95

Cortes

преди 6 години

Ако щете ми вярвайте но в Ямбол, мутри, ченгета, прокурори, следователи са се оплели като свински черва, само една менте жалба стига да съсипеш някого, стига да платиш на когото трябва или да си приятел с някой от власт имащите, май е време от Вътрешния Отдел в София да поразбутат самозабравилите се държавни баровци в този затлачен провинциален гьол.

94

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 101Излиза ,че при първият донос срещу всеки един ,може да се арестува. Настъпват мрачни времена като в Средновековието . Демократични .Не думай!?Това си е патент на комунизъма, в който още се валяме заради такива като теб.

93

Анонимен

преди 6 години

Добре де, тази статия за побоя над Деси ли е, или за "човек, който твърди, че е бил бит от" Динко!?!?!?!? В смисъл... ко стаа ся тукаа!?!?!?

92

СЪНУВАТЕ ЛИ БОЙКО

преди 6 години

До ГробокопачНа такива червени чотури като теб само тикви им се привиждат навсякъде! Тука ако публикуват рецепта за баница, пак ББ ще ти е крив нали.

91

Анонимен

преди 6 години

изпълнениета на тоя динко малко мязта на изпълненията ким-чо - пуска през седмица "междуконтитентални" ракети, да напомни, че и "той е в играта" ...ефтини са вече тези номера ... и изобщо - всичко вече доста поФтиня ...

90

Анонимен

преди 6 години

"Вярвай само на половината от това, което виждаш, и на нищо от това, което чуваш."-Едгар Алън По

89

Анонимен

преди 6 години

Излиза ,че при първият донос срещу всеки един ,може да се арестува. Настъпват мрачни времена като в Средновековието . Демократични .

88

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАсъл активно мероприятие от сенчестите фактори, които бяха изхвърлени от властта благодарение на собствената си глупост

87

Анонимен

преди 6 години

героя на ***

86

Анонимен

преди 6 години

Тия обвинения трябва да се докажат. Ако го пуснат - спирам да чета днес.бг, както американците спряха да гледат Сиенен

85

Анонимен

преди 6 години

Перата ,сега Динко арестуван . Ще ми арестуват бежанци ли ?..... Явно са скалъпени тези арести заради т.н. бежанци и се внушава на другите ,сакън де не сте посмели да пипате ,,бежанците ,,Мяза на ,,активно мероприятие ,,И навремето при комунизъма правеха такива номера ,ама го правеха правокуме та в очите а сега го правят по демократично ,лицемерно ,подло и в гърба. Ще посягат на ,,бежанците ,,ли?

84

Анонимен

преди 6 години

Бойко си го създаде да даде едно рамо на патриотарите и да се отърве от десните. Разбра наш'то момче, че евтините номера много минават. Пък и медиите и те наши хора. Който плаща, той поръчва музиката.

83

extremist

преди 6 години

Я СПРЕТЕ ДА ГО ПОКАЗВАТЕ ТОЯ БАБУИН ПО МЕДИИТЕ; ИМАШЕ ВРЕМЕ КОГАТО МАЙМУНЧЕЕЕЕТО ОТ СНИМКИТЕ БЕШЕ НЕОБХОДИМ - СЕГА НЕ Е...

82

Анонимен

преди 6 години

Да хвърляме кал по Динко е елементарно. По важното е кой ни натрапва подобни медийни звезди. Мисля че тези "призраци" се кикотят някъде скрити и трупат своите богатства, алчни за все повече и повече, а нас пращат за зелен хайвер. Днес Динко, утре някой друг.

81

Анонимен

преди 6 години

Изключително примитивно и земеделско ( да не използвам друга дума) мислене! Какво означава целият град знае? Институциите работят с факти, а не това какво казал шофьорът Иван на продавача Стоян на две ракии!---Изключително наивно мислене, да не използвам друга дума. Тия факти, с които работят чакат да им дойдат като висше прозрение или просто трябва да си изкарат главите от з*дниците? Тоя го покровителстват отгоре защото с неговото шоу и това на Перата се манипулират обществените нагласи.

80

Анонимен

преди 6 години

Тоя е поредния селянин-престъпник, който се издигна в някакъв медиен образ, който се дава за пример и се представя за интересен. Да не говорим, че същия образ е и нашия "любим"премиер. Много се изпростя в България.

79

до 84

преди 6 години

Изключително примитивно и земеделско ( да не използвам друга дума) мислене! Какво означава целият град знае? Институциите работят с факти, а не това какво казал шофьорът Иван на продавача Стоян на две ракии!

78

Анонимен

преди 6 години

То простите хора се възхищават на онзи с плацентата, че набил лекарка, пък на Динко ли няма да му се радват за едната шепа набити мигранти.

77

Анонимен

преди 6 години

Наркотици, бежанци и так дальше е хобито на Динко. Основното е скрап-ът. Преди няколко седмици се обърна" негов " камион. И представете си той докара най скъпия автокран, за да го вдигне. Друг такъв в държавата нямало. Та и кранът и камионът са негови на кукува лято.

76

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** ни го натрапиха за "народен герой" от медиите на Дебелото. Шумкарите от край време мразят достойните хора и винаги избутват нагоре само разбойници.