15

Стоян

преди 6 години

Ще си зареждаме телефоните,добре в нормалния свят това е ......, ХОРА БЕ КОЛКО ГОДИНИ ОЩЕ НИ ТРЯБВАТ,не ми се пише даже.

14

Че

преди 6 години

то това го има в голямата част на Европа, като основно е в ЖП транспорта!

13

Не искам зарядно в

преди 6 години

автобуса , ИСКАМ РАБОТЕЩ КЛИМАТИК !

12

до номер 8

преди 6 години

Да ти се вдигне заплатата?Сама ли се вдига тази заплата?Какъв точно продукт произвеждаш с труда си, за да ти се вдигне заплатата?Потресаващо е как голяма част от българите нямат елементарни познания по икономика...После се чудим защо в България е рай за всякакви измамници, бързи кредити, кредитни карти и финансови пирамиди!

11

Ная

преди 6 години

И ще стават боеве за зарядни. Някой тийнейджър ще пребие бабка, седнала на седалката със зарядно...

10

Кочо

преди 6 години

Aбе този 8,4 и тн. Като искаш протестирай си, защо крадеш не ми е ясно. Да не си съгласен с нещо и да искаш да го промениш, не означава да крадеш. В магазина ако хляба за 1 лв. ти е скъп, ще го вземеш ли без да го платиш, защо това да е различно от билета за извършена услуга.

9

Асан Жижигаса

преди 6 години

Молим тъ кметичке,пускай и ф автобуса 79,там има много нужда...................

8

Анонимен

преди 6 години

Да вземат да сложат климатици по-добре. Не може да се диша в тия скапани автобуси лятото. Да не се чудят защо повечето хора предпочитат да пътуват с кола.

7

до 7

преди 6 години

Не се гордея от мишки като тебе, които никога не протестират, а само се примиряват и се оставят да ги тъпчат. Няма да плащам неоправдано поскъпнала услуга, която не е подобрена по никакъв начин. Когато ми се вдигне заплатата с 60 процента, тогава ще почна да плащам 1.60. Ама вие сте ларж печалбари на 8 - 900 лева заплатка, плащайте, аз с моите 2 бона мизерни нямам намерение да пълня гушите на ЦГМ.

6

no. 4

преди 6 години

но. 4 е един Истински Българин. Сигурно много се гордее със себе си!

5

M

преди 6 години

Някак си вратата на автобус ми се струва най-неподходящото място за зареждане на телефон. Поредната голяма недомислица.

4

Анонимен

преди 6 години

КОлкото има Wi FI в автобусите, толко и това ще е активно като услуга! Затова НЕ дупча билети откакто повишиха цената на лев и шейсет! Само покорните душици и овцедушните послушковци перфорират ! Цял живот са ви стригали и цял живот ще ви стрижат! Роби сте вие, които купувате билетите! Заради такива като вас цялата държава е на тоя хал, никаква съпротива няма у вас, робската психика от турско робство се е запазила!

3

Анонимен

преди 6 години

Добра идея, но някак си имам подозрения, че в много кратко време устройствата и кабелите ще бъдат повредени от гения български технически.

2

Анонимен

преди 6 години

Много пудра за нищо! НАРОДА се чуди как да си поднови ЛИЧНИЯ, ФИРМЕНИЯ ТРАНСПОРТ С КОЙТО РАБОТИ.НЕКА СЕ ВГЛЕДАТ , КАКВИ субекти ПОЛЗВАТ МАСОВИЯ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ.Предимно празно и ФОРМАЛНО ходели на работа, пенсионери ДО ПАЗАР,

1

Анонимен

преди 6 години

Ot 3 godini gi ima v Bangladesh....