28

До редактора

преди 6 години

Кои са торитата? Едни и същи ли са с торите?

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Отечеството първо трябва да се очисти от индивидуалната простотия и чак тогава ще може да изчисти отечеството от "двуполовите"! А в момента двуполието е най-вече в България под формата на силно изявени фурнаджийски лопати! :))))

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Виж ти! Ти да не си "проф" Вучков или Божидар Димитров! Няма как да сме били "толкова" велики и сега да сме толкова недоразвити/прости! Едно е да се гордеем заради това което сме били и сега какво сме (Англия, Франция-Гаул, Прусия-Германия, Римската Империя - днешна Германия, Испания, Швеция, Швейцария, Норвегия, Финландия та даже Русия) но друго е да си говорим и пишем небовалици от сорта на мания за величие и в момента да сме една от държавите "последна дупка на кавала"!

25

Анонимен

преди 6 години

До 20Ама ти наистина ли си вярваш! Видял една снимка от 70те и направил меродавното заключение! :)))) Абе българското тесногръдие е като тихия океан - необятно! Точно през 70те Англия е била доста силна икономически! Всъщност тя винаги е била силно икономически в дълбочина което говори доста добре за една държава - нека този факт го сравним с кръвното, горна променлива и долна постоянна. Жалко че живееш в Англия - чвно не си в състояние да надскочиш хъшовския БГ манталитет! Много пречи! :)))))

24

Анонимен

преди 6 години

До св.св.Маркс и Енгелс Е да де, ама имат си държава С. К. Ако ти харесват корупцията и брюкселските чиновници ,вдигай си дисагите ,обувай цървулите и и се измитай при толерастит еи двуполовите . Тук сте отпадъци от който трябва да се очисти Отечеството ни .

23

Solar Power

преди 6 години

До IdealistДа местят клиринг къщите във Франкфурт още тази година.После "тарикатите" ако искат да си правят втори референдум или да стоят американците зад тях.... каквото искат да правят.

22

Факт

преди 6 години

Брекзита е част от глобалния ев.рейски план за света-Богоизбраните управляват,САЩ и Великобритания са високопоставените слуги,а останалите(вкл. и ЕС)-рая.То не че и сега не е донякъде така,но все още има такива,дето се опъват.Възможно ли е да бъде провален тоя план?Да,но е малко вероятно,след като се работи по него от около 200години...Е,една ядрена война би го спряла,ама не е много примамлива алтернатива.

21

-|-

преди 6 години

"...зделение на торитата междy..."Всъшност думата е "тори", а членуваната форма е "торите", не "торитата"

20

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До Idealist-Ами като не ти харесва,хващай рейса за Сев.Корея...Там няма брюкселски чиновници и корупционни схема... А и не се връщай повече тук!!!

19

Idealist

преди 6 години

Не можаха да понесат диктата на алчните, фино корумпирани и празноглави брюкселски чиновници! И ние не ги понасяме, но управляващите са обвързани в сложни корупционни схеми.

18

До17

преди 6 години

Я прочети малко за англия преди да пишеш толкова смело. Англичаните преди да влезнат в ЕС са били бедни та бедни, живея в момента в Англия и случайно попаднах на една книга със снимки от преди 60г, еми сиромашия брат. Улици нема, хората изпокъсани, един смок във въздуха и кално навсякъде

17

Анонимен

преди 6 години

До А бе 10 .... извинявай но от кога терора на мнозинството е демокрация ? В атинката демокрация да не мислиш че всички са имали право да гласуват ? ... асмо свободните са могли, тия дето после като дойде враг се бият пред стената .... сам си направи пралела кои са свободните днес и кои са робите (неграмотните) ... в истинската демокрация трябва да гласуват само тея дето пълнят кацата ... които е празнят ще чакат да решим колко ни ще им дадем !

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17еми нашата слава мина доста преди някой да чуе за тях, ти история не си ли учил ...

15

Joko

преди 6 години

Старата чанта марка "мей" се оказа и продънена. А, британските "политици " да си пазят розовите ***..... Славата на UK е отдавна минала.....

14

Анонимен

преди 6 години

9 - Лошите времена за ЕС вече отминаха така че това твое "тепърва" ще си остане само мит.

13

Анонимен

преди 6 години

Да се проведе нов референдум - така е най-справедливо!

12

До 10

преди 6 години

Има някаква логика в това което си писал, но според мен, както и според някой друг по долу който го беше споменал, проблемът е в правото на глас на неграмотните. Донякъде се припокрива с твоята теза с тази разлика, че на неграмотните, не можеш да разясниш естеството на референдума, оттам вероятността за манипулация е огромна Стигаме до извода, че трябва да се вземат вече мерки относно забрана за помощи за необразовани, както и забрана правото на вот!Време е, не сме равни в това отношение!

11

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВеликобритания не се нуждае от съвети от блумбърг, България междувпрочем също.

10

Анонимен

преди 6 години

НЯКАКВИ ЕВРЕЙСКИ ТЕРЗАНИЯ

9

А бе

преди 6 години

До помнещСигурно се имаш за голям демократ,като отричаш референдумите...Проблемът на допитванията е,че не предоставят на хората цялата информация по темата,а искат да изразят мнение.Ако народът е добре информиран,вероятността от погрешно решение е минимална!Нагледен пример е Швейцария,която отхвърли гарантирания базов минимален доход!Изобщо, няма как да има правилни решения,след като истината старателно се укрива,а публиката всячески се манипулира!