11

Ууууу

преди 6 години

Толкова сте прости и примитивни,че и държавата съсипахте. Стоянка е икона на българския театър,но няма от къде да знаете. Чалгата е кич- театър,точно подходящ за вашия интелект.Чукайте си чалгата и не обиждайте великата актриса . Нищожни и жалки сте.Пък прочетете някъде,що е това театър.

10

читател

преди 6 години

До кога ще ни пробутвате соц-мумии?

9

Анонимен

преди 6 години

Сега остава Муки(луд умора нема...) да набута майка си по всички "рилити" формати-бай брадърка,фермерка,черешка на торта,двете капки боза,гласа на България,и което друго се сети,та да може да и обезпечи старините и когато Стояна си замине от този свят.

8

СС

преди 6 години

От какво да се умори ? Цял живот е на държавна издръжка.

7

Пожелание

преди 6 години

Дай Боже всекиму жизнеността и енергията на Стоянка на тази възраст! Да е жива и здрава и още дълго да ни радва с присъствието си! А за хейтърите е сигурно, че няма да доживеят нейните години... омразата убива и руши.

6

Анонимен

преди 6 години

: За голяма си любов, ... хайде четете си поне заглавията!

5

Какво работи

преди 6 години

тази МУки? Трябва вече да е повече от 60 години...Или какво е работила?Има ли пенсия?

4

Сашо Диков

преди 6 години

Стоянка я крепят едни червени некадърни режисьори, и печелят на нейният гръб! Тя е стара жена, отдавна трябваше да е в къщи и да си гледа старините... но пуста алчност на щерка и,няма как. Но всичко си има край, а тези които искат да гледат сурогати на сцената вместо кадърни млади актьори са същите които си слагат на стената "картини" с къщурки и козленца . Чалга!!!

3

Баба Муца

преди 6 години

Тя Муки е за бой, дето разиграва майка си по студия и вестници като панаирджийска мечка. Сигурно им хвърлят по някой лев, а Мукито е алчно и гладно.

2

Българин

преди 6 години

Хайде, стига, не чувствате ли, че прекалявате с тези двете, ясно е на всички какви.

1

Анонимен

преди 6 години

Аман и от Муки, и от Стуки. Не мога да разбера кой плаща за този PR, и с каква цел. И без това който иска да види Мутафова, знае къде са представленията. В които понякога я разкарват като мумия в инвалидна количка.Голяма актриса беше, в момента се е принизила до панаирджийска атракция. Един артист трябва да знае кога да се оттегли.