10

Анонимен

преди 6 години

Няма да кликна линк-а!!!!!Не ме интересува тийнпроблем!!!Менте медии в менте ддържава.

9

Анонимен

преди 6 години

Мауймун, Винаги пише на маймуница.Под име ...и говори за него.Този него я някъде там...,незнайно къде в обозримото бъдеще.Чака го!Да! В желание да се появи "принца на сърцето и".Но ,все още е неосъществена мечта.Ако питаш него! Жените, трябва са гладни,жадни бити и иебани.Но, като жена е мила.,любвеобилена и благоверна!!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Мауймун,Този господин страда от остра параноидна шизофрения. Мъж е който като му дойде близначката,започва да дерзае.За оня с коня и сабя с броня.

7

Анонимен

преди 6 години

До 6Козирога не си вдига ципа. Изневерява и не страда от притеснение за това.Днес е бил с теб,щтрака му мозъка и след един ден с друга.

6

Анонимен

преди 6 години

От зодията нищо независи всичко зависи от характера на самият човек. Познавам много хора от тези 3 зодии и не видях голямо сходство в написаното. Даже обратното важи за някои от рибите!

5

Анонимен

преди 6 години

това със зодиите е Егати фалша! Заблуда е хора..

4

Анонимен

преди 6 години

Ама като ги пишете тези статии просто поне се ръководете от основните характеристики на зодиите, тези които най-малко изневеряват са телец и козирог, те не са склонни към лъжа, манипулация.

3

Разсмяхте ме

преди 6 години

Още докато четях материала, в съзнанието ми изплуваха спомени за хора от зодиите "Везни" и "Водолей", чиито изневери са публична тайна.Относно "Рибите", знам един представител на тази зодия, който открай време "тъче" на по два и повече стана едновременно. Такъв си му е характерът.

2

MaйMyнaтa

преди 6 години

До 2Кой е този ***? Кажи го накрая, кой е човека бе...само го чакаш чакаш ........

1

Сексист

преди 6 години

За мъжете или за жените става въпрос?По принцип, аз не виждам някакъв проблем в това мъжете от всички зодии да изневеряват. Това е биологически обусловено.Виж, жените, пак от всички зидии, е недопустимо да изневеряват и случи ли се, обществото трябва да им налага най-големите наказания!