37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Наистина ли това на снимката не е джип? Благодаря, че ми отваряш очите. Ти си един много интелигентен и наблюдателен човек!

36

Анонимен

преди 6 години

За пореден път се убеждавам, че нама такъв манталитет, абсурдни решения и идеи, като българските.

35

Анонимен

преди 6 години

Очаквайте изтеглени директно завършили, без да учат ще получат диплома, необходимо е да се платят само таксите. Възможност за разсрочено плащане.

34

6748309

преди 6 години

До НовСкоро ще стане , ако може що годе да чете и да пише човек , ще може да влиза в университета

33

до 36

преди 6 години

Да, едно време ни охраняваха и застраховаха на сила, сега вече ни образоват на сила.

32

Нов

преди 6 години

Трябва да се въведе и минимален бал за приемане. При максимален 24 например минималният да е 20-21. Не може с 11 бал да се влиза във ВУЗ

31

Анонимен

преди 6 години

Следващата стъпка е ректорът да ти опира патлак в главата само и само да запишеш, че пари требват. Пък и патлака е по-евтин от джипа.

30

Анонимен

преди 6 години

Щеше да е смешно ако не беше тъжно.

29

АНОНИМЕН

преди 6 години

До 89 година за да стана студент съм бил в конкуренция с 30 кандидат студенти в Стопанска академия Д.А.Ценов град Свищов. Да бях приет от 40 човека 4-ти по бал. Но образованието беше на ниво. Вълна от аплодисменти да се приеме ректорът Светлозар Калчев на 8-ми декември в аудитория 1. Хапваш в стола за 50 ст. купонче и плащаш 9 лева за три месеца общежитие, което втората година ми го плащаше един колега спортист . Сега образованието е пълна порнография. Двойките стават тройки за да има прием.

28

аз там

преди 6 години

Евала! с държавните субсидии за ОБРАЗОВАНИЕ - джипове и екскурзии ...

27

Анонимен

преди 6 години

Това на снимката не е Jeep !!!

26

платон

преди 6 години

пълно с некачествени частни вузове, където оценките на изпитите са отличен 6 и слаб 5.Пълно с псевдопрофесори от тези вузове.Вузове където се продават дипломи за вис-ше образование.Напр. на изпитите за адвокати най-слабо се представят варненският свободен университет и благовеградският университет-ЮЗУ.Качествени са само държавните вузове, на първо място СУ "Кл.Охридски".

25

Анонимен

преди 6 години

До Дебиломер"Учи мама за да не работиш! Докато още върви тоя девиз тъй ще е."Мирко, той девизът си е добре - "Учи, мама, да не работиш." и после - няма работа, няма работа, няма работа....

24

Дебиломер

преди 6 години

Учи мама за да не работиш! Докато още върви тоя девиз тъй ще е.

23

анонимен

преди 6 години

Наистина ще могат да се реализират по общинските администрации там е пълно с такива некомпетентни и нахални "лауреати", идеалният мат'риал за местна феодална номенклатура, която да крепи хилядолетния Бойков райх на стабилността.

22

До Мислеща 20

преди 6 години

"Тази томбола не е ли вид хазарт. Че не е морално е ясно, но въпросът е дали е законно? Няма ли точно определени правила и процедури за подбор и прием на студенти и до колко са спазени в този случай?"Има. Само че контролиращите органи са в игрите и никой за нищо не отговаря. Бягайте оттук навреме, мили млади хора, бягайте и не се обръщайте! Няма изгледи от клоаката да стане държава дори от третия свят!

21

Анонимен

преди 6 години

ВУЗ-овете трябва да са от догодина - на половина!Даже вече сме закъснели.Най-хубав е бизнеса да си ректор на ВУЗ - произвеждаш 100% брак и не фалираш!Никой качествен ученик не остава вече да учи в това подобие на висше образование. То е за краварите само, тези, дето нямат помен от познания по елементарен правопис, например. Грамотните се изнесоха и продължават да се изнасят.

20

Анонимен

преди 6 години

В право е фраш и СУ монополизираха учебниците, сложиха космически такси и няма конкуренция.

19

м даа

преди 6 години

Това с държавните поръчки трябва да се спре , от години обявените места са повече от кандидатите. Трябва да се промени системата за да де помага на хората имащи желание и постигащи нещо , а не на всеки записал се

18

Анонимен

преди 6 години

Махнете таксите.