43

Анонимен

преди 6 години

САЩ дължат независимостта си на ФРАНЦИЯ.

42

Щирлиц

преди 6 години

Макаронче,я кажи мой съюзник ли си ти?Ако не си,ще ти внеса още бежанци-терористи.

41

,,пингвини,,

преди 6 години

,,пингвини,,

40

,,сатаноизбрани,,

преди 6 години

егоисти с извратени разбирания за живота и хората

39

за съжаление

преди 6 години

шепа хора с мангизи ,,групата,, но без акъл

38

големи разбирачи

преди 6 години

Като чета коментарите, разбирам че за болшинстово от нас световната политика е отворена книга.

37

Анонимен

преди 6 години

Франция не е суверена държава, а част от ЕС и НАТО. Макрон е микрон. Бледо подобие на Плевнелиев, но играе пред по- голяма публика. Това е най-марионетното правителство на територията Франция за всички времена. Държавата Франция се предаде! капитулира, няма я!

36

чичо Гошо

преди 6 години

Родшилдското възпитаниче,се опитва да привлече Тръмп на своя страна,като скритата му мисъл е да доминира Франция,а не Германия.Като гледаме какво става във Англия,нищо чудно и франсетата да направят свои "закончета" за себе си,а за останалите да го д....!

35

Анонимен

преди 6 години

Ако чакаме тоя да върне или да свърши нещо изобщо.....

34

Голям мъж

преди 6 години

Шизоджуджето Микрончо се е взело съвсем насериозно и упорито си вярва че е някакъв фактор и даже човек. Жалък Наполеончо с наполеонов комплекс. Той и Бонапартий така си верваше докато зверовете от Сибир не му наритаха трътката с кални сопаги и му наччукаха каската с топузите. Докога ще ни занимавате с некакви пародии на хора и мъже?

33

Анонимен

преди 6 години

холивудският тромпет, беше пробутан в последният момент, за да се опита да удържи, да забави процеса на умиране на капитализма в сегашният му вид, да спечели още малко време "за подготовка" към новата трансмутация черно-белите разбойници

32

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9Макрон е добро попадение за французите..макарон е новата измама, с която прекараха франсетата, след като оланд ги излъга.макарон-а беше избутан, за да прилъже отново левите (а то това са повечето французи), само и само да не гласуват за крайната левица.и от макарона ше ядат отново дедовия франсетата

31

възможно е

преди 6 години

До Сокол 9На мен пък ми прилича на бездушен повреден робот!В Тръмп има човешко излъчване,в тоя-не!Либераст-***,един слугинчо и нищо повече!

30

Анонимен

преди 6 години

До Хмза Израел е вярно че стои все назад, но само това

29

Факт

преди 6 години

До АнонименЛиберализмът по същество не е свобода за всички,а само за едрия бизнес и то неограничена!Впрочем у нас коя партия се обявява за яростен привърженик на либерализма?ДПС!Забавно,нали?

28

Хм

преди 6 години

Да върнат Тръмп в групата?Леле,голям смях!Всъщност какво представлява Запада-група страни с ограничен суверенитет командвани от САЩ,понякога меко,а понякога-брутално.Естествено,зад всичко това стоят Богоизбраните и Израел.При Тръмп стилът е различен,но същността не.

27

20

преди 6 години

Вгледайте се по-внимателно в резултатите от тези срещи на големите!С Путин,Г-20 и този.Какво откривате?Едно голямоНС/нищо съществено/.Всеки остава на позициите ,които му диктуват силните отвътре.Само ние не!

26

Наблюдателен

преди 6 години

Тоз Макарон бетер нашия Дениъл Митоуфф бе!!!

25

,,от групата,,

преди 6 години

симпатяги женени с деца

24

въпросителен

преди 6 години

кой кой е