9

Анонимен

преди 6 години

Сещам се на един "паяк" се катерих, беше висок само 15-тина метра, а долу в добрият случай - пръст :)Съгласен съм че е крайно време да се обърне внимание, ама се пресилват нещата, 20 години само се руши, сега сме нямали... ми то едното с другото не върви...

8

Реалист

преди 6 години

Голямо мрънкане пада от съвременните майки и татковци. И ние сме били деца, и деца сме отгледали, но такова "пазене" на децата от какво ли не, чак сега се появи и на това отгоре сегашните родители мрънкат и искат още, все са недоволни. Това детето да расте "под похлупак", както искат сегашните родители е нож с две остриета и според мен ползите са доста по-малко от вредите. Аз в детството си редовно се катерех по дървета всякакви, което сега е немислимо - мрънкалниците родители не го позволяват.

7

Discovery

преди 6 години

До 4:И от къде знаеш, че е нямало трупове... щото аз пък мога да ти кажа, че трупове е имало, ама тогва още я нямаше тая информираност, като сега. Щото като падне дете от катерушката на бетона долу пиши го бегало!!! Сега затова слагат специална настилка под катерушките, че да няма тежки последици при падане.... дейбббеш и мрънкалата, едно време та едно време... едно време си е за преди, сега си е за сега!!!

6

Пф

преди 6 години

Едно време играехме къде ли не.Пързаляхме се на ръждясали пързалки,люлеехме се на люлки направени от бащите ни,катерехме се по клоните на дърветата.Какви са тея глупости?Дали не е трябвало да изсекат всички дървета,че са опасни за катерене....:))))

5

Анонимен

преди 6 години

Скоро европейските умове може да предложат децата да се разхождат със скафандри - за безопасност!!!!

4

?

преди 6 години

Чак пък "убийци" малко е пресилено. Да има стари катерушки, които моето поколение е използвало и гарантирам, че нямаше трупове. Има по-наболели проблени като изоставени строежи и бясно движещи се коли в кварталите, които са непосредствен риск за децата.

3

до 2

преди 6 години

Падни ти от 4 метра, да те видим.

2

Анонимен

преди 6 години

Децата са кекавии... Играехме на ореха зад къщата..

1

Анонимен

преди 6 години

...ИЗУМИТЕЛНО И НЕВЕРОЯТНО- НЯМА ЗАМЕСЕНА УЧИТЕЛКА- ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ДОБРЕ ДАЛИ ОТ НЯКЪДЕ НЕ Е МИНАВАЛА В ТОЯ МОМЕНТ НЯКОЯ ДЕТСКА УЧИТЕЛКА, ЗА ДА И ВМЕНИТЕ ВИНАТА ЗА ВСИЧКИ БЕДИ, ЗНАЧИ ТЯ ГЛЕДА 30 ДЕЦА И ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО, НО РОДИТЕЛИТЕ ГЛЕДАТ1/2 И ГЛЕЙ СЕГА КАКВО НЕЩАСТИЕ..АМА КАК ТАКА СЕГА ОБЩИНСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ СА ВИНОВНИ И НИКОГА РОДИТЕЛИТЕ. И ДО СЕГА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТОВА ОГРОМНО ОБЩЕСТВЕНО ЛИЦЕМЕРИЕ - АЗ 40 Г СЪМ ОТГЛЕЖДАЛА И БИЛА ВИНОВНА ЗА ЗЕЛЕНИТЕ СОПОЛИ И ОБЛЕЧЕНИТЕ ДРЕХИ НАОПАКИ.