40

неминонА

преди 6 години

Чудно ми е, дали рефлексът да защитаваш словесно постъпката на един откровен *** е наличен само по нашите ширини.А може би ти, коментиралият преди мен, си пациент на същия сливенски доктор, освидетелствал онзи ***, като болен?

39

Anonimen

преди 6 години

Kakvo napadade vsichki vsqkash ste bezgreshni da sbarkalo e momcheto no ne gledaie nego a sebesi zashoto i na vas moje da se sluchi choveshko e da se sgreshi da ne e vidql che sa slepi no ot nivoto na kolata edva li da se vijda che sa s beli bastuni a i ako sa pred tqh.Horata da ne sa prozrachni che da vidi che sa s beli bastuni!!!

38

До Роза

преди 6 години

Защото тази улица е пешеходна зона и по нея се движат само автомобили на дистрибутори и на собственици на имоти. Все едно да си вървиш по бул. Витоша и някой да ти свири с колата

37

Анонимен

преди 6 години

Между другото е голям грозник тоя Тодор.

36

Мутер

преди 6 години

Няма да закачате нащо момче, нека си ги бие кво да ги прави.

35

Някой

преди 6 години

До РозаЗащото, многоуважаема Г-жа Роза, както може би знаете, тротоарите у нас са едни големи, просторни, без липсващи плочки, без пакрирани коли, без да са окупирани от заведения (маси и столове и тн.) без сергии и е тоолкова лесно да се води група от слепи...

34

Анонимен

преди 6 години

Абе не че го защитавам ....да постъпката е много лоша ,но така го нападате сякаш вие сте перфектни а и един шамар вече големия бияч хората убиват изнасилват и нищо да слепи са,но когато човек си изпусне нервите става неуправляем!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Чета тук някои пишат, че словаците щели да ни направят лоша реклама, няма да стъпят тук повече. Нямало кривосъдие и т. Н. А пък на друго място четох как кметът на Несебър ги изпратил по живо по здраво и чак икона на закрилницата на града им подарил и ги поканил отново. Не разбрах за какво да ги е поканил дойдат пак. Може би пак да ги наритат. Но не ми се вярва да са чак толкова дуракоустойчиви как то се казва.

32

bolbov

преди 6 години

Този субект трябва до изпадне в състоянието на тези хора за да разбере какво е направил и какво ужасно престъпление е извършил спрямо тези нещастни хора.Миналата година изпитах това върху себе си.Легнах си зрящ събудих се напълно сляп с едното око .Безпомощен отчаян не искам да си спомням какво мислех да правя.Няма по голямо наказание от това за живо същество.

31

Да беше попаднал...

преди 6 години

...на нервак. Да го счупи от бой после ще реве на полицаите. Мишок ,на беззащитните скача. В София е по-тих от водата,ама на село е гъзе . И шофьорлъка му такъв . Как остай колата без надзор,***. Студент бил, в някой свободен. ***

30

Анонимен

преди 6 години

CIRK dr. duma niama za tova.

29

Анонимен

преди 6 години

Толкова големо врьзкарче лие че немогат го метнат в килиите поне за 6 месеца? Да не би да е брьчет на галеви?

28

Роза

преди 6 години

Не мога да разбера те защо ходеха по платното за движение а не по третуара и защо водачката вместо да тропа по стаклото на колите не ги направлява правилно . Всеки би се изнервил . Така ли щяха да се разхождат на жп прелес и влака да спре защото са слепи.

27

Анонимен

преди 6 години

ей затова няма да отида на бг черноморие. Кара кола, а има сърдечни проблеми, бие се и нищо. Нали тия туристи ще се интересуват дали товачка е поне опандизено, че няма да получат обещетение е ясно, ще кажат на местните и т.н. После правителството дава пари за реклама на туризма, ами за догодина товачка да е в клипа, как налага слепи туристки и един надпис отдолу елате в БГ да прогледнете!

26

Анонимен

преди 6 години

Как всички престъпници са с тежки заболявания?! Как не им стана лошо един път докато пребиваха, ограбваха, изнасилваха, убиваха и тн.? Как успяват с тези тежки заболявания да ги свършат всичките тези неща, после изведнъж им прилошава в килията. Не трябва ли лекарска комисия да решава дали са толкова зле, че да не могат да лежат? И в затвора нали има болница какво точно пречи да се лекуват там?

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28има жури, но не и за такива дела ... за това нещо до сега вече щеше да е осъден по бързата процедура в САЩ, а в русия даже нямаше да е в ареста :)

24

анонимен

преди 6 години

нищо му няма сдрав е като бик адвокатите го учат да говори простотиизатова сме на 8 място по корупция

23

Анонимен

преди 6 години

Така става защото решението го вземат... никой не знае как го вземат. в Америка и други страни има жури, съдебни заседатели и участват всички със съда по равно при вземането на решение, не както тука, плащаш на съдията и си 6. Там общественият натиск и воля също вземат участие в присъдата и влиянието от двете засегнати страни е много трудно.

22

свободна практика

преди 6 години

Тези **? .значат б. А.стун за незрящи и съответно за инвалид . Мисля че не е цинична дума

21

Анонимен

преди 6 години

Какъв студент е тоя ??? Да не различи бaстун на незрящи. ОТ бaстун на инвалидКак е взел книжка за водач. Какъв висшист е.? Възможно е и средно да няма.