29

Анонимен

преди 6 години

Поредната латиночалга дето ни надуват главите с нея!Само чалгарите харесват подобни бози!

28

Сп??нс

преди 6 години

Приближава се полицай към шофьора на кола, спряла на място за инвалиди ,"Какво правите не виждате ли къде сте спрели"-"Аз , такова... слушам "Despacito"-О , извинете,

27

Анонимен

преди 6 години

И още нещо, Louis Fonci беше в едно испанско предаване - супер земен и приятен човек. Нещо което тукашните т.нар. звезди не могат и да си помислят. Те ако ако имаха 2 млрд. гледания, щяха да си вдигнат чиния като на Бузлуджа.

26

Анонимен

преди 6 години

Малко съм втрещена, тази песен е тотален хит в Испания от поне 3 месеца и още тогава имаше стрaшно много гледания. От тогава само растат. А нашите велики музикални специалисти не я били слушали. Щото видиш ли те слушат само песни на английки, защото така правят хората от "елита". Пълни простотии. Песента си е много хубава - ритъм, текст, видео. Супер-приятна. Не знам в България какво се слуша освен чалга, но по свеа е тотален хит. Човек като се води специалист, трябва да слуша и познава всичко.

25

Анонимен

преди 6 години

Песничката не е никак лоша-Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee . Има готин клип свежа е и зарежда с добра енергия.Клипът е свеж.Показва,че човек няма нужда от парвенющина за да се чувства добре.

24

Анонимен

преди 6 години

якой дава ли си сметка, че тази песен е от 2015 година качена в Ю туб и е саундтрак към Бързи и яростни 7 с навъртяни близо 3 милиарда гледания. Дори да ходиш с тапи в ушите за толкова години все ще си я чувал поне веднъж ..... Деспасито не били я чували ама имали мнение.... А и журналиста който ги е питал да беше им пратил въпроса предварително да вземат да я чуят песента не е кой-знае колко сложно в днешно време. А можеше и този срамен факт да го пропусне в това което е списвал като статия.

23

GONO

преди 6 години

Деспасито е песен за ***!

22

music fan

преди 6 години

one day wonder! така и не съм я слушал цялата, не ми допада, но за всеки влак си има пътници... онзи ден излезе кавър на песента, свирен от 2cellos. той определено повече ми допадна от оригинала

21

непретенциозен

преди 6 години

И тримата споделиха, че не са чували световния латино хит, но изразиха позиция по темата.?!?Типични ЕнтелектуалцЕ !!!Не са го слушали,но имат мнение!Колко българско,колко балканско!!!Затова и ни се смеят всички-само знаем да плюем!Хората събрали над 2 мрлд гледания,обаче не струват-чалга,елементарна песен,за хора без претенции...Да ви **ра на претенциите!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Абсолутен *** е тази песен Някаква лигава боза.

19

Lius

преди 6 години

Големи разбирачи са се събрали!

18

Един

преди 6 години

Не знам кой я е гледал и кой не, но на мен ми допадна.

17

Аз

преди 6 години

Като не сте я слушали, как преценихте, че е за бедняци, за хора без музикални претенции и т.н. И Вие какво сте постигнали, с какво сте известни, да ми кажете кой продуцирате, кой текст популярен написахте или популярна песен изпяхате? Изобщо нещо в YouTube с 500 гледания имате ли? Смешници!

16

ksarax

преди 6 години

До ?!?!Еми по Z-Rock не я пускат явно и аз не съм я чувал:)Ама сега ще я намеря да видим за какво става въпрос

15

Анонимен

преди 6 години

Това деспасито е същата бълвоч като на корееца!На човек му се драйфа като я чуе през 5 минути да я пускат по радиото

14

ебатиспециалистите

преди 6 години

''И тримата споделиха, че не са чували световния латино хит, но изразиха позиция по темата.''*** музикалните специалисти. Песента е тоталния хит това лято, пускат я навсякъде толкова,че вече е втръснала на всички, но тези невероятни специалисти не я били чували и дават акъл какви хора я слушали. Ай сиктир.

13

ansango lambada!

преди 6 години

Нищо не е в състояние да надмине вечната класика Lambada. Просто тогава е нямало youtube!

12

Анонимен

преди 6 години

Детонира или детРонира?А иначе... предпочитам класиките. Ако не влизах от време на време в тоя (не особено умен) сайт, нямаше и да знам, че съществува някакво си Деспасито.

11

Luis Fonsi

преди 6 години

Хахаха.. "И тримата споделиха, че не са чували световния латино хит, но изразиха позиция по темата. "Много мразя да пишете неща без да помислите как звучи това за останалите хора. Сигурно не са чували и Gangnam Style? Айде слезте на земята малко поне .. смешници.

10

?!?!

преди 6 години

Ако този "нов хит" не беше в памет на Пол Уокър, щеше е напред, ама някой друг път, в друг живот...А тия "3-мата" да не се правят на интересни, че не са го чували...Кой не е слушал деспасито... :D Това се излъчва навсякъде и по всичко...Може да не го чуеш, само ако не излизаш от вкъщи и не слушаш или гледаш никакви медии... Аман от лигльовци...