65

До Edna...

преди 6 години

Висшето образование отдавна не е безплатно

64

Edna

преди 6 години

До Анонимен 70Ами като искат в чужбина, да идат там да учат-като плати едно малко имане, докато завърши, и като плаща кредитите за такси поне 10 г., ще си помисли два пъти! Следват тук безплатно, би трябвало поне 5 г. да са длъжни ТУК да работят, че и повече! Защо от данъците на вс. работещи да се плащат разходите по обучението на лекари, които веднага стягат куфарите!?

63

Анонимен

преди 6 години

Малко им е още 1000 години майките им ще мият тоалетни за жълти стотинки.

62

Овце

преди 6 години

Всеки ден едно и също и овцете продължават да блеят.Всичко е наред каза овчара и овцете само го погледнаха докато приживят ... без да подозират че от ден на ден ставаха с една по малко. Чевермето се въртеше въртеше. Беее беее всичко е наред.

61

Сериозно питам

преди 6 години

Все пак ще го накарат ли да плати счупеното стъкло?Или ще мине метър?За другите му дивотии наказанието сигурно ще е обществено порицание.

60

С други думи,

преди 6 години

за този етнос правилата не важат.Затова предлагам крути мерки - чрез закон да се направи така, че да не е възможно да живеят без да работят.Стане ли това, повечето от тях сами ще напуснат България и ще тръгнат по света да си търсят друго място, където да лентяйстват, а някой да ги хрантути наготово.

59

Да видим

преди 6 години

Га Ромите бият докторите Бойко си мълчи. А оня ден специално взе отношение по въпроса за бащата с плацентата.Що ли.

58

Анонимен

преди 6 години

Ходете по врачки и ходжи!Лекарите пак ще са богати, тук или в чужбина, където ги ценят повече, а вие пак ще сте нещастни и болни !

57

патил

преди 6 години

Повечето найстина си го заслужават :/

56

Анонимен

преди 6 години

що никой не показа оная акушерка къде и е счупен носа да я видим дали е така или не или просто си ги нагласят докторите документи и така Както оправят престъпници с фалшиви становища за тва че имали глаукома така и поправят документ за някой че му е счупен носа

55

Анонимен

преди 6 години

За акушерките не знам но повечето лекар само шамари заслужават,супер груби и арогантни,не смееш да ги попиташ нещо все са сърдити и недооценени..!!!

54

Анонимен

преди 6 години

Ром разбира само от страх.

53

Анонимен

преди 6 години

е то като няма адекватни наказания, няма да има подобрение на ситуацията

52

Така е

преди 6 години

Явно с протести няма да стане.Тояга трябва , тояга...

51

Анонимен

преди 6 години

Тук не става дума за роми или нероми,тук става дума за бездушието,безразличието на хората един към друг,което е страшно,защото камшика е върху гърба на всички,но докато човек не се опари лично е бездушен към проблемите на останалите и ги игнорира.Същото е с лекарите и медицинската помощ.Ако в България нямаш познати,връзки - си загубен,само шуробаджанащината работи.

50

Край

преди 6 години

Етноса трябвало да разбере, етноса трябвало да не краде, етноса трябвало да работи. ДРЪН ДРЪН ДРЪН. Не си ли направим държавата нищо няма да разбере етноса. Живейте си без казарма, пътувайте си из ЕС на екскурзиики обаче при този режим България изчезва.

49

Край

преди 6 години

Турция се различава от България само по това че там белите са под 30% а в България са около 60-70%. Това обаче се променя с бързи темпове. Ако не искаме белите да ни бият трябва да устроим държава и да сме войници. Ако ли пък не...

48

111111

преди 6 години

И толкова време и разправии за 1 инжекция! Накрая шофьора на линейката отвън, който станал свидетел, казал: Ако можех, аз щях да ти я бия тая пуста инжекция, толкова време стоиш..Какво да коментира човек, бездушие!

47

111111

преди 6 години

И аз не оправдавам нападателя, обаче във вторник вечерта моя съседка получи тежка алергия от изписано от лекар лекарство. В Спешна помощ мед. техници били на пейка отвън, нямало нито един пациент. Препратили я при дежурния личен лекар-там 20 човека чакат, а докторът казал, "че няма 100 ръце". Станало й зле, пак се върнали пред спешния к-т, дъщеря й се развикала, че й е мн. зле и се задушава. Тогаз един от докторите казал, че са решили, че е ходила на плаж и затова е червена!

46

Край

преди 6 години

Турция не ми е мила НО е пример че когато има ДЪРЖАВА и ред даже и ромите могат да бъдат ПРИНУДЕНИ да го спазват. Ние се имаме за голяма работа но не можем да подредим държава която да се справи с елементарни задължения, като това да осигури ред и неприкосновеност на хората. Някога България го можеше от години вече не. Кой, как и защо е виновен сами си отговорете.