43

Партиен член

преди 6 години

Изтрещели германци. Това не го ли знаехте преди.Вече 3 поколения турци не може да интегрирате сега се чудите на тия.Турците поне са работливи ама тия новите не идват да работят а идват да ги храните безплатноКакто в Иран жената трябва да е покрита така в европа трябва да е открита.Който не му харесва редът да си ходи там от където е дошъл..

42

поговорка

преди 6 години

"Който не работи не трябва да яде", а не да храним ония, които се плодят като мухите ивъшките, не учат и не четат книги, а живеят от социални помощи и правилно Европа ги гони.

41

Анонимен

преди 6 години

Абе,да си го кажем направо - .. майката на Европа и ще я затриете с тъпите си решения и от алчност.И за това не са ви виновни арабите.

40

Анонимен

преди 6 години

Добре, че византийският император преди 13 века не е изгонил навлеците миришещи на конска тор нахлули през Дунава в земите му. Ако го беше сторил сега нямаше да има България и Щастливецът нямаше да е написал незабравимата си творба главният герой на която така точно пасва на народопсихологията на това полудиво все още племе.

39

Анонимен

преди 6 години

Приютяваш ги и им даваш помощи от съжаление, защото са закъсали. Те продължават да ти прибират помощите, но искат още и още освен това. Длъжен ли си да се съобразяваш с тях? Не. Длъжни ли са те да се съобразяват с теб? Не, освен ако искат да си запазят помощите и да съжителстват с теб. Толкова по темата, никой европеец не се е родил, за да слугува на скапаните ислямисти.

38

Жибор

преди 6 години

Има и друг примерен сценарий: ако банда дрипави кресльовци-*** се намърда в твойта къща без покана и нагло почне да те учи как да живееш и кому да се молиш,а после ти поиска къщата,жената и децата заедно с къщите,жените и децата на твоите приятели,коя е нормалната човешка реакция? Да викнеш баретите и да отстреляте цялата банда на секундата разбира се!

37

Анонимен

преди 6 години

"От Германия: Ако искаш в Европа, спазвай тукашните норми!"Това чак сега ли се сетихте да им го кажете????Щото "ТЕ" са дошли в Германия с мисълта да градят Халифат.

36

Горд Българин

преди 6 години

Я какви пингвини. Тук в Европа ние пингвини нямаме и не искаме. Да си вървят там, от където са се довлекли.

35

Анонимен

преди 6 години

Това ни развързва ръцете да изритаме от Родината всички паразитни секти.

34

Анонимен

преди 6 години

Vie miusulmaniacite ste gosti,a nie sme nazna4eni ot Gospod za stopani na sveta- zatova badete liubezni da se razkarate,da ne vi razkarame nie!

33

Антисоросоид®

преди 6 години

Всяка жаба, да си знае гьола!

32

...

преди 6 години

Само с приказки не става, трябват и действия. Питайте чичо си Орбан.

31

Жибор

преди 6 години

Ако банда първосигнални психопати ти се намърда вкъщи без покана и нагло почне да ти нарежда как да си оправиш двора,спалнята и жената а като не я послушаш те малтретира с тояги,ножове и секири и посяга на твоите близки,коя е нормалната човешка реакция? Да я изхвърлиш с ритници и шамари от дома си,разбира се!

30

Жибор

преди 6 години

Германците са прави- тия черни чували приличат на траурни манекени,в които са вкарани дървени или надуваеми имитации на хора.

29

Анонимен

преди 6 години

Никой на никого не е отишъл на гости. Земята е на всички и всички сме гости на този свят.

28

Анонимен

преди 6 години

Нямам нищо против хората независимо какви са .Но общо прието правило е ,че който отиде на гости спазва порядките и изискванията на домакина,друг е въпроса ако не е сгласен Един разумен и интелигентен човек си тръгва без да създава проблеми .Обаче има и такива които смятат,че да са гост ти дава правото да налагат и тогава става нистина много лошо.

27

Анонимен

преди 6 години

Плюят го, като му носят ментетата :)

26

Анонимен

преди 6 години

Брандът е Versace. Който комбинира Verssacee, е изначално сбъркан със стила. Бевърли Хилс в центъра на Пирдоп.

25

до 38

преди 6 години

Изобщо не е същото!.По голяма глупост скоро не бях чел!ФЛанелка ( се пише ) Версаче е достъпна за много потребители..."бранд"-да не е непремено нарицателно за лош вкус!Напротив - този, който го комбинира със стил..е окей!А виж бурката - е отвратителен пример на сексизъм...символ на средновековна човеконенавистна догма!

24

Анонимен

преди 6 години

Това да не ти е България, бе, колега, базови хора да ръководят :) Който крещи най-високо, да става депутат и даже премиер. И тоя мургаш Варели Симеонов да ти ръководи демографията.