48

кап Карагьозов

преди 6 години

То, то по добре с някой ром от махалата да сляза да поговоря, ще е по -приятно вместо да си губя времето със зли, *** коментари...разбираш ли. Пускам ТВ -Скат-само пенсионери дето помнят да 1988г, другите само катастрофи и политика, пускам компютъра-полуграмотни злобари плюещи всичко. Еб...и интернета- по добре да не бяха го измисляли май?

47

Анонимен

преди 6 години

На входа на хотела и ресторанта трябва да има надпис "Не обслужваме британци!", както преди години в САЩ имаше надписи "Забранено за ***"

46

Анонимен

преди 6 години

Едно от нещата, които се опитаха да ме научат в Англия беше как да мамя онлайн търговците, когато пратката ми е получена и подписана от да речем съквартиранта ми. Научих го от англичанин... Защо ви го казвам това? - За да си набиете в робските тикви, че българите не сте 2-ро качество народ! Даже напротив! Ние сме много по-добродотелни от тях, защото в гена ни са нещата, които те трябва да възпитават от детство! Имайте самочувствие, че сте българи и не позволявайте да се гаврят с вас.

45

Anonimen

преди 6 години

Тези наявсякъде са едни и същи...***. Ние поне можем да пием те и това не могат...повръщат навсякъде

44

Щирлиц

преди 6 години

За британските туристи-задължителен балконинг от по-висок етаж,с главата надолу разбира се.

43

Сашо

преди 6 години

Не мога да разбера какво правят в този форум "преуспелите" в Англия. Стойте си там, пишете по английските форуми, интегрирайте се и не ни занимавайте с глупости моля! Ние тука ще си живеем живота.П.С Завършил съм и съм живял 7 години в Англия.

42

wild horse

преди 6 години

Слава Богу,че друга държава повдига този въпрос. От години англичаните вземат компенсации за "изгубени багажи",като жената с децата излизат с куфарите,а мъжът с багажните етикети,претендира за "изгубени багажи" и получава компенсация по 400 евро на човек,което покрива почивката в България. Работех тояно в тази служба,всичкои знаеха,но нали сме блюдолизци......

41

смокове

преди 6 години

Англичаните пият като смокове и дори не могат да носят.Например Поляците пият много ама носят а Англичаните пият,викат и повръщат.

40

Анонимен

преди 6 години

До До КирилАнглийски език има, но английска азбука няма. Английският език е така нареченият развален немски с дъвка. Диалект на немския, смесен с варварски наречия и произношение на умствено изоставащ. Те са достатъчно ограничени умствено, за да имат своя писменост. Затова ползват писмеността на техните колонизатори, които са ги цивилизовали, а именно латиницата.

39

Еколог с голем джип

преди 6 години

Англия и англичаните са ок ,но и при тях има роми -те са с номерата,да не слагаме всички Британци под общ знаменател.Не бихме искали и нас да ни слагат в едно със Светослав -млад ром който ритна брутално жена по стълбите в метрото в Германия.

38

Анонимен

преди 6 години

Британия и Гърция винаги са търсели начини да източват другите, нормално нещо е.

37

Анонимен

преди 6 години

Не виждам проблем всеки хотел може да отказва , да обслужва Британци , или да си сметне каква е себестойността на нощувката за британските граждани, и нормално е като се повишават разходите се повишава и цената, или просто едната страна се отказва от сделката предварително.Ако не се лъжа това се нарича пазарни равновесие.Така че всяко нещо си има противодействие.

36

Анонимен

преди 6 години

До MakedonЗнам че в Македония имате навици да пишете както на латиница така и на кирилица , но на територията на България се ползва само кирилица.Просто не можем да ти ,разчетем това което си написал въпреки, че в основата си си го написал на чист български.Нямаме вашите навици да разчитаме латиницата,Ако толкова ти е зор да пишеш на латиница ,просто се изразявай на някой език който е универсален и ползва латиницата например Английски език , така всички ще разберем какво се опитваш да кажеш.

35

Ot London

преди 6 години

До ninaBeshe po channel 4 is se kazva What Happens in Sunny Beach.

34

Американ

преди 6 години

До Makedon: вие македонците сте скоро ще сте я сърби, я албанци...а по-умните от вас - българи.

33

Bugar

преди 6 години

Ей, македон ли си, кво си!?! Майната ти на кирилица! Стойте си при албанците и не се бутайте в цивилизования свят

32

Американ

преди 6 години

Либералната педокрация определено е засегнала Обединеното Кралство най-силно в цяла Европа..

31

Makedon

преди 6 години

Ajde be....... vie Bolgarite dosta veke so toa LATINICA - KIRILICA. A koga vi opsujam MAJKA na latinica razbirate aaaaaaaaaa. Putin kaza deka KIRILICATA e od makedonskite zemji i nie MAKEDONCITE sme GAZDI na KIRILICATA i ere nie ne se lutim ako nekoj upotrbuva i latinica. Ajde SIKTER i vie tamo.......

30

nina

преди 6 години

#27Не е само vидеоклип,всъщност е цял документален филм за англйиските тинейджъри на Слънчев бряг,не помня канал 5 или BBC беше.Не е истина в каква отврат се е превърнал Слънчев бряг,а този английски *** с пиратката в *** го шиха после,беше на 17-18 години май.Е колко трябва да си *** да си навреш запалена пиратка в ***,не знам!

29

Енгилизите насрани

преди 6 години

Докато българите свалят шапка на чужденците ще е така в България .Българските туристи са много по културни и интелигентни от чужденците .Проблема е че нямаме средна класа вече или сме бедни или богати .А когато сме бедни не ходим на море и балкан защото нямаме пари за цигари и хляб .С тея английски трикове да съдят хотелите могат да почиват и най -смотаните британци дето са на помощи там .Имат нежни стомаси но твърди глави затова бой по главата с лопатата !