8

Анонимен

преди 6 години

Само си мислиш, че в северна америка няма информация по етикетите. Дори е на 2 езика минимум в поввечето случаи. А за Русия не знам. Не съм бил там от няколко десетилетия, но имам познати там. Казват, че няма разлика от магазините в европа и Англия. Казват, че повечето им вериги са ораганизирани по английски стил на мениджмънт.

7

Анонимен

преди 6 години

Много мразя недовършени статии. Некадърна работа.

6

Анонимен

преди 6 години

Не е вярно, че са доживявали масово до дълбоки старини нашите дядовци и баби. Моя дядо, бог да го прости, почина на 65 а баба ми на 83. Не пушеха и си живееха селски живот. Едно време просто нямаше никаква информация по етикетите на храните. Не са били по-вредни от сега, даже напротив. И стига с тази химия, хора всичко е химия. И мога да ви кажа, че Европа е единственото място където на етикетите задължително има толкова много информация. Това го няма нито в щатите да не говориме при Братушки

5

Анонимен

преди 6 години

Яжте живи прасета.

4

Анонимен

преди 6 години

Преработена храна е тази, която излиза от другия край на фабриката.

3

Анонимен

преди 6 години

До 3Е ти сигурно, защото живееш на село и можеш да си позволиш. :)

2

Анонимен

преди 6 години

От домашно приготвената храна по добро няма. Едно време бабите и дядовците ни са консумирали само пресни гозби а не замразени. Затова са били здрави и доживяли до 90 години. Помня баба как приготвяше всеки божи ден гозби и баници. Но по онова време продуктите бяха стотинки и качествени. А сега за да си позволиш да консумираш качествена храна трябва да си я произведеш в домашни условия. В магазините ви продават химия която химия вкара в гробищата милиони хора. От магазин не купувам нищо.

1

Анонимен

преди 6 години

Преработена храна е и тази, която излиза от другия край на устата. И може да се окаже, по-малко вредна от западната.