22

Анонимен

преди 6 години

Главчев-това звучи толкова интелектуално,почти като Цецка.

21

Комунизмът е болест

преди 6 години

Вие комунистите сте - като екзема Псориазис - никой не знае(и вие самите) защо се появявате - същите сте на цвят, и у нас - почти неизличими!Червени пааразити впити в снагата на България - нямате изтръгване!Все пак на запад са открили сравнително успешен лек срещу червената чуума.За да се спасим ще го използваме и тук. Нарича се пълна лустрация.

20

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ колко ограбиха? Май ограбиха България в аванс, взимайки милиарди заеми, после присвоени от техни хора, а ние ще ги плащаме десетки години. Всяка обществена поръчка на ГЕРБ ни натриса нови милиони, които ние да плащаме, а те да грабят.

19

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

18

Българин

преди 6 години

Нали знаете, че Румен Гечев е ченге. Тогава всичко е ясно.

17

БСП са гад.ини

преди 6 години

Няма по-големи *** от БСП - само гледат да пречат, да рушат и да манипулират.

16

Анонимен

преди 6 години

Другарката Лъжа Нинова още недоумява защо нейната партия загуби парламентарните избори.Опита да се отърве от някои хора, но недостатъчно и напълно! Сега дали се усеща, че хора като този на снимката(Гечев), Кутев и др. са безкрайно антипатични, неприятни и отблъскващи за гледане и слушане? В това число е и самата тя - с непрестанните опити за конфронтации и скандали, които генерира ежедневно.

15

Комунистите ограбиха

преди 6 години

награбеното по престъпен начин богатство на българската буржуазия, а ЛУЧНИКОВ и сие им ги върнаха. А Богдана като най-първа РЕСТИТУТКА пееше ли пееше по митингите, докато всички разбраха, че С.ЕДЕРАСТИТЕ ОГРАБИХА БЪДЕЩЕТО на БЪЛГАРИЯ. А ТИКВАТА даже зароби и внуците с огромни дългове. Затова хората бягат от БЪЛГАРИЯ. Докато са на власт ПРЕСТЪПНИЦИ, вместо в ЗАТВОРА, нищо добро не ни чака

14

Пачче дърво

преди 6 години

До Провалилата се БСПЦялата истина е, че ... и социализЪмът и демокрацията се провалиха у нас поради една и съща причина - лош човешки мат'`рял.

13

Анонимен

преди 6 години

BALGARIA SASHTESTVUVA OT 1905 G.OTKADE SA IZMISLENI TEZI 1300 G. NE ZNAM.AKO POPITATE EDIN PROFESOR--S IME NA OVCAR PREDI 4 000 G. LONDON E BIL STOLIZA NA BALGARIAI VSICKI DARGAVI SA PLASHTALI DANAK NA BALGARIA.

12

Анонимен

преди 6 години

KOMUNISTITE OT GERB IMAT PRAVO DA UPRAVLYAVAT NARODNI PARI.ZA PARVI PAT KOMUNISTI I FASHISTI ZAEDNO-GERB I OBIKNOVENNITE PATRIOTI.

11

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

10

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

9

Анонимен

преди 6 години

Надежда за да тая държава аз не виждам, явно катарзиса ще е огромен за цялата минала история на тия 1300 години България, ще трябва да си платим кармата, кой оцелее оцелее.......

8

Мутев

преди 6 години

Къв я тоа таласъм на снимката?

7

))))))))

преди 6 години

Нека теглят заеми, нека! Ердуган ще ги плаща.

6

Анонимен

преди 6 години

Glav4ev bkp sega gerb kato mn dr ot gerb komuneta v premjana v gerb super da si bogati deputati ot zarvuli selenduri i selendurki. Kakto iv dr psrtii mo pak v nc

5

Корупция ли надушвам

преди 6 години

ГЕРБ отдавна се знае, че са зависими от световната банка.Веднага си спомням за кадъра на тая банка - Кристалинка.Поне да го подлагаха на нормален дебат това решенеи, а то излиза като някакво "недосегаемо" решение да дадат тези 2.4млн лв на тая банка за развитие.Грозно.Подло.Долно.ГЕРБ.

4

Кристалина Г.

преди 6 години

Как защо са избрали Световната банДа? Ами аз работя там.

3

Анонимен

преди 6 години

ОЩЕ В МИНАЛИЯ ПАРЛАМЕНТ БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ГЛАВЧЕВ НЕ Е СПОСОБЕН ДА ИЗПЪЛНЯВА ТАКАВА ОТГОВОРНА ФУНКЦИЯ.ВПРОЧЕ, НАКАРАЙТЕ ГО ДА ВИ ПОКАЖЕ ДИПЛОМАТА СИ, НЯМА ДА ИСКА ЩОТО НЕ Е ПОКАЗВАНЕ.