38

Анонимен

преди 6 години

Ми ако е така да направят разследване и да изхвърлят зелените пoмияри от Европа за 3 години поне

37

Иванкоз

преди 6 години

Абе не виждате ли какъв коефициент имаше??? Кьорави ли сте???? Тука ще ги спукат от Бой..Лудогорец си прави милиончета- а завистливите *** си пишат и си пишааат и завиждат....духайте супата...

36

Анонимен

преди 6 години

Снощното тв коментаторче явно беше цецкарче - посрa се от кеф, че некъф бивш цецкарин играел за Жалгирис.

35

Суджим пула бъй

преди 6 години

1;2 Вън си е ок тука ще ги сцепят

34

ggg

преди 6 години

при положение ,че няма национален коафицент вече ,а само клубен ме боли кабела на фара за 10-те малки снежинки и техният поставен засукан манекен! Бива бива *** то в Касъмпаша има повече българи от Лудогорец бе

33

morelini

преди 6 години

...На прага на отпадане...пресилени приказки.Вярно е че Лудогорец не играха на нужното ниво но и първият гол на Жалгирис беше един голям подарък.Плюс това да не забравяме че има реванш където си мисля че тук няма да има прошка...

32

Вазелинов

преди 6 години

На реванша 0:0 и чичо Гошо си заминава ! А Домуса пощурява !!!

31

Анонимен

преди 6 години

На мен по-скоро друго ми направи впечатление - като не вземам под внимание коментарите намиращи се на приказка и хейт. Дори едни бразилци като дойдат в България и започват да играят и мислят като българи. Вкараха един гол и вместо да ги отсекат с още един-два гола, те се върнаха да пазят резултата. Това е типичната българска психика - да минеш метър. Накрая се случи логичното.

30

АЗ

преди 6 години

До муспиПри равен мач не е задължително да бият! И 0:0 ги устройва.

29

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрах ,от къде е злобата българска,тя била най вече чорбарска!Хора, спестете си жлъчта,при вас положението е неспасяемо!

28

123

преди 6 години

Издънката е в това, как играха! Бяха хаотични, безидейни....

27

сминдух енд чесън

преди 6 години

Резултата е благоприятен ,за разлика от играта,литовците бяха с класа над нашите звезди.

26

Анонимен

преди 6 години

Не знам къде виждат издънка за бразилския отбор - това е много добър турнирен резултат, особено като гост. у дома трябва да отбележиш гол при всички полжения. Не виждам какво е загубена в този мач- всичко се решава в Разград.

25

Анонимен

преди 6 години

7 бразилчета, 3-*** други анонимници от различни точки на планетата и 1 българин.... Не ми е ясно защо изобщо трябва да говорим и пишем за този отбор, та той не е български. Някакъв си там зализан бизнесмен използва футбола , за да трупа пари и популярност, че корабите за рязане са свършили, както се разбра.На какво ни интересува?

24

Мартин

преди 6 години

***-с загубиха заслужено от Жалгирис.

23

ГЕЛА СВЪРШИ

преди 6 години

Все още има шматки със шалвари които си мислят, че отбора на наркотрафиканта и поредния БГ крадец и схемаджия ще прокопса. Отбора на феновете с кремвирши в ръка вече е разкрит .... балона почна сериозно да издиша.

22

АНОНИМЕН

преди 6 години

Време е проклятието да продължи с пълна сила. Тези , които не спират с доносите срещу ЦСКА като обрязаните и говедата съдбата да си им върне и да ги прати обратно в ***. Кафу е гола вода като футболист и 1 милион няма кой да даде за него.Селяните от Русе рано-рано ги пратиха да ловят дунавски шарани. Така е без ЦСКА в Европа ще има много смях за червените фенове. Жълтурите с порно мача с обрязаните въобще не ги смятам за отбор.

21

Сатитикон

преди 6 години

Жалкарис загубиха от Жалгирис.

20

Анонимен

преди 6 години

Прочетох статията сама за да разбера ,що за отбор е тоя Чалгарис

19

Анонимен

преди 6 години

Жалко,но всичко си има връх и следва спад!Май многото парички им идват в повече!И Кафуто вече изгуби май доста от цената си!