Дано да имат късмет децата и се реализират в чужбина, защото тук ще разберат израза "3ло куче под кисела джанка". Асистентите вземат 600 лева и проектите им са един път и половина.

9

Химик

преди 6 години

До Анонимен - Като е умряла, защо не спрете да дишате, ядете, да се обличате, да се лекувате - химията изобщо не е приключена. Това, че в България хората са прости и не искат да се занимават с наука, не значи че дадена наука не се развива и няма бъдеще...Има голям потенциал в химията, но трябва малко мозък, а не празни приказки....

8

анонимен

преди 6 години

браво на децата родителите и преподавателите такива деца и трябват набьлгария успех

7

Анонимен

преди 6 години

Умствения потенция на Българина въпреки разбитата образователна система е огромен. Тука гледам че бок луците от негодните племена на ака синовете на чистачката отдолу се пръскат от яд.

6

Гошо...Тъпото

преди 6 години

До До ГОШО ТЪПОТОСредното го...пропуснах,но висшето,не...успях.

5

До ГОШО ТЪПОТО

преди 6 години

Личи ти,че не си бягал само от час по химия. Пропуснал си и средното образование.

4

Простаците

преди 6 години

Не ме интересуват... ЧЕСТИТО НА УЧЕНИЦИТЕ И УЧИТЕЛИТЕ ИМ. ТРУДЪТ ВИ Е ВЪЗНАГРАДЕН. БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЯМА С КАКВО ДА СЕ ГОРДЕЕ,ОСВЕН С ДЕЦА КАТО ВАС.ВИЕ СТЕ ГОРДОСТ ЗА БЪЛГАРИТЕ,КОИТО ВИ ОЦЕНЯВАТ. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ. ЖЕЛАЯ ВИ НОВИ УСПЕХИ!!!

3

Гошо...Тъпото

преди 6 години

От любимите ми предмети най...обичах химията.За това често бягах от час,с...кеф.

2

Анонимен

преди 6 години

Всичкото е "Америка за България пълното цяло ОМ

1

Анонимен

преди 6 години

Химията е приключена наука , учете за физици , или айде лекари че взимат най-много пари.. От Естествените науки най-безработни има химици.. ще се гърчите от глад..