15

стига

преди 6 години

сме давали на некачествени хора, да даваме на творящият народ-българите.Колко про-цента от приватизираното е на хора от БСП, колко на СДС и др., моля напишете.Комунистите родината ограбиха, поделиха си я на калпак, на нас, на обикновените хора не дадоха пак.

14

Анонимен

преди 6 години

ВЗЕМЕТЕ ПАРИТЕ НА БСП И ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ.

13

Хигиенист

преди 6 години

Не на червените ***!

12

Анонимен

преди 6 години

Нормално е ГЕРБ да се грижи за електората си.

11

Анонимен

преди 6 години

НА МОЕТО ДЕТЕ И НА ОЩЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БКП И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НЕ СА МУ ДАЛИ НИТО Л-Е-В ДЕЦКИ ЗАЩОТО Е ДЕТЕ НА РОДИТЕЛИ КОИТО УЧИЛИ И СТАНАЛИ "БОГАТИ",ВСЕ СМЕ НАД МИНИМУМА ЗА "ДЕЦКИТЕ"НА ГЛАВА ОТ СЕМЕЙСТВОТО!!!Днес отиде на интервю за работа НО ПОНЕЖЕ Е УЧЕНИК АКО ИСКА ТРЯБВА ДА МИСЛИМ ЗА ИНДИВУДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПОСЛЕДНАТА МУ УЧЕБНА ГОДИНА,ОФЕРТАТА ИНАЧЕ Е ЧУДЕСНА!!ЩОМ МОЕТО ДЕТЕ МОЖЕ,ЗАЩО ДРУГИ ДА НЕ МОГАТ,ПРИЯТЕЛИТЕ МУ ПЪК РАБОТЯТ НО СА ПО-ГОЛЕМИ,ЩОМ ТЕ МОГАТ ЗНАЧИ МОЖЕ,НЕ НА ПАРАЗИТИЗМА!АМАН!!

10

ДО ИСКРЕН ВЕСЕЛИНОВ

преди 6 години

ЩЕ ЗАПОМНИМ ГОСПОДИН ИСКРЕНЕ КОЙ ГЛАСУВА ПРОТИВ ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГО ПРИПОМНИМ И НА ТЕБЕ.

9

Анонимен

преди 6 години

БСП грешат в случая. Стига сме им наливали пари на ромите, колкото повече им даваме, толкова повече ще се плодят и по-безотговорни към децата си ще стават! Не е това начина, стига моркови, трябва и тояга!

8

Дядо ви Ташунко

преди 6 години

Дядо Мраз че е червен знаят всички деца, той навлиза в културата на българина много по-рано от измисленият от Кока-Кола Дядо Коледа. Още Елин Пелин пише през 1910 стихотворението "Дядо Мраз и внуците му".

7

Бързо на Психиатър

преди 6 години

Да говориш, че БСП управлява от 1944-та година, а в същото време да си бил кемт на Пловидв по време на управлението на СДС, и че сега си част от ГЕРБ, който пък управлява от 10 години, означава, че имаш много тежка шизофрения, Спасе Гърневски.

6

ПАРТИЯТА БСП , КАЗВА

преди 6 години

ПАРИ ,ПАРИ ПАРИ ........И ПАК ПАРИ ДАЙТЕ .........!!!!ТОВА Е ---ТЯХНАТА ИДЕОЛОГИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

ЕДИН СЪВЕТ:

преди 6 години

ПРОЧЕТЕТЕ БЕСТСЕЛЪРА ----"ЗЛАТОТО НА ПАРТИЯТА" ОТ ИГОР БУНИЧ И ВЕДНАГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ И ИДЕОЛОГИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ!!!ТОВА СА ОТГОВОРИТЕ ---НА ВСИЧКО КОЕТО ЗНАЕТЕ, ПРЕЖИВЕЛИ СТЕ ,ИЛИ СТЕ УЧИЛИ ЗА КОМУНИШЗъМА и СОЦИАЛИЗъМА!!АВТОРА Е ВЕЛИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Не е ясно

преди 6 години

Как ще се постигне ефективен контрол относно това,дали тези помощи отиват по предназначение?Дори и да не се изплащат под формата на пари, а да се дават примерно дрехи и обувки за децата,как да сме сигурни, че родителите няма да продадат тези вещи, за да си осигурят пари за цигари и за ракия?Помните ли онзи баща на 5 деца, 2 от които бяха умрели от недохранване? Когато репортерката каза, че с парите от детските надбавки може да купува мляко и хляб, той отговори"Тия пари и за цигари не стигат!"

3

Анонимен

преди 6 години

Ромите ще се удвоят.

2

Анонимен

преди 6 години

Проблем е че парите отиват в небългарски ромски и турски семейства и страната се обезбългарява.

1

Анонимен

преди 6 години

Щях да одобря това предложение, ако в текста беше добавено, че:1. Такива помощи ще има само за децата на онези родители, на които не може да бъде осигурена работа, която да е по силите им.2. Освен горното условие, да има още едно - дори родителят да е безработен не по негова вина или да е с малка заплата, такива помощи да се дават само за първите му две деца. Иначе какво излиза? Не може да издържа деца, ама ги създава и чака да бъдат хранени за сметка на някой друг!