11

До Евалата

преди 6 години

До Анонимен-Браво ...евала. Сирия е на народа , а не военната хунта. Скоро и трети ще падне, ако продължават да бомбардират народните армии.Това ли ви учат да пишете? dirty job...

10

Анонимен

преди 6 години

Браво ...евала. Сирия е на народа , а не военната хунта. Скоро и трети ще падне, ако продължават да бомбардират народните армии.

9

Аспарух

преди 6 години

Така наречените Сирийски бунтовници или"умерени терористи" е ясно от къде имат ракети за да могат да свалят самолет.САЩ ги създадоха,въоръжават и напътстват!

8

Петър Велики

преди 6 години

Значи примирие, зона за деескалация ... а "умерената опозиция" сваля самолети!?Стана ли ясно на всички кои са "лошите" в тая война :D

7

чъки

преди 6 години

Руснаците сега ще докарат Ц4ООО и ще затворят космоса над Сирия за полети.Този път наистина ще го направят,ама наистина.

6

Анонимен

преди 6 години

Руските самолети не е нужно да ги свалят!Те сами си падат, като гнили кътници!

5

Анонимен

преди 6 години

У нас нарязаха нови самолети по същата причина, поради която в украйна нарязаха работещи ТУ 160 - националните предатели се мислят за недосегаеми. Срещу няколко долара комисионна и награда за бъдещи приходи спират свръх изгодни и ЕДИНСТВЕНИ проекти и после се опитват да се включат във веригата. Ама това води до скъпи и нископечеливши нещица... Филията с мас явно не спомага за интелектуалното развитие на детето.

4

Македонски

преди 6 години

И какво?Най вероятно сваленият самолет е МиГ21 , от времето на Виетнамската война.Срещу по-съвременни зенитни средства е безпомощен.Отличава се с ниска маневреност.Но, оше е на въоръжение в държава, която не може да си позволи друго.Което ме навежда на въпроса- защо бяха нарязани безпричинно за скрап у нас, над 150 бр самолети МиГ-21, МиГ-23 ,МиГ-23БН,,СУ-22М4и СУ-25 -някои от тях чисто нови!?А сега реват, че няма машини.Дали пък не е вид национално предателство, а!

3

Striker

преди 6 години

Е, много ясно, че е с помощта на Америка. Не знам какво се чудите само. Лошото е, че онова джудже от Кремлин крепи Асад.

2

brtb

преди 6 години

e s kakwo? s awtomati li ?? ili s " suwetnici" ot usa?

1

Хамериканец

преди 6 години

Бунтовниците имаха ли червено-бели линии с квадрат с звездички?