381

1111

преди 6 години

До 416 Е ти какво искаш,Румъния да се снабди с най-модерната американска техника ли ?

380

Дойде време да

преди 6 години

Завиждам на румънците! Не вярвах че е възможно но хората вървят напред

379

ВЪПРОС

преди 6 години

Има ли знаещи които да отговорят - според мен "Пейтриът" са много стара система ?С нея не можеш да уцелиш самолет , дори с размерите на украинския *Мрия* ?

378

Супер

преди 6 години

Браво на САЩ, доказаха се още веднъж че зад всичко просто стои бат $. От тук заплаха, вземи тези кораби, от там заплаха, вземи тези бомби и накрая военния комплекс бълва за милиарди и тъпите държави копуват. сАЩ са прости факири да си продават оръжията защото виждаш ли големия руски вълк ще ви изяде. Бравоооо, много добър ход САЩ, бравооо

377

хахаха

преди 6 години

прочетох само няколко коментара, но ако им вярвам по пътищата щях да виждам само мАсквичи и лади.

376

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Руска заплаха, руска заплаха, видехте ли ся за какво се използва руското плашило :) За продажба на старо желязо.От кого се пазят мамалиагирите?Верно ли си въобръзяват че 100 ракети им стигат срещу руснаците.

375

СатаНАТО™

преди 6 години

Като удавят някой рузки пилот-*** в Черно море, ще мълчите като наакани.

374

СатаНАТО™

преди 6 години

Може да не ви се вярва, но Румъния е най-православната държава.Най-голям процент от населението изповява Православието, сравнено с всички пстанали православни държави.

373

Батко

преди 6 години

Добре, че не ги предложиха на нас. Ракетите патриот са много добри, видяхме ги в Ирак. Ракетите скъд минаваха между тях без проблем, даже едни американски военни го отнесаха на вечеря.

372

АМАН от наркомани

преди 6 години

Риска от ядрена война в региона нараства 700 000 пъти подава древната ядрена охрана на региона ..КАкто виждате черни терористи следят ракетите петриот обемно площно проникващо.ПИтайт е наркоманите от МОСкв а и Вашингтон ЯЛТА И ПОДстам дали разрешават подобни размествания на тежки вкл ядрени термоядрени ракети ..

371

Хи-хи -хи

преди 6 години

Удри Баце с стари куабойски ракети по Руската мечка нежен целулит по румънски и сухо четкане пентагонално на голо и с тел .

370

Боюк Серсем 406

преди 6 години

Ако това говори ти нещо..ракетите са от 1981г. на склад модели от Втората Световна Война , разработени от израел,където всеки ден падат по 199 ракети.

369

404 ehee

преди 6 години

.....абе нее много за говорене ама първо ракетите не са от 1981 и второто са модели разработени от израел ,ако това говори ти нещо..

368

Анонимен

преди 6 години

Румъния се обзаведе, а ние кога?

367

Анонимен

преди 6 години

4млд Румъния ,5 млд *** жалки подобия на хора купуват застарялото желязо от Пентагона с ракети произведени 1981г ще борят руските Град Игла Satan 2 и Калибр Американци си продават оръжията на Араби и словоч в Европа ,а последната върви към капана на войната вкарана вътре от САЩ .Пушечно месо сте вие в една голяма игра на богаташи ама съвсем скоро ще го осъзнаете.

366

Анонимен

преди 6 години

Руските *** трябва да свикват, че цивилизованите държави ще вземат мерки за пресичането и на най-малките възможности за руска агресия. Руската *** трябва да бъде оградена от ракетен щит, за да не си и помисля за ракеъно-ядрени шантажи.

365

Анонимен

преди 6 години

САЩ решиха да доставят-какъв висш акт на благоволение!Все едно не им влизат 4 млрд. в джоба или пък щото е можело да решат и да не доставят!

364

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 400Няма американифили освен тези от Българското Тръмп общество. А те до един са и по съвместителство и русофили-Борислав Цеков, Митьо Гестапото, Светлана Шаренкова, Иван Гарелов и др. А кплкото до българофобията- от Съединението до днес русофилите всекидневно показвате омразата си към България и българите.

363

Анонимен

преди 6 години

чета ви коментаритеи се убеждавам че АМРИКАНОФИЛ=БЪЛГАРОФОБ , предател за центове...

362

Анонимен

преди 6 години

Колко ли ще ни таксуват нас американските господари .... е със заем разбира сее , то САЩ от това печели - печатане на пари и правене на оръжие