78

бачо Илия

преди 6 години

Едно е дакараш жигули на черен път и баща ти да е до теб, друго е да караш моторетка с десет годишен акъл с пълна газ насред село. Едно време второто се срещаше много рядко, защото минцифайките не си поплюваха. Сега са само статисти.

77

Анонимен

преди 6 години

*** защо сте му скрили лицето, нали е обявен за издирване!

76

Анонимен

преди 6 години

Възмущавахме се от шведа, който ритна камериерката, но той поне търка нара в ареста. И след това имаше мъжеството да се покаже с лицето си, да се извини и да каже, че е готов да плати обещетение. А този пик*льо избяга в гората, без дори да провери дали са добре хората, които е сгазил. Онзи в Созопол, който наби слепите туристи се оказа "страшно болен" и веднага го пуснаха. Владо Плацентата обяснява, че нямало доказателства срещу него и си крие лицето. Още ли мислите, че българите са мъжкари...!?

75

Анонимен

преди 6 години

Бачо Илия, то си е така от край време. Малко ли селски бабаити си учеха дечковците да карат жигулата на стария път край село... Нищо ново.

74

Шаран-БГ

преди 6 години

Човекът има"гражданското достойнство" !!! Те за това не му се види физиомутрата. То, кроткото и възпитано момченце, учи история и знае, че даже Т.Живков се е криел, без никой да го търси. А сега в демокрацията, на опъки - всички го търсят - той се не крие. И пак не могат да го намерят !?Най-сладкото от горе написаното е, че се тревожат да не пропадне в някоя дупка , наранено, гладно и жадно ,горкото ! Да ти е кеф, да си убиец в тази държава... Всеки се тревожи за теб! Не е, като да си пенсионер

73

дедовия

преди 6 години

А баба му на тоя *** разбрала ли е въобще че внукът и е дошъл на гости че и да и помага а г-да журналисти

72

До Пич

преди 6 години

Това е природа пич. И ти нищо не може да направиш по върпоса. Готините момичета обичат лошите момчета. Така е и в природата - най-настоятелния и нахален самец обира женските, другите лапат мухи.

71

Stefko88

преди 6 години

до 123И не трябва да се знае как ще реагира , защото на 16 години не му е мястото зад волана през нощтта! Ако си беше седял в къщи да си бие чайки културно пред компа никой нямаше да пострада! Затова съд и затвор!

70

бачо Илия

преди 6 години

В повечето села си има хора за всичко. Купона тече всяка седмица - руйна чалга се лее и мръвки се пекат. Местните тарикати живот си живеят необезпокоявани за нищо.

69

Анонимен

преди 6 години

В ЕДНА СТАРА ПЕСЕН СЕ ПЕЕШЕ ТАКА:Дето няма правдадето няма редизвади тояга и пери наредНяма спокойствие да има за този, ако му се размине в съда, ще се раздаде извънсъдебно правосъдие

68

48

преди 6 години

До АнонименНе разбрах защо ми отправяш този въпрос, като никъде не съм защитил "фръцльото на тати", а съм казал дори че трябва да си понесе отговорността , не само той, а и баща му.

67

Анонимен

преди 6 години

този книжка не трябва да види дълго времестаналото станало, ама да избяга без да помогне на хората ... само заради това наказанието му трябва да е х2и е крайно време у нас да почнат да се натрупват, карал бясно, ударил хора, няма книжка, избягал ... а не за 15 н еща да му дадат една присъда!откраднал 1000 000 ама те го съдят за един милион кражби по 1 лев. За толкова малка сума накзанието сигурно ще е порицание.

66

Анонимен

преди 6 години

Като го хванат и той ще е с 1 куп болести.

65

Анонимен

преди 6 години

Този бачо илия надали е ходил в някое село.То хора няма по селата, той за деца говори.Аман от кръчмарски анализатори.-

64

123

преди 6 години

Шофьорът идва от завой и не ги вижда. Но пешеходците са виждали фаровете поне! Вървяли са по тъмно и по пътя, връщали се от купон. Нещата имат и друга гледна точка. Никой не знае как ще реагира при шок, особено на 16 години.

63

Анонимен

преди 6 години

62, какви затвори? 5 бона на съдията и всичко е шест. Даже пешеходците ще са виновни, че са имали наглостта да му се пречкат и че са му причинили морални щети, вследствие на които е поучило шок момчето./

62

Адвокат

преди 6 години

До АнонименВсъщност не носят. Щом е навършил 14 г. и е бил наясно с естеството на деянието си и евентуалните опасни последици, е напълно наказателно отговорен. Но ще го пуснат на същото основание, на което пускат всички мутренски мамини синчета - "липса на достатъчно доказателства".

61

Анонимен

преди 6 години

Няма да спреш с на баща си жигулата, дето минава преглед при чичо Гошу само на хартия. Такива псевдо умници само вятър правят по форумите! Едва ли са мерили с ролетка дали са били 5 метра...

60

ГЬОНСУРАТИ

преди 6 години

А богатото татенце защо поне не отиде да види как са пострадалите и може ли с нещо да им помогне!Ами! Скрили се като плъхове в София и се ослушват.

59

бачо Илия

преди 6 години

Почти във всяко село 9-10 годишни деца на местните бабаити жулят с разни скутерчета по улиците. Дори да подадеш сигнал местните полицаи са от същата черга и няма да реагират. Да живее тиквената демокрация.