48

Емо

преди 6 години

Който е готов да се откаже от свободата си заради сигурност, не заслужава нито свобода, нито сигурност. Бенджамин Франклин.

47

куката

преди 6 години

На този ушите му са по-толеми от ва ЦЦ!

46

Анонимен

преди 6 години

А поддръжниците на ГРОБ ни плащат, че комунистите щели да дойдат. А то какво излезе? Именно гробарите доведоха комунизма.

45

Анонимен

преди 6 години

Вътрешният министър отново обясни, че всичко е в името на сигурността..чия сигурност ?... реторичен въпрос, естествено ... едва ли за бай драгой от ахелой, щеше да е купен софтуер за 18 хилки, който да го пази от "ало-апашите", които пък му имат телефона, щото се знаят "отгоре", че унуката кърти паунди в англия, като готвач и има и някое друго руско златце, от периода на бекярин в коми.народ, който се откаже от свободата си, в името на "сигурността", губи и двете!

44

Васо

преди 6 години

До Анонимен 51. Тая статистика за трите милиона българи миещи улици на запад от къде я прочете. Покажи, че и ние простите да се ограмотим. Па да хващаме пътя, щото поне с тая свобода се сдобихме. Доде не са затворили границите щото "бизнеса" пищи за специалисти, пък те бегали. Подслушването е по-скоро да се хванат тези дето печелят нещо пък не бутат на управляващите и бюджета празен. Нема пари за изборите и държавата губи най-ценното си СТАБИЛНОСТТА. А тя е най-ценната придобивка за политкласата

43

Анонимен

преди 6 години

То ако са снимки на голи жени добре ама Ушев се върви от снимките на голи мъжки атрибути хах......

42

Анонимен

преди 6 години

Ушаците ще събират голи снимки на мъже, ще *** и мастурбират.....пардон....коментират. Мила родна гнусна МВР-ейско егейска картинка.

41

Анонимен

преди 6 години

Всичко е наред , всичко е законно..... И после гледаш тоя и оня министър на Боко станал клиент на прокуратурата...

40

бесни чекиджии?

преди 6 години

Сигурно ще събират снимки на голи жени и момичета и ще грухтят над тях нощно време.Сигурност?Каква сигурност всеки ден в БГ се случват стотици ако не и хиляди престъпления и тия не са предотвартили нито едно от тях.

39

Анонимен

преди 6 години

Много е добре да се следи, много е законно и морално....Абе много ви е къса паметта бе гербераси, забравихте как по вина на Ушев Цецо заради безконтролното подслушване опърдя кочаня семейната му приятелка съдийката Владимира Янева....

38

библията

преди 6 години

До койПредателството и приятелството вървят ръка за ръка.....САМО НОВА КОНСТИТУЦИЯ С 10-те божи заповеди!!!!!!

37

Либералист

преди 6 години

поданиците на кремълските фашисти отново се активизираха .... ДЕРЗАЙТЕ Министър Радев!

36

Анонимен

преди 6 години

Шопарите и сега слухторят във Фейсбук, Месинджър и Вайбър. И понеже Ушев е ***, даже и се хвали колко е голям хакер. Какъв *** трябва да си, да се хвалиш , че си хванал снимки по морков....Аз вече сериозно подозирам ушаците в масова ***....

35

Анонимен

преди 6 години

Можете да ми следите само миризливия *** ,ушеви нещастници. Вместо да се ровите в кореспонденцията на хората, вземете да хванете някой престъпник, за това ви се плаща, а не да грухтите и пърдите с насрания Сименс в ръчичка....

34

Анонимен

преди 6 години

Не! Колкото по-малко ни следят мaлоyмници, толкова по-добре! Защо ли? Защото повече ще се стараят да си вършат работата и няма да се чудат как да превиват крак върху крак и да се излежават и да мързелуват и да разчитат на разни автоматизирани системи за следене!

33

Анонимен

преди 6 години

С две думи - Да живеят Големия брат и неговия пророк Оруел!

32

Анонимен

преди 6 години

Народе кой го избра тоя за министър? Замисли се за кого гласуваш, народе?Народе????

31

Анонимен

преди 6 години

Нашата полиция ни мрази.

30

До 33

преди 6 години

Имаш предвид Тиквун и ортаците в изпразване то на КТБ - Дебелян, Доган и Цветелинка. Цветан Василев е просто удобен за медиите, знаем чии са и за отвличане на вниманието.

29

Анонимен

преди 6 години

Не се учудвам. Новият министър има същата глуповата физиономия и пак е от ГРОБ.