13

Анонимен

преди 6 години

КИТАЙСКИ КОНЦЕРН ЗАПОЧВА ПОДВОДЕН ТУНЕЛ ПОД КЕРЧЕНСКИЯ ПРОЛИВ, СЪПРОВОДЕН ОТ ВОДОПРОВОД И ГАЗОПРОВОД С ГОЛЯМ ДИАМЕТЪР

12

Анонимен

преди 6 години

ха-ха-ха1 милион...я влез в сайта на оон - виж етнокартите на всички държави. жълто навсякъде.

11

агенция Нудис

преди 6 години

"В района на Африканския рог живеят или пребивават , или по нашему съжитълстват 10 000 000 китайци. Африка е "поробена " "завладяна : както Ви хареса от Китай."Глупости!Вярно е, че в Африка има близо десет хиляди китайски фирми, 90% от които малки и средни, частни. Вярно е, че Китай е първият инвеститор в Африка, следван от Индия, Франция, САЩ и Германия. Но в момента в Африка като цяло живеят малко над един милион китайци, като най многобройни са в Южна Африка.

10

Анонимен

преди 6 години

Русофил ските комплексари веднага...планува ли първата си база 2017 ...Само планирали....И вече Сащ губили всичко :) Палячооооо срещу тях да бягат Сащ ще им трябват 100 години да ги стигнат .

9

Анонимен

преди 6 години

Толкоз много китайци завладяват чрез плодене,че в Расия изкачат от подземните бункери.Навъдили са се много тази петилетка.Джуджо Потин се опитва да им продаде газчица,бензинец,но му свалиха гащите и им я дава на себестойност.Някакъв вътрешен дъмпинг му сътвориха.Вече му правят и космическата програма да се хвали,че е негова.Така ще е ...Русия,малкия брат на Китай

8

111

преди 6 години

До Анонимен 3 ; И как по-точно Америка губи позиции ,при пoложение ,че имат над 800 военни бази по целия Свят ,а Китай и Русия имат общо 10 , бе русофилски пал ячо ?

7

Анонимен

преди 6 години

ВЪВ ВСИЧКИ ИЗТОЧНОАФРИКАНСКИ ДЪРЖАВИ СЕ ЗАСЕЛВАТ МИЛИОНИ КИТАЙЦИ И ПОСТЕПЕННО ПРОМЕНЯТ ЕТНИЧЕСКИЯ ИМ СЪСТАВ. ОСОБЕНО В ТАНЗАНИЯ, ЮАР И ПР.СЪЩАТА ПОЛИТИКА СЕ ПРОВЕЖДА И ПО ОТНОШЕНИЕ НА САЩ, КЪДЕТО СПОРЕД СТАТИСТИКАТА ИМА ВЕЧЕ ОКОЛО 40 МИЛИОНА КИТАЙЦИ. УЧАТ ТАМ, СЪЗДАВАТ СЕМЕЙСТВА С КИТАЙКИ И ЗАПОЧВАТ ПРОИЗДВОДСТВО НА БЪДЕЩИ ГРАЖДАНИ НА САШ.Това е държавна политика - завладяване3 на територии чрез насищане с китайци.

6

Анонимен

преди 6 години

Държавата с абсурдно наименование Джибути, гол камънак, пустиня, гейзери и разломи, не само приюти китайска база, но и строи високоскоростна железница заедно с Етиопия. А в югоизточна Европа една територия с отличен климат и природа, сравнително богата на ресурси, има по-висока смъртност от Сомалия и едни *** се борят с мнимия комунизъм 30 години след падането на Стената, повтаряйки еврокомсомолски фрази за "Трите К" "интеграция" и "партньорство".

5

Анонимен

преди 6 години

Ще видите вие, като Питин викне батко си от Китай да набие Америка.Няма да се смея, не

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен: В района на Африканския рог живеят или пребивават , или по нашему съжитълстват 10 000 000 китайци. Африка е "поробена " "завладяна : както Ви хареса от Китай. Европа май сега се чатна , но мисля че е късно . Тоя континент не е вече нейн, Азия отдавна не е , какво и остана. Така като мислят само с ... толерести.

3

Анонимен

преди 6 години

Китайците отворили една база да тъпчат *** и банани, а руските *** и Потин се хвалят с мощта на Китай?Само където Къцян не е арменско име, въпреки снажната му и висока осанка, доста над мъничкия Потин.

2

Анонимен

преди 6 години

Америка губи позиции ,иде новия господар на света

1

Анонимен

преди 6 години

То хубаво, моряците имат нужда от почивка ама китаец с африканка???