46

Добрева

преди 6 години

Мене ми е жал за горките премазани туристи, а не за маминото синче Кристиян ! Всички сте ревнали за това говедце и ни дума за премазаните хора !

45

Ганчо

преди 6 години

Господа и дами да спрем да го коментираме защото:1. Той е добро и умно момче - класната го каза;2.Възпитан, интелигентен, добър - съучениците му;3. Отговорен и много умен - пак класната.А бе хора това е ангел херувим, пострадалите са виновни те са скочили под колата му. Трябва тях да накажем и да пратим под домашен арест. И много важно да платят щетите по автомобила. Скапана работа - този ни прави на маймуни, а селяните в Триград го бранят като Матросовци. Селска чест и подлизурство.

44

Родителите

преди 6 години

на Кристиян да бъдат подведени под отговорност, че са го укрили(извели чрез познати извън страната).Щом като той е непълнолетен, ще отговаря т те.Ясно, че НЕ ОКАЗВАТ съдействие, "замитат следите му" и се правят на "мъртви котки".Дори не са разтревожени.СЛЕДОВАТЕЛНО????

43

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Перата ударил оператор на Босфор телевизия и много хора се възмутиха. Аз също се възмутих, защо само го е ударил, а не го е помлял. Журналистите в България само това заслужават. Сопата да не им слиза от гърба. Както и други преди мен са писали, защо не се намери един доблестен журналист да напише как са пострадалите, с какви травми са, ще имат ли трайни увреждания. А някои говорят за журналистическа съвест и етика. Срам и позор. Тук се възхваляват само престъпниците.

42

Анонимен

преди 6 години

Аз лично мисля да зачеркна Триград от местата за ходене на екскурзия.Щом за местните е ОК да смелиш 5 човека, от които 2 - деца.137-мо училище също няма да го коментирам, като им гледам критериите за 'добро момче'.

41

Нашата полиция

преди 6 години

ни пази. Тя не можа 10 дни да намери във Велико Търново изчезнала възрастна жена, че този ли младеж? Знам, че не е по темата, но за случая в Търново има някакво информационно затъмнение. Може би защото намериха трупа на женицата в изкоп в центъра, направен преди 4 години, дълбок около 3 метра, вече полузалесен и необезопасен. Ако случаят се разчуе, кметът ще вземе да пострада, а се говори, че е човек на Ухото. Лек ден.

40

Анонимен

преди 6 години

Рамбо - "Първа кръв" - втора част. Ще го намерят ама друг път.

39

Анонимен

преди 6 години

Тоя вече е в Гърция на плажа. От Триград надолу до Драма не са много километри. Щом е моторист значи познава всички пътеки в гората там.

38

Анонимен

преди 6 години

А защо лицето му е закрито?

37

Курт Вагнер

преди 6 години

Защо не направите репортаж за жертвите на този инцидент ? Те не са ли хора ? Добре не са умрели но всички включително и ДЕЦА са с тежки травми, за тях нищо не чухме а за Кристиян 16 годишния от сто тридесет и някое от София се пишат романи и снимат репортажи, правят се чак включвания на живо. Пълен позор, ужас.

36

Анонимен

преди 6 години

Търсете го по кафевите следи на чакалите и мечките, оня вече са го изяли хищниците! Амин за това добро и отговорно момче, което кара без книжка и блъска невинни туристи с бясна скорост, демонстрирайки завидни немайсторски умения и прикривайки малкия размер на първичния полов белег. НО съдейки по постъпката му, този тертополов индивид повече го оприличавам на женски полов орган, кратката дума ще я спестя.

35

Не отивайте там

преди 6 години

В Триград ще бъдете убити! Бойкот на частните им проклети къщи за гости! Прав е Бойко Борисов - много доходи за едноличните спекуланти по тия места! Бойкот!

34

ЛОМБРОЗО

преди 6 години

ПРЕДСТАВЯТУ ЛИ СИ КАК СИ КАРА МОТОРИТЕ ИЗ СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ. ПЪК СИГУРНО КАРА И БМВ-ЕТО. ДА МУ МИСЛЯТ НЕЩАСТНИТЕ ХОРА, НА КОИТО ПРЕДСТОИ ДА БЪДАТ БЛЪСНАТИ ОТ НЕГО.ТАКА ЧЕ БЪДЕЩЕТО МУ Е В ЗАТВОРА, ЦЕЛИЯ МУ ЖИВОТ ТАМ ЩЕ МИНЕ.

33

Анонимен

преди 6 години

БОГАТИЯТ ТАТКО ДАЛИ ВЕЧЕ Е НАМЕРИЛ ПОДКУПЕН ПРОКУРОР, ТА ДА ЗАМАЯЖАТ РАБОТАТА?

32

Stefko 88

преди 6 години

до 32 Викаш да го решне баба Меца и да го к*еца... :)

31

Анонимен

преди 6 години

на 16 години пикльо, а я го виж - мотори кара, скъпи коли кара, момичета вози. Тарикат е той, тарикати са и мама и тате, не го мислете понеже е покрит от родата вече. Ако наистина пък е по горите, то да се срещне с баба меца му пожелавам

30

Анонимен

преди 6 години

В каквато и държава да живеем, рано или късно ще си го получи! Всичко се връща!

29

Анонимен

преди 6 години

Туристите да бъдат наказани дето съсипаха живота на такова добро момче

28

Анонимен

преди 6 години

Щом е толко добро и съвестно момче е най-вероятно да го намерят увиснало на някой клон

27

Мислител

преди 6 години

Впрегнаха всички медии и половин държава да търси този престъпник. Всички трябва да плачем за "прекрасното момче" което се крие от правосъдието. Пострадалите, вероятно инвалиди за цял живот, кучета ги яли.Най-вероятно таткото на този престъпник е "чичко паричко" или родителите му са от "правоимащите".Накрая жертва ще се окаже "прекрасното момче", а виновни са пострадалите туристи.