10

Така

преди 6 години

като сме живи и здрави

9

заблуда

преди 6 години

като си напомпаме силикона устата и тлъста сметка от чичко паричко

8

от полза

преди 6 години

вътрешно състояние но и добри неща ни правят щастливи

7

така е

преди 6 години

щастлив е този който знае причината за нещата

6

истина

преди 6 години

Щастието е състояние на ду/ха блаженство на ду/ха Матей 5 нищо общо с това какво имаш или нямаш какво си направил какъв си здрав дух вътрешен мир блаженство

5

Анонимен

преди 6 години

Истинското щастие е да осъществяваш съзидателния си потенциал. Не - да осъществиш, а - да осъществяваш. За един - в по-малко сфери на живота, за друг- в повече. В зависимост от заложеното в човека като психика, в зависимост от заложбите му и в зависимост от обстоятелствата, в които живее.Човек, който съпреживява успешния резултат от съзидателните си усилия, е щастлив.

4

Анонимен

преди 6 години

Не знам какви са критериите за щастие .Дали нещастниците могат да бъдат щастливи могат но на това трябва да ги научите а не да ги убеждавате че фактите показват че няма причинна да не бъдат щастливи.Между другото Щастлив човек , не би допуснал подобна грешка.

3

$

преди 6 години

Прочетох всичките ви признаци. чувството не е щастие, а задоволство.Ако по принцип имам възможност да се храня добре, но известно време не съм ял и съм много гладен, като се нахраня, съм доволен. Ако по принцип нямам възможност да се храня добре,много съм гладен, но му се удава възможност да се нахраня добре, съм щастлив.Съгласявам се с Вас, че въпреки забогатяването на обществото като цяло, сме бедни откъм човешки контакти и близки личностни взаимоотношения.

2

неидиот

преди 6 години

Ако се чувствате щастлив, сте щастлив.

1

Анонимен

преди 6 години

По циркадните изменения на нивата на серотонин, допамин и окситоцин, както и по електростатичното привличане на хидрокси групата в тирозиниловия остатък от началото на пептидната верига на някои опиоидни невропептиди със съответния рецептор. Може и чисто protein docking разглеждане. Големите проблеми идват от окастрянето на много енергии с едноелектронното и Хартри-Фок приблиближения, на които разчитат различни методи и софтуер.